Как да носите тъмно червило (не е толкова страшно, колкото мислите!)

Сега зимата е официално на път (eek!), То'е идеалното време да превключите грима ви в палитра с вампири. Докато най-вероятно можеш'т рок черни пушени очи в офиса (най-малко не в мой офис), прелитането на по-тъмно червило може да придаде малко сръчност на всекидневния си грим. 

Ако това звучи смущаващо, тогава аз'имам някои трикове, за да направя тъмното червило толкова много поносимо. Това са петте ми най-добри съвета за издърпване на вампири, независимо от сценария (и ниво на комфорт!). Дали сте'които вече сте разтърсвали смелите бургунди или просто обмисляте да търгувате с вашите праскови за сливи тук'как да правим тъмно право.

1. Отидете на тъмно, но на шията

Тъмното червило е най-износеното в чист формат - прозрачно промиване на цвета, което ви позволява да огледате естествения си тон на устните. Ако работите в консервативна служба или сте просто неприятно с хората, които гледат в устата ви, ще затъмнее, но е най-фините начин да се влезе в тенденцията. 

Мисля, че най-добрите чисти формули са оцветени балсами за устни като Revlon ColorBurst Lip Butter в фиг Jam или новата ми мания, Maybelline Color Whisper в Berry Ready. Ако ти'много справедливо, Clinique'е култ Почти червило в черен мед е любим за супер-чист, plummy финал. В допълнение към подсиленото оцветяване на цветовете, внимаващите с червила носители ще обожават цветните балсами, защото те'толкова овлажняваща "необходимост от сезона.

Ако ти'вече сте ударили с определена сянка на червилото, но го намерите страшно-непрозрачни, опитайте просто да го натискате с върха на пръста си и бръснене, за да направите мека петна. дон'Не забравяйте да го настроите с този класически задкулисен трик (# 11!). 

2. Потърсете червени или розови нюанси

Тъмното червило е най-износеното, когато има малко червено или розово в него. Ако то'е прекалено лилаво-черно, а после свършиш на грешната страна на Гот, което просто не е'ласкае. Вместо това, потърсете нюанси на червено-пурпурно, зачервено-червено и синьо-червено. Помислете за сливи, череши и плодове! Колкото по-червено има, толкова по-ярка е'Ще гледаш на устните си. 

За класическа тъмна устна, потърсете черни череши като червения черен цвят Revlon Super Lustrous в черна череша (по-добре за по-топли нюанси) или кристално непрозрачно червено течно червило в икона (по-хладните нюанси рок този синьо-червен нюанс). Тези блестящи червени цветове отговарят на широк спектър от тонове на кожата и са най-подходящи за офис, IMO. 

Лично аз мисля, че тъмните цветове на зрънце са най-разнообразни, защото изглеждат добре на почти всеки. Можете да ги възпроизвеждате нагоре или надолу в зависимост от случая, така че те'Ще се погрижиш за една нощ или за един обикновен ден в офиса. Моите любимци са MAC Червило в Ребела и Милани Цветно изявление Червило в Сангрия. 

За най-смелите вечерни очи вижте слива. Червилата в тази сянка обикновено са най-малко червени, така че те'малко по-рисковано, но те имат и най-голямото възнаграждение! Изпробвайте червилото на Топшоп в инхибирането, или молив за устни в нощницата. Лечението с пресни захарни захари в слива е пълната дневна версия.

PS: Ако сте'истински желание за въглен черна устни, Obsessive Compulsive Cosmetics прави устните за устни в Tarred, истински черен!

3. Фалшиви устни

Оптично, светлите цветове се разширяват и тъмните цветове отстъпват. Докато това е хубаво нещо, когато става дума за мода (здравей, ласкателни тъмни кльощави дънки!), То'не е идеален в красотата, защото тъмно червило може да направи тънките устни изглеждат още по-малки. 

Определянето? Направете като Кели Дженър и използвайте тъмно лигавицата на устните, за да надвишите леко устните си, следвайки кривите на естествената линия на устните си, преди да ги напълнете.'на дясната си голяма сестра Ким Кардашиан наскоро разкри тази тайна на Кели'но изглежда, че инжекции също играят роля.) Kylie използва MAC Pen Pencil в Soar and Spice.

Искате по-финно подобрение? Вижте Мишел'за да преодолеете само ъглите.

4. Добавете малко блясък

Мат-текстурирани червило може да изглежда малко тежко (и когато това'е в тъмна сянка, малко немъртви). Така че опитайте с лъскаво покритие, за да омекотите външния вид. Високият блясък на свежата кожа изглежда елегантен шик, а не и най-малкото на Марилин Менсън. Бонус: блясъкът на блясъка в центъра на долната устна създава илюзията за пълнота.

За да получите поглед, или слой ясен блясък върху вашето тъмно червило, или изберете висок пигмент лъскав, като Stila Stay All Day Винил Гел за устни в Merlot Vinyl или Dior Addict Fluid Stick в интрига.

5. Дон'Забравете си руж

Здравата доза руж ще ви предпази от това да изглеждате като вас'отново в костюм. Оживете бузите си в една и съща цветна фамилия. (Затова прескочете топлите праскови и корали, тъй като контрастът с устните ви ще бъде твърде голям.)

С виолетово или лилаво-тонизирано устните, носете студена розова роза като Боби Браун рус в Pale Pink. С тъмно червеникаво-украсена устна, изберете череша руж като NYX Powder Blush в червено.

Имате ли други съвети за извършване на тъмна работа с червило? оставям 'в коментарите по-долу!

Купете историята

Опитали ли сте тъмната тенденция на червилото?
Как го носите?

Leave A Comment

+ 63 = 66