Wheatgrass Powder Предимства за кожата, косата и здравето Стилове в живота

Пшеница от пшеница:

От котиледоните на обикновеното поле пшеница идва храна, наречена wheatgrass, която получава името си след много физическа структура. Сорт на дълга пшеница със структура от зелена трева. Това е в истинска форма като обикновена трева, принадлежаща към семейството на пшеницата. Единствената разлика, която притежава от обикновената зелена трева, е нейната дължина и най-вече нейната полезност. Бидейки богат на минерали като калций, калий, магнезий, желязо и витамини като А, В и Е, това не е обикновена трева.

Wheatgrass Powder Предимства за кожата, косата и здравето Стилове в живота

Употреби и ползи от пшеница от прах:

Това е едновременно външно адаптивно растение на закрито, wheatgrass изпуска ползи и някои право на прага ви за вашето удоволствие за гледане Любопитни за ползите от wheatgrass? Прочетете статията и станете просветени с 15-те най-добри предимства и ползи от wheatgrass за космите и здравето на кожата.

1. Екземата:

На публичен форум пациент, страдащ от екзема, се тревожи за ръката си и това е постоянно разцепване и кървене. Тя се оплакваше, че ръцете й щяха да се спукат и да кървят, и че щеше да има проблеми да прави най-лесните за работа. Посъветвала се, че смесела някакъв прах от пшеничен зародиш в сок и пиеше този изстрел. Един изстрел на ден и тя вече виждаше резултати. Три изстрела три дни и тя беше излекувана. От тази истинска история могат да бъдат проследени лечебните сили на житото. Така трикът е прост.

 • Смесете лъжица прахова трева на прах във всеки плодов сок.
 • Пийте ежедневно, за да видите най-добрите резултати.

2. Отслабване:

Пшеница от пшеница за отслабване е мощната комбинация от минерали и витамини, която помага при почистването на дебелото черво, детоксикацията и много други подобни решаване на проблеми. Една от тях е загуба на тегло. Най-напред открит от американския химик, който го хранеше с умрялата си кокошка, чието здраве се удвои и по този начин се появиха кутиите, пълни с прахообразна пшеница. Но wheatgrass има странен, но полезен начин да го направите и това е чрез получаване на щитовидната жлеза. Хипотироидът, който забавя метаболизма, ни кара да спечелим повече тегло. Това е обърнато от wheatgrass.

Изпробвайте простия сок от пшеничен сок с тире от лимон.

 • Дръжте един куп на жито трева готов и ги измийте с хладка вода.
 • Поставете ги в блендера и добавете една чаша вода. Смесете добре.
 • Сега, насита сок на чаша и отстранете плътта, ако има такива.
 • Добавете щипка сол и изцедете лимоновия сок.

Това мощност напитка, за да се справят с вашата загуба на тегло се притеснявате и по този начин да запомните да ги пие всяка сутрин.

3. Рак на лечението:

Раковата химиотерапия е болезнен процес и за да се намалят радиационните ефекти, може да се използва пшеница. Хранителни вещества като хлорофил и влакно, присъстващи в wheatgrass, помагат на онкоболните в случаи на загуба на коса, чувство на парене, ниска енергия чрез измиване на токсините от тяхната система, което дава повече път на по-новите по-здрави клетки с изобилен хемоглобин. Ето как да го използвате за рак.

 • Направете чаша сок от житни треви.
 • Попивайте ги през целия ден, или на празен стомах или на почти празен стомах.
 • Едно или две унции от него три-четири пъти дневно ще допринесат за лечебния ефект.

Виж повече: Снежанка Прах за кожата

4. Анемията:

Точно както растенията имат хлорофил, ние хората имаме Хемин в нашата кръв, която служи за същата цел като първата. Анемичните пациенти се нуждаят от много кръв и тук пшеницата требва да действа. Също така, наричана зелена кръв, wheatgrass помага за увеличаването на хемоглобина и кръвта като цяло. Ако страдате от липса на достатъчно кръв, опитайте на прах от пшеница.

 • Най-ефективният начин за лечение на анемия с прах от пшенична трева е да ги включите във вашите глазури или сокове. По този начин ще се насладите на вкуса, както и да вземете някаква доброта.

