Как да попълните веждите си

Добре дошли в колоната Ask Beautyeditor, където нашите експерти отговарят на въпросите ви за коса, кожа и грим. За да поискате съвети за грим:

Моля, обърнете внимание: Всички снимки ще бъдат публикувани.

Q: аз'аз се опитвах да разбера най-добрия начин да напълня веждите си, без да ги накарам да изглеждат нарисувани. Косата не се разраства достатъчно в долната ми половина, за да стане естествено по-пълна. Някакви предположения? & # X2014; Кандис

A:Кандис,Предпочитам да използвам сенки за очи и ъглова четка (опитайте MAC 266 Small Angle Brush), за да запълнят естествено рядкото вежди.

Изберете цвят на сенки, който е сянка или две по-леки от действителните ви вежди. 

Много жени правят грешката да съчетаят цвета на веждите си или да изберат нещо още по-тъмно, което дава много интензивен поглед към челото. 

Например, ако имате тъмно кафява коса и вежди, изберете цвят на кестен или кафе - не черен или еспресо оттенък! Можете също така да отидете на място като MAC или Sephora за помощ при избора на сянка.

За блондинките препоръчвам MAC Eyeshadow в Омега. 

За тъмните блондинки препоръчвам MAC Eyeshadow in Concrete.

За брюнетките препоръчвам MAC Eyeshadow в Брун.

За червенокосите препоръчвам MAC Eyeshadow в Cork или Saddle.

Потопете ъгловата четка в сянката и започнете с нанасянето на цвета от дъгата на челото до краищата на челото. Тази област е склонна да е по-тъмна, така че е мястото, където искате да концентрирате продукта. 

След това нанесете малко сянка върху вътрешния ъгъл на челото и обратно към арката. Прилагането му по този начин трябва да даде по-естествен вид на челото.

Тъй като косата ви е рядка по дъното на челото, приложете и сянката там. Ако тя е рядка в горната част на веждата, можете да я приложите там. Може да се наложи да приложите още няколко пъти, за да постигнете желаната от Вас дълбочина.

Винаги ми е приятно да използвам друга четка за чело след приложението на сенки за очи, да прочиствам продукта през веждите и да омекотявам всякакви ръбове или интензивност. 

Ако веждите ви изглеждат твърде тъмни, измиването им е как да свалите цвета. дон'не се търкайте или избършете, тъй като това ще направи грима изглежда неравномерен. Продължавайте да четете цвета, докато не получите вид, който ви харесва.

Сабрина Риналди е базирана в Торонто и Монреал, базирана на коса и гримьор.

Leave A Comment

+ 76 = 82