Фризьорът Ник Арохо от “Какво да не носиш” споделя косата му Тайни

Е, горещо проклето'септември вече. Аз не'Не знам за теб, но винаги, винаги искам нова подстригване и цвят точно сега, за да приветствам есенния сезон (дори ако технически не'да започне до 23-ра). Току-що го последвах вчера, а през следващата седмица'Аз посещавам този човек за моето изрязване ... което означава, че аз'аз вече преглеждам папката на прическите на моя компютър, както и моята колекция от неприлични клюкалки (какво?) за вдъхновение.

Виждате ли, въпреки че аз'м твърд вярващ в теорията "Животът", аз'm все още е много отворен за фини ощипвания, като бретон или без бретон, или нов цвят или различна дължина. (Ако не'Не знам какво'аз говоря за този термин "Life Cut", тогава наистина трябва просто да прочетете тази публикация, но накратко, тя'че всеки трябва да намери подстригване, което да ги подхожда за цял живот.)

Може би аз'и в настроението да превключвам нещата, защото аз'аз говоря с Ник Арохо. Той'(клиентите включват Minnie Шофьор и Брайън Адамс) и най-известен като бивш фризьор на шоу за гримиране Какво да не носиш. И той е ВСИЧКО ЗА ПРОМЯНА. Само гледай:

Определено съм съгласен с това, което той'казвайки, че косата ви НЕ трябва да се развива, докато възрастните и тенденциите се променят. (Искам да кажа, какво друго е този блог за? Дух.)

Там'е само една област, където нашето мислене се различава: вярвам там'е цялостна форма на косата което е склонно да ви ласкае форма на лицето (виждайки как можем'не правим много за структурата на костите). Например: I'През цялото лято се разраствах от моите брегове, но сега аз'както винаги правя, когато стигнем до този етап, че лицето ми е малко малко прекалено продълговато, за да не ме глупав поглед. Но какво да знам? аз'не професионален фризьор.

Ще кажа, че бях щастлив да чуя Ник да го каже'не е наистина дължина. Защото се кълна, че всеки път, когато го гледах на това шоу, той направи кратка подстригване. (Ако прочетете коментарите тук, това изглежда като негов представител.)

Аз също обичам как говори за възприемане на текстурата, с която сте родени, защото това'това, което ти'трябва да има. Там'няма смисъл да се бори с него. (Хм ... Мога също така да използвам тази теория, за да подкрепя моята блондерексия. Искам да кажа, бях блондинка като дете толкова технически'това е моя "естествен" нюанс ... нали ?!)

Както и да е, в други новини, Ник също така се занимава с оформянето на стила наистина проста и затова той излезе със собствената си линия продукти за коса:

Те'съм бил в САЩ за известно време, но току-що стартирах в салони в цяла Канада. Казва, че имате нужда само от един, може би два продукта MAX, за да направите косата си, и всичко е наистина леко и мирише на фантастично.

Кажи ми:

Спомняш ли си от Ник Какво да не носиш?

Как се чувствате за неговите възгледи за промените в косата??

Ще направите ли нещо радикално - ново нарязване, нов цвят - тази есен?

Leave A Comment

40 − = 38