Как да опиете бебешкото си космиче (или просто да играете ефекта на хало)

Когато става дума за носенето на косата, независимо дали е'в кошара, опашка, панделка или връх "Имам доста силна гледна точка. аз'Ве го каза преди, и аз'ще го кажа отново: 99 процента от населението изглежда по-добре, когато косата е леко разчленена и разхвърляна, за разлика от супер-стегнато и супер смачкано.

Защо? Тъй като тези меки бебешки косми около косата (както и по-свободна, леко текстура 'правят) много по-добри в нашите функции. Изстъргването и / или изглаждането на косата ви толкова силно ще се превърне в огромен фокус върху състоянието на вашата кожа, колко добре'се прилага вашата основа и руж, размера на носа и колко ушите ви излизат. За начало. Ето защо'обикновено е най-добре за модели и знаменитости.

Това каза, че читателят Ая, чийто въпрос беше вдъхновението за този пост, все още би искал да знае това:

Има ли някакви добри продукти за коса, за да отблъскват онези проклетни бебешки косми, които винаги се гърчат, когато вдигам косата си нагоре? 

За тези от вас, които обичат този външен вид (или трябва да кажа, може да го издърпате!), Аз'аз ще споделя голям малък трик за това как да ги укроти бебешки косми. И за останалата част от нас, които се нуждаят от мекотата около лицата ни, искам да ви разкажа за един лесен начин да получите онзи хладен ореол.

Първо, няколко визуални примера, за да сте сигурни, че знаете точно какво'm говоря' тук.

Тук's Doutzen Kroes (вижте видеоклипа си с нея тук), демонстрирайки разцъфтяването на бебешката коса:

Да тя'(и дори този вид ужасна жълта сенки за очи), но напълно изкопавам текстурата тук.

Може би по-добър пример за човек, който не е супермодел, е SJP:

Тъй като тя има доста силни черти, мисля, че пухът й дава много необходима мекота. Също така обичам косата на бебето на Алекса Чунг:

Сравнете и контрастирайте с нещо подобно:

Кирстен Дънст е много привлекателна жена (и тя'и момичето е горещо!), но аз просто не'Мислим, че този супертегнат, супер-хлъзгав връх изглежда добре. В сравнение с безпрепятствената, размита "орехова коса", това е много по-малко ласкателно и се чувства малко като това'се опитва твърде много.

Знаеш какво имам предвид? Сега за съветите!

Как да коаксилирате бебешките си косми в меките 'п' секси "хало" ефект

В зависимост от естествената текстура на косата, може и да не се налага да правите много коаксирания! Така че това е преди всичко за тези от нас с тази коса's на фина, права, плоска страна. (Ридание.)

Напоследък искам да използвам този продукт:

Или това също е страхотно:

Редовните сухи шампоани не са това, което искате тук - имате нужда от прах за коса, който се превръща в ясен текстуриращ продукт, след като го разтривате в косата или между пръстите си.

Просто я поръсете около върха на главата си (малко минава дълъг път, но можете да го направите в секции под вашата част), а след това започнете да го работите, бутайки от корените. Доста бързо, трябва да забележите това'които дават на косата ви някаква маса и обем, както и началото на този размит ореол. Кевин Мърфи има страхотно видео, показващо как да използва своя продукт.

След това "НАГРАДИТЕ" наистина онези сладки бебешки косми, вземете китката (не вашата длан) и я преместете кръгообразно по цялата линия на косата. То'е основно обрат на гръбначния метод на дразнене и веднага ще ви даде ореол'след това.

Още няколко неща:

Yowza.

Как да овладеете бебешките си косми, ако те са'да ви подслушваме

Аз наистина обичам този трик, въпреки че аз'm тип на лице за бебешка коса. Тук'е тайната: тя'всъщност не е продуктът, който има значение, но инструментът, който използвате ... което е това!

Че'с право. Вземете (нова, чиста) мека четка за зъби и я напръскайте с лак за коса. Това е най-фризьорски салон' Любима:

Като алтернатива на лак за коса може да използвате серум за изглаждане или подсилване на блясъка. Лекотата на Frizz щеше да работи чудесно.

След това просто използвайте четката за зъби, за да изчеткате секциите, които искате да укротите, и вие'готов! Фриз умоляваше и изглаждаше, без да претегля останалата част от прическата ти.

Обичате мекия 'n размита коса ореол ефект?

Или сте на Team Super-Elegant?

Имате ли трик за себе си за справяне с бебешки косми?

Leave A Comment

6 + 3 =