Как да направите Ultimate Brown Smoky Очи с блясък, както се вижда на Amber чух

Преди няколко седмици, при събитието за грим, направих очите си от Амал Клуни'е грим художник. 

(Не, сериозно, той направи своя сватбен грим.

Това, което той избра да ми направи, беше блестящо, пушено око, което изглеждаше толкова ултра блестящо, "професионален гримьор", по най-добрия възможен начин'г само мечтаят да може да го пресъздаде у дома.

Това беше почти същата грима за очите, която Амбър Сърд спортува тук, в премиерата на новия си филм в Ню Йорк, 'Дневниците на Аддерал':

Любов любов Любов.

И всъщност, сега можем да пресъздадем това, защото аз'имам точните стъпки и продукти от Амбър'Майли Ингълис ", чрез Glamour. (Мелани е един от най-добрите художници на грим с червени килими наоколо и можете да прочетете интервюто с нея точно тук.)

Първо, контекстът на оформлението:

Малко хора могат да изглеждат този секси, носещ истински черен костюм на червения килим. Стела Маккартни, ум.

Тук's красотата close-up:

Тези очи са хипнотизирани, аре'те те? И въпреки че ние'не говорете специално за кожата й ... гах! То'е толкова свежа, сякаш току-що дойде от един наистина добър лице.

Така че тук'как копирате този грим на очите. Първо искате да очертаете очите с пухкав кафяв молив за очи. Мелани използва молив за гримиране на акварел Aqua Matic в Satiny Warm Brown S-60. "То'е много лесно да се размаже! ", казва Мелани." Начертавам дебела линия до горните и долните мигли, без да се тревожа да бъда точен ".

След това размажете тези линии до гънките и по дланите с бронзов гел. Мелани извади блясъка "Bobbi Brown Long Gear Gel Sparkle" (хибридна сянка / лайнер в саксия) в Sunlit Bronze, блестящ шоколадов бронз. Тя го използва, за да "смеси линията с гънките на очите и да размаже линията на дънните мигли с движение назад и напред".

После идва една блестяща лилава сянка в гънката, за да се създаде дълбочина. Мелани избра Ив Сен Лоран Couture Mono Eyeshadow в 05 Модела. "Аз също го използвам в долните мигли, за да създавам опушени очи", казва тя.

Тук'сниман с затворени очи, за да видите драмата на капака:

За да го усилите още повече, завършете с малко пушещо блясък. Мелани опипва само едно докосване на Make Up For Ever Diamond на прах в "Smoky 15", бляскаво сиво блясък, в средата на клепачите "за този блестящ ефект".

С окончателно плъзгане на спирала, очите са готови да поемат в нощта:

Готово, универсално ласкателно опушен поглед на очите'които са направени модерни с моно цвят и блясък. 

Купете историята

Какво мислите за Амбър?'гледам?
Опитали ли сте някой от тези продукти?

Leave A Comment

89 − = 83