Топ 100 сватбени прически

Предишна1 от 10Следващия

Добре дошли в нашата Топ 100 сватбени прически! Ако свързвате възела тази година или планирате бъдещето си с онази, която обичате, ще бъдете възхитени от прекрасните прически, които сме избрали за вас. Прегледайте през Топ 100 сватбени прически носени от най-горещите знаменитости и да бъдат вдъхновени от романтичните ъпдейти, бляскавите полу-нагоре, полу-надолу доса, хлабави ключалки, шикозни пиксели и класически сватбени прически за вашия голям ден.

1. Сватбена прическа на Даян Крюгер: Свободен костюм с блестящ аксесоар за коса

top100weddinghairstyles2014_001

Актрисата Даян Крюгер изглежда невероятно красива с неструктурираното, романтично настроение. Неговите меки, кестеняво-кафяви ключалки са закрепени в хлабав шингон (т.е. стил, подобен на нисък кош, закрепен в областта на шията), с блестяща папрат като принадлежност за коса. За допълнително въздействие, използвайте хубави и женски принадлежности за коса (напр. Козметични превръзки, щифтове или накрайници), за да откроите обикновена прическа за сватба.

2. Сара Хайланд Сватбена прическа: Полу-нагоре, надолу-надолу лъскави брави

top100weddinghairstyles2014_002

Модерно семейство Телевизионната звезда Сара Хиленд продължава да изглежда елегантна и секси с полу-нагоре, наполовина надолу прическа. Блестящите й брюнетки заключват зелените й очи, а дългият й страничен парченце очертава кръглото й лице, което го прави по-дълъг и по-тънък. Полу-нагоре hairdos са идеални за сватби, тъй като те съчетават блясък на up'do с прищявка и романтика на носите косата си свободно.

3. Минка Кели Сватбена прическа: бохемски плитки

top100weddinghairstyles2014_003

Актрисата Минка Кели прикрива веселия бохемски вид с дълги, разхлабени вълни и странично разцепени плитки в косата си. Тази прическа е идеална за открит плаж или за сватба в градината, тъй като косата се пази от лицето, но все пак остава свободна да удари в бриз. Обикновена и красива, бохемската сватбена коса е идеална за случайна булка с дълги, блестящи брави.

 4. Прическа за сватба на Ема Стоун: Разкъсана костюма с парченца бонбони 

top100weddinghairstyles2014_004

Филмът звезда Ема Стоун изглежда божествена с разрошената си чубрица и дълги, парче бретон, че рамката лицето си. За да пресъздадете външния вид на Ема, увеличете обема на работната маса във влажна коса, за да придадете на тялото си допълнително тяло и да прескочите анти-фризиращия серум за естествена текстура. Осигурете косата си на шията на врата си в разхвърлян чингон, като се уверите, че оставяте накъсаните нишки за романтично докосване.

5. Сватбена прическа на Аманда Сейфрид: Меки вълни със среден разделител

top100weddinghairstyles2014_005

Актрисата и певицата Аманда Сийфрид изглежда очарователна, носейки мелочестата си коса в свободна половина нагоре с красива коса за коса. Част от космите й със средна денивелация е закрепена зад главата й, оставяйки останалата част от вълнообразните й блокирани брави да се разхлаби. Носете косата си с малка космичка, украсена с перли и цветя, за романтичен ретро вид.

6. Drew Barrymore Сватбена прическа: Сложно плетена

top100weddinghairstyles2014_006

Актрисата Дрю Баримор изглежда елегантна и женствена със сложното си плетено лице. Сватбените прически за плетене са красиви и ще бъдат много популярни през 2014 г. и със стотици стилове, от които можете да избирате, вие сте длъжни да намерите перфектната прическа за вашия голям ден. Дръжката на Drew е перфектна за булки с къса коса и можете да носите дълги блестящи обеци за допълнително въздействие.

7. Сватбена прическа на Сара Хайланд: Структуриран костюм

top100weddinghairstyles2014_007

Модерно семейство актрисата Сара Хиленд спортува красив, романтичен чингон с дълги, широки бонбони, които оформят лицето й. Ние просто обичаме тази структурирана сватбена прическа, с меките си блестящи вълни и фините високи и ниски светлини. Тази прическа работи най-добре с дълга, прави коса, но можете да я пресъздадете сравнително лесно с добро качество изправяне на косата и много лак за коса.

8. Сватбена прическа на Бела Торн: Прическа наполовина с дълги бретончета

top100weddinghairstyles2014_008

Тийн актриса и модел Белла Торн спортува великолепна половина нагоре прическа с дълги, заоблени бонбони и структурирани къдрици. Тази бляскава сватбена прическа е лесна за пресъздаване с дебел навиващ се желязо и малко лак за коса. Не забравяйте да държите бреговете си дълго отстрани, за да оформите лицето си и да привлечете вниманието си към очите си.

9. Сватбена прическа на Джинфир Гудуин: Играещи пиксели

top100weddinghairstyles2014_009

Актрисата Дженифър Гудуин е вдъхновението на нашите сватбени коси за къса коса с нейните романтични сребърни и вълшебни странични бретончета. Тази сватбена прическа е само за разфасоването - прикарайте фризьорката си да опече краищата на косата ви за мек и женски вид. Джинифър завършва външния си вид с тънка, златна лента за глава и яркочервени устни - божествена.

10. Зоуи Салдана Сватбена прическа: Свободни брави с плетена лента за глава

top100weddinghairstyles2014_010

Актрисата Зоуи Салдана поставя уникален обрат на класическата плетена прическа с тънка лента за глава, плетена от собствената си коса. Възстановете тази прекрасна прическа, като плетете части от коса, събрани от всеки храм, и ги закрепете зад главата си. Оставете останалата част от косата ви да се разхлаби и да изтече за зашеметяващ контраст.

Предишна1 от 10Следващия

Leave A Comment

92 − = 91