Zumba танц за отслабване Стилове в живота

Какво е Zumba?

Това е забавен и приятно тренировъчен режим, който включва латиноамерикански танци като салса, менгее, танго и т.н., и дори индийски танци като боливудски стил и банггра, които са насочени предимно към кардио интензивни тренировки. Те се стремят да изгарят калории, като се изпотят на хлабав ритъм и бият.

Zumba танц за отслабване Стилове в живота

В идеалния случай започва с малко затопляне, за да се огъне мускулите на тялото ни и след това се придвижва до танцуващата част, където се извършва истинската работа.

Това е рутинна практика за всеки, който може и не може да танцува. Това означава, че не можете да извините два леви крака, за да избегнете тази работа.

Виж повече: Използвайте Bikram Йога за Отслабване

Различни видове Zumba:

Това е тренировка, която е била основен хит, тъй като колумбийски танцьор е изобретил в началото на 90-те. Тя е изпитала времето си като много ефективна и енергична тренировка с добавянето на нови танци. Оттогава тя е разработена в модули, които са подходящи за различни видове демографски данни с различни нужди. Обикновено те са от следните типове:

Основен:  Основното ниво, което ни помага да увеличим сърдечната честота и да загубим паунда.
Злато:  По-бавно темпо тренировка, която е подходяща за тези, които са с по-висок край на възрастовата група и искат да тренират.
Тонизиране: Целта му е да скулптира тялото, специализирано в ръцете и краката.
Aqua:  това е вариант на аква аеробика.
атомна: Това е за децата и имат детско приятелски движения
Circui: това е супер бързо ниво, което работи на произволни и много бързи движения за ядро ​​период от 30 минути, за да изгори максималните калории.

Виж повече: Аеробика Упражнение за отслабване

Какво да очаквате от тренировка Zumba?

  Интерактивна класа с най-добрите движения и убиецът латински движения, които винаги сте искали да опитате. Това е забавна алтернатива на работата и ще се хареса особено на тези, които не харесват фитнеса.

  Сертифицираните инструктори ще ви осигурят пълна тренировка в зависимост от категорията, за която сте се регистрирали. Да, те имат различни категории за разнообразна демография, за да гарантират, че правилните движения отговарят на подходящия тип тяло.

  Не всички класове са еднакво интензивни; някои може да ви напускат, докато другите ви оставят да се прозявате. Това не е по вина на програмата, тъй като тя изглежда да обслужва по-голяма аудитория.

  Ако класът Zumba не работи на сърдечната честота, тогава шансовете са, че няма да ви направи нищо добро. Най-добре е да преминете към друг фитнес стил.

Zumba може да изгори от 300 до 600 калории в сесия от 90 минути, а не повече. Така че не разполагайте с нереалистични очаквания за загуба на тегло, ако чуете някой да се гордее с изгаряне от 1000 калории.

  Тя има много предимства, за да предложи на тялото ни освен загуба на тегло под формата на

  • Запазване на плътността на костите
  • Намаляване появата на наранявания
  • Подобрена сръчност и поза на ставите

Но тя просто няма силни тренировки и просто успява да тонизира тялото ви, така че човек ще трябва да търси алтернатива, за да запълни тази празнина.

Музиката е основният мотиватор в Zumba. Той ни държи директно на пистата и принуждава тялото да се упражнява повече в интензивния режим на сърцето, защото започва да се наслаждава на музиката и ритъма. Забавният елемент е това, което прави този висок кардио режим толкова голям хит.

Това е интервално базирано обучение, което цели да тонизира и мобилизира всяка мускулна група в тялото.

Виж повече: Дали Surya Namaskar е добър за отслабване

Ако това ви е развълнувано, разберете най-близкия център Zumba и танцувайте по пътя си към по-чиста и монтажна.

Leave A Comment

29 + = 31