Как да направите дълга коса по – управляем

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравей Били! Прочетох другите консултации и обичам вашите предложения! Имам много дълга коса със слоеве, които са напълно израснали до една дължина. аз мога'Не си слагам косата в нищо друго освен опашка, и то'е твърде дълго за кок. 

Мразя избледнелия кафяв цвят на върха, но почти черен цвят на дъното спечели'не избледняват изобщо. аз мога'Не решавате дали трябва да отида по-светъл или по-тъмен. Най-големият ми проблем е, че това е такава заплетена бъркотия, че едва мога да си взема четката през нея. Наистина ще оценя вашата помощ! & # X2014; Мария

A: Мария, когато някой'косата достига тази дължина и величина, тя се превръща в одеяло за коса. Не е лош поглед, ако го ценим и го третираме добре.

Първият ми курс на действие за вас е да изрежете много слоеве в дългата си коса. Това ще отреже всички тъмни краища и ще балансира косата ви по-модерен. 

Бих добавил и по-дебел взрив в сместа. Всичко това ще разсее теглото на косата. 

Това ще позволи на косата ви да падне там, където иска, вместо да бъде част от маса, толкова по-малко заплетена. Слоевете също така ще направят бузите и понитата по-интересни.

С цвят на кожата и очите ви, чувствам, че изглеждате добре с повечето цветове. Този избор е с ваш собствен цвят като база и добавяне на богати шоколадови бонбони:

Дълбочината ще покаже новите ви слоеве. Имам чувството, че този цвят на нюанса, дължината на рязането и страничната част и ресни ще бъдат супер пролетен изглед за вас. В този смисъл очите ви ще се появи...

Аз също харесвам избор на грим в снимките и за двете нови цветове на косата.

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

+ 42 = 43