5. Диабет Cure:

Много хора се въздържат от храносмилателната диета, която е една от най-важните храни за контрол на диабета, така че вместо това се използва продуктът от пшеница, който помага на диабета по същия начин, както и предишния. Влакната в пшеничната трева контролират и съдържат нивото на захарта в кръвта, като забавят усвояването на въглехидратите. Това е естествен начин на мазнините, за да запазите кръвната си глюкоза във вериги и в същото време да не преминете през друг болезнен инсулин, който е изстрел или по-лош, горчив гарнитурен сок. Така че, тук е прост сок, който ще направи този трик.

 • Направете сок като измиете житото в хладка вода.
 • Смесете го добре с малко вода.
 • Изцедете сока с муслинова плат и добавете малко сол. Солта обаче е чисто по избор.

Не забравяйте да я пиете на празен стомах за перфектно лечение на диабет.

6. За кожата:

Този продукт, който е от полза за вътрешните органи, е от полза и за външните лица. Подхождан от много модели, това е детоксикиращ продукт, който помага на най-големия орган на тялото ни да свети и да блести без много усилия. Той третира кожни проблеми като псориазис или акне, обриви или екзема и толкова, колкото и набръчкване на кожата. Тя ви отблъсква години, като ви дава много по-млад, блестящ външен вид.

Пшеница от пшеница, смесена с мляко, може да се формира в лицева опаковка и да се нанася.

 • Вземете подходящата мярка за праха и го разбъркайте в млякото.
 • Разбърква се добре и се нанася леко върху кожата по кръгов път.
 • Оставете да изсъхне за 20 минути и измийте с хладка вода.

Wheatgrass прах за кожата е често използван метод за мека и гъвкава текстура.

7. Контрол на BP:

Пшеница от пшеница също е известно, че контролира кръвното налягане заедно с кръвната захар. Пшеницата, както бе споменато по-горе, почиства кръвта и нейните течащи дихателни пътища и също така участва в увеличаването на червените кръвни клетки в кръвта. Една чаша сок от пшеница, всяка сутрин ще направи магията!

8. Режим на отбрана:

Wheatgrass е тялото на военните, тъй като ни помага да изградим силната имунна система силна и висока в лицето на опасни болести. Карциногените в тялото ни са обвити и защитени от ензимите, секретирани от wheatgrass. заедно с детоксикация, почиства състоянието на стомаха и черния дроб и неутрализира проблематичните области на тялото.

Виж повече: Как да използвате канела прах

9. Антисептично излекуване:

Вече известен със своите лечебни свойства, wheatgrass не само вътрешно ни почиства, но и осигурява външна помощна ръка. Проблеми като изрязване, изгаряния, рани или краката на атлетите могат да бъдат излекувани от това.

10. Забавяне на стареенето:

Пшеницата от пшеница е пълна с антиоксиданти, които неутрализират проблема, причиняващ свободни радикали в организма. Свободните радикали са отговорни за застаряването на нашето тяло от главата до петите. Антиоксидантите помагат да се борим с тези свободни радикали и да се противопоставим на процеса на стареене, да ви поддържаме младост и да поддържате своята жизненост.

 • Допълнението от житни треви, ако се приема ежедневно, подмладява стареещите клетки, спира косата и дори ги връща обратно до нормален цвят, излекува кожни заболявания и придава на кожата сияйна светлина.
 • Също така, той укрепва кожата и мускулите.
 • Можете да консумирате това като сок всяка сутрин на празен стомах. Пийте често в един ден, в малки количества. Друга възможност е да разтривате пулпа директно върху кожата или лицето, без да правите пакет за лице.

11. Помага в смилането:

Пшеница от пшеница е силно препоръчително за процеса на храносмилане. Прахът е опакован с алкални съединения като витамин В, аминокиселини и ензимни съдържания, които помагат за облекчаване на запек, язви и диария. Той е полезен при запек поради високото ниво на магнезий. Пшеницата е лесно смилаема и по този начин помага да се поддържа чистотата на дебелото черво и да се поддържа баланс между храносмилателните бактерии и да се поддържа здрава и активна храносмилателна система. Здравословната храносмилателна система осигурява здраво тяло. В противен случай тялото ще бъде подложено на различни здравни проблеми. Пшеницата трева убива лошите бактерии и добрата бактерия процъфтява.

Включете wheatgrass във вашия ежедневен режим на диета, под формата на сок или добавяне към smoothies и салати и да се отървете от киселини или лошо храносмилане завинаги.

12. Добър за коса:

Пшеницата от пшеница е известна, че е добра за косата. Просто разбъркайте праха във вода и го нанесете токсично върху сухия скалп. Той помага да се поддържа рН баланса на скалпа и да се поправи от увреждане. Сухият скалп причинява пърхот.

 • Сокът от пшