15 от най-добрите прически за дълга, вълнообразна коса

Последният път разгледахме някои от най-добрите прически за дълги, прави коси. Днес се придвижваме към вълнообразния тип коса, като 15 вида вдъхновеват стилизиращото ви вдъхновение! Използвайте това ръководство като справка за най-известните знаменитости с вашия вид коса и най-хубавите начини, по които те обичат да го носят.

Известните знаменитости имат или естествено вълнообразна коса, или обикновено го оформят по този начин. В зависимост от вида, може да сте в състояние да направите сами си на сушената на въздух коса или може да се наложи да докоснете вашите вълни с помощта на топлинен инструмент. 

Готови ли сте за някои идеи за косата? Позволявам'отивам!

Дълбоката страна

Това вероятно е Кери Уошингтън'най - великолепният външен вид, EVER. Дълбоката странична част добавя внезапна вечерна драма на изцапаните вълни (които вероятно са съвършени с желязо). Ключът е пухкавата текстура "без отделяне на вълните" и леко нагънатия под краищата.

Извънцентърна част

Джейми Чун носи класическата "Холивудска коса", която почти всяка млада звезда е направила в един или друг момент. С лека, извънцентрична част, вълните започват около нивото на ухото и посоката е на разстояние от лицето (вместо към него, което дава по-старинни, стари холивудски вид). Забележете също как краищата са оставени прав, вместо да се навиват под. Отново, уверете се, че имате мека, изчистена текстура, вместо отделни къдрици, което ще ви накара да бъде прекалено позната.

Централна част

Ако искате да изглеждате най-много като Рапунцел, вземете реплика от Аманда Сейфрид и носете вълнообразната си коса в продължение на много дълъг период и в права линия надолу. Вълните са големи и меки, а не твърде "направени" - изглед. Копринената гладка текстура също е ключова. Чиста фантастична коса, точно тук!

Side-Вар

Хвърлете косата си над едно рамо като Паула Патън и вие'имаш блестящ поглед със старо холивудско усещане. Вашата част може да бъде мека като тази, или по-точно определена от едната страна, и вълните трябва да бъдат свободни и докосващи. Уверете се, че краищата са навити надолу за най-полиран завършек.

бретон

Не бихте го направили'Мислите, че бретон с вълни наистина ще работи, но Леа Мишел доказва другояче. Неговата начупена, рамкираща лицеви бримка хвърля светлината на светлината в очите й, а дължината на косата й е с вълна и текстура. То'важно е, че краищата са оставени прави, за да не изглеждат случайни и плажни.

Странични взривове

Още по-лесен начин да носите бретон с вълни е начинът, по който Дженифър Гарнър прави тук, избутван отстрани. Нейните брегове не са'т прав или плосък, така че външният вид остава свързан с текстурата. (Не'не искам твърде очевиден контраст между прави бретон и вълнообразни дължини.) Като повече чело показва, гарантира, че цялата коса не'Не претоварвайте функциите си.

Half-Up

Полу-горе стилове изглеждат фантастични с дълги вълни, както демонстрира Бела Торн тук. Можете да издърпате нагоре и отстрани, както е показано, или само в горната секция за още по-пълен външен вид. аз'аз обичам страничния взрив отпред, за да го омекотя (макар че това ще работи без бретон).

Върнете се от едната страна

Обратно, когато имаше дълга коса, Лорън Конрад знаеше как да го напише. Тук тя се отдръпна от едната страна с искряща барета за лесен, красив начин да добави интерес. Нейните вълни също бяха усъвършенствани с кърлинг желязо, но все още насипни и меки.

Лента за глава

Ние можем'Не говорете за дълги, вълнообразни коси, без да споменавате Blake Lively! Докато тя обикновено го носи на свобода и плаж, този стил е бил за 60-те години на миналия век. Една сатенена лента за глава изтласква косата от лицето, за да подчертае вашите функции, като същевременно помага да се създаде илюзията за тонове обем на гърба. За бохото разнообразие по тази тема, опитайте лента за глава над челото.

Сгънат фронт

Вълната коса е най-добрият тип за добавяне на малки плитки, като тази сладка по протежение на предната част на Кейт Хъдсън'на косата. Дължините изглеждат страхотно с естествена текстура, подобрена с тонове солен спрей и вероятно се извива около кърлинг в случайни, несъвършени секции.

Мръсната бриада

Разбира се, горещият стил на момента "разхвърляната плитка" е не-мозък за дълга, вълнообразна коса, както доказва Нина Добрев тук. Изглежда най-добре направено от едната страна, с дълбока странична част и много извадени парчета. 

Висока опашка

Виждал ли си някога по-хубава опашка ?! Вълните работят толкова добре за това. схрусквам 'ги до макс с текстуриращ спрей, от корени до върхове, а след това се дръпнете обратно в плажна конска опашка a la Doutzen Kroes. За да получите още по-голям обем, опитайте да правите две опашки (едната под другата) вместо само една; това дава илюзията за по-дебела, по-пълна и по-дълга коса.

Ниска опашка

Вариант на Дуццен Кроес' плажната опашка е тази по-ниска, на Луси Хейл. Тя също е супер-текстурирана, с вълни и изправени краища. Там'също е малко усукано действие, създадено чрез завъртане и фиксиране на предната половина на косата около задната част (която е закрепена с еластичен). Забележете как тя също така го избута леко напред, за меко ударение в короната.

Високо

Вълната коса е фантастична за updos! Зое Салдана направи мек обрат на гърба, нагоре по главата, с прекрасни меки късчета отпред. Това е über-романтично и хубаво. 

Ниско възходящо

И накрая, друг вариант на Updo - нисък страничен чингон на Кат Деннингс. Отново, красотата на вълните е в парчетата, които можете да издърпате, за да оформите лицето. дон'не се безпокойте, че е прекалено перфектно ... това е всичко за проветриво, ефирно виене.

Дълга, вълнообразна коса измама лист

Кой е любимият ви вид за дълга, вълнообразна коса? 

Leave A Comment

86 − 76 =