Избор на редактора: Новата фокусна и флеърна колекция от Зоя за есента

Във всичките ми години на тестване на лака за нокти, аз'никога не съм бил способен да се обвързва с една марка като любимото ми време. 

Но сега, мисля, че аз'в крайна сметка го стесних до "Един". Зоя'есента 2015 колекция, Focus & Flair, просто запечатани сделката за мен. 

Съставена от 12 есенни перфектни нюанси, тази колекция е разделена на две групи - оттук и името Focus & Flair. Шестте нюанса за фокус (долният ред на снимката по-горе) са гъсто оцветени кремове. Шестте Flair нюанса (горния ред по-горе) са подобни, но вместо това имат "стопен метал".

Както вероятно можеш да предположиш, обичах ги всички. Толкова много, че аз'Това го прави официално: Зоя е най-доброто. Позволявам'разберете защо! 

ние'Ще започнем с Focus, кремавата половина на колекцията... 

Charli

Чарли е описан като прашен крем с напоен зелен цвят. Това беше един от любимите ми цветове в колекцията, дори и преди да я запечатам, но на ноктите, ми харесваше още повече! Мисля, че тази великолепна армия зелена / каки сянка щеше да ласкае върху всички тонове на кожата. 

И не'дори не ме започват с формулата! Изваждането на тази цяла колекция просто ме накара да си спомня как маслен и гладък Zoya лак за нокти е (ако лак за нокти може да бъде маслен, разбира се). Това ми даде най-лесният лак за нокти I'веднъж опит, и всеки цвят аз'Опитах се е почти перфектен само с един слой. Угу, обичам те, Зоя! 

Дезире

Desiree е описан като класически кафяво кафяво, с достатъчно сив цвят, за да го запази хладно тонизирано. аз'Ще призная, това не беше любимата ми сянка, но това'само защото аз'не в кафяв лак за нокти. Докато този цвят не е'то за мен лично, наистина се прилага наистина много добре. Необходими са два слоя за безупречно покритие. 

Джанел

Янел е описан като тъмночервен с топъл подток. Бях толкова развълнуван, за да получа тези червени! Това определено е мой вид червено. То'не е прекалено ярка, не е твърде тъмна, но е прав. Приличаше на сън и почти можеше да избягаш с една дреха.

Хана

Хана е описан като ясен, класически червен с балансиран (неутрален) тон. Тя е малко по-ярка от Джанел, а аз не'Не знам кой обичам повече. Моите мостра отбелязва "абсурдно красива" и "нов фаворит"? така че го мисля'е безопасно да се каже, че това червено е страхотно. Приложение-мъдър, имам буквално нищо лошо да се каже за него. То'също са по-непрозрачни от повечето други червени'опитах се, така че'друга точка за Зоя. 

Лидия

Лидия е описан като богат патладжан със зачервена морава основа и намек за червено, за да може да се носи за всички тонове на кожата. Няма изненада тук, но това е още едно добро. Цветът на слива, както повечето от тях, е идеален за падане. Приложението беше страхотно, но имаше нужда от два слоя. 

Sia

Sia е описан като истинско кралско синьо. Аз съм толкова влюбен в него! Ясно синьо е неочаквано за падане, но аз'много в тази сянка. Беше толкова хубаво да се прилага и толкова непрозрачно, че вероятно бих могъл да го оставя на едно палто. Че'това, което обичам за Зоя, почти всички техни цветове са безумно пигментирани!

Сега на Флайър, шестте метални нюанса. Тази половина от колекцията беше малко по-малко непрозрачна от сенките Focus.

трис 

Tris е описан като затъмнен черен метал от никел. С други думи, сребристо черно. Определено бих могъл да използвам трето палто (можете да видите как го виждате'малко на върха на показалеца ми и средните ми пръсти), но иначе приложението беше добро. Обичам намек за сребрист блясък, който минава през това. 

канела 

Канела е описан като класически бронзов течен метал. Напълно не го направих'Очаквам да го хареса, защото'но кафявата страна, но металното качество го прави много хубава! Това изглежда по-скоро като бронзова сянка, отколкото нещо друго, и се прилага хубаво и непрозрачно. 

Аги 

Аги е описан като златен холо-флип течен метал с бронзов микровлия. В бутилката изглежда толкова хладно и когато го видях, мислех, че ще бъде непосредствено за Шанел's Peridot. Този лак преминава от златист цвят към богат зелено-син, точно като Шанел, но на ноктите оставя малко нещо, което да бъде желано. Намерих промяната на цвета'Наистина не се случва изобщо. С две палта, то'е хубав златист цвят, но мисля, че три биха работили по-добре. И имам подъл да подозирам, че с черна основа, цветното преместване би се появило повече. 

жив въглен 

Ембер е описан като дълбок огненочервен течен метал с достатъчно синя светлина, за да бъде носен за всички тонове на кожата. Вероятно е най-непрозрачното от всички нюанси на Flair и е красиво червено, когато искате да направите по-светъл сянка. Беше толкова хубаво да се приложи! аз'Сигурен съм, че това ще изглежда невероятно за по-тъмните тонове на кожата, тъй като червеното е наистина ярко. 

Giada 

Giada е описан като лилав течен метал с намек за фулчийска перла. Той има някои черни нюанси, за да я потъмнее, което го прави страхотно за падане. Както можете да кажете на снимката, това беше доста непрозрачно, с много добро приложение. Обичам как металният ефект прави този цвят да изглежда така скъпоценен. Много красива!

Estelle

Estelle е описан като синьо-синьо течен метал със затъмнена основа. Точно като крема си колега, Sia, тази метална версия е супер красива. Синьото има намеци за черно и сребро в него и, както всички останали, имаше доста прекрасно приложение. 

заключение

До сега трябва да е ясно: Обичам тези нюанси (и Zoya като цяло!). Съдържанието както на сметана, така и на метал е уникална концепция и мога'не се притеснявай колко прекрасно са тези полирания. Най-доброто от всичко е, че Зоя е 5-свободна! 

Така че, ако вие'търсете нова марка за нокти, за да изпробвате, дон'Не гледайте повече. Зоя напълно ще открадне вашето ласкателно сърце. 

Редактор на магазини'Избрани снимки

Намерете Зоя в салони, спа и Amazon.com.

Пробвал ли си още нещо от Зоя??
Кои от тези нюанси ви харесват най-добре?

Leave A Comment

73 + = 76