Как да извадите вълната в дългата коса

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да заявите онлайн консултация с косата, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравей, Бил! Обичам вашия раздел в блога, аз'- прочетох всички статии и аз'Много съм впечатлен от всички съвети, които дадохте на дамите в снимките.

Имам дълга червена коса и аз'аз съм израствала моите брегове от безрезултатно изрязване през последните две години. Сега те'почти израснах и аз'не съм сигурен какво да правя с косата си. 

Трябва ли да добавя слоеве? Трябва ли да държа на ресни в тази средна дължина? Трябва ли просто да оставя косата ми да расте повече?

Косата ми е съвсем фина и суха, с не съвсем прави, не съвсем вълнообразна текстура. Наистина, наистина не'като топлина, и обикновено просто спя с него в бухал, за да меки вълни сутрин. 

аз'аз искам да определя моя стил малко повече и да направя косата ми рамка моето лице по-добре, но аз вероятно искам да запази дължина и естествен цвят. Благодаря ви предварително, наистина оценявам Вашия съвет! & # X2014; Елена

A: Елена, благодаря ти за твоите добри думи.

Посочвайки очевидния " БЪРЗО ЦВЯТ!

Обичам косата ви да очертава лицето ви без бретон. Мисля, че най-добре е да оставиш бреговете дълго и да ги слееш с дълги пластове.

Тук има разрез, който има много малко слоеве само на дъното, без никакви признаци за взрив.

Това намалява теглото и ще позволи по-голямо движение. Текущата ви коса е дънна тежка, която тежи вълната.

Малко по-екстремно наслояване ще ви даде повече вълни, които ще продължат по-дълго.

Това ще създаде повече движения на вълни и къдрици. 

Затъмняването на краищата ще освободи и известно движение. Това рязане е идеален пример за заостряне на краищата със слоеве.

Слоевете отпред трябва да са дълги и меки около лицето ви. Няма остри ръбове, няма признаци на бретон и да се запази колкото е възможно по-голяма дължина.

(Забележка: Обичам тази дължина, но имате достатъчно време за по-къса коса. Казвам, че млякото е толкова дълго, колкото можете ...)

Още едно предложение. Вземи косата си със средна част. 

Причината, поради която ви предлагам да я срежете в средата е, защото тогава можете да флип косите си от една страна на друга, в зависимост от това коя страна ви дава повече обем.

Носете го така понякога.

Това ще балансира и разпредели добре косата ви и ще отвори лицето ви.

Продължете с най-големия възел, докато спите, за да получите тези естествени вълни.

Надявам се да намерите вдъхновение в тази консултация. Можеш'Не губете, за да спечелите с прекрасната си коса.

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Hair в 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

76 + = 79