Как да получите по-големи устни без инжекции

Големите устни са ВСИЧКИ ярост точно сега, но не'не трябва да следвате стъпките на Кели Дженър, за да ги вземете. (Искам да кажа, това момиче'с канализиране на пуферна риба. Но хей, поне тя притежаваше инжекции. Няма срам!)

Лично устните ми никога не са били любимата ми черта. Имам малка устна и малки устни, за да се сравнявам, и винаги съм искала да бъдат по-полезни, а на Дафне Грийнвелд или Линдзи Уиксон. Говорете за завист към устни!

Но тъй като прилепването на малки, остри игли в устата ми не е нещо, което аз'които исках да преследвам, открих няколко други начина да се сгуша, без медийно-спа назначение. 

Ето моите изпитани трикове, за да фалшивите устни, които не обичате да обичате. Признай го.

Първо, това са вашите инструменти'ще трябва:

Стъпка 1: Измийте и овлажнявайте

Опитвам се да включа някои действия за изглаждане на устните ми през нощта. Няма съмнение, че изтриването на устните ви с ексфолиант ще ги издуха малко и ще премахне цялата тази мъртва кожа. 

Изцеждам със спрей за свеж бум с балончета; леко блещукане с чиста четка за зъби наистина помага и за устни и гладки устни. След това, аз лелям на някакъв вазелин или ChapStick. Лягам се, оставям цялата влага да потъне и когато се събудя, кълна се, че имам малка устна инжекция. 

Ефектът не трае цял ден, но ако използвам някакъв блясък или балсам, докато аз'подготвям се сутринта, поддържа нещата хубави и пълни. На снимките по-горе се виждат устните ми след почистването. Бебето е гладко и е леко набито поради (лекото) дразнене. 

Стъпка 2: Изберете цвят

След това искате да изскочите по някакъв цвят. За днес'на снимките, аз'm, носещ червен червен оттенък Revlon Super Lustrous в Sultry Samba. Устните не изглеждат зле досега! 

Между другото, тези съвети ще работят и с гол или някакъв чист гланц, така че ако вие'не си ярък човек, дон'Не се притеснявайте! 

Стъпка 3: Контур

Всички знаем за контурирането на лицата си (нещо, което е твърде напреднало за мен), но мислили ли сте някога за контурирането на устните си? Виждате ли, всичко е за сянка, което помага да се създаде илюзията за по-голяма пълнота.

След като направите грима за лицето си, вземете каквото и да е матов бронзер (I'm, използвайки Rimmel'Слънцезащитни блестящи Макси Бронз в 002 слънце любов) и най-малката четка за сянка за очи, която притежавате (моята е Соня Кашук). Вземете малко бронз и го поставете директно под центъра на долната си устна, като мен'направено по-горе. Можете да го размазвате малко по страни, ако искате, просто не забравяйте да се слеете добре, така че да не е кафява бронз на лицето ви. 

Ще забележите, че бронзателят създава по-изявена сянка под долната устна, което го прави по-голям. ние'по-близо!

Стъпка 4: Маркирайте

Искате ли да го направите още една крачка? Върху горната си устна, натискай малко открояващо устройство на Купидон'на носа и в центъра на устните (но нежно, моля!). Добавената светлина ще даде илюзията, че устните ви излизат навън. 

Използвах NARS Illuminator Copacabana за този ефект; плюс "контурирането" все още съществува. аз'харесвам това!

Стъпка 5: Над линия (леко!)

Кайли Дженър твърди, че устните й са резултат от гримните трикове и въпреки че знаем това'не е 100 процента вярно, все още можете да направите някои умен по-подплата. Аз не съм най-големият фен на него, когато изглежда неестествено, но ако го направите супер-нежно, всъщност можете да получите хубав ефект. 

За мен, аз намирам, че това, което най-добре работи, е преплитането на Купидон'и просто малко извън нея, а след това се присъединява към нея с естествената линия на устните. По този начин не прелиствате цялата си уста, което прави ефекта много по-естествен. Че'това, което направих тук, използвайки Revlon ColorStay Lip Liner във Fuchsia. Не е зле, нали? Също така минах малко над долната ми устна линия. Просто съм аз или те изглеждат добре? 

За друг метод, Мишел се заклева само в ъглите на устата. Вижте нейния пост за това тук.

Крайният ефект

- По дяволите, момиче, къде'откъде идваш? "е това, което току-що казах на устните си, защото не се събудих така! Благодарение на контурирането, подчертаването и лекото преливане, трансформацията е доста драматична. Аз никога няма да направя това за ежедневен поглед, а за момиче'нощем навън или специално събитие, защо не усилваш целувката си? 

Все още не е на Кели'но аз'Ще го вземе! Мисля, че постигнах много по-красива уста с минимално усилие (или болка и пари изхабени) и изглежда не'прекалено драматични, нито прекалено очевидни. успех! 

Купете историята

Кажете вашето мнение

Искате ли устните ви да изглеждат по-големи? Опитали ли сте някоя от тези трикове? Какво друго се кълнеш в това, че фалшифицираш устните си?

Leave A Comment

45 − 44 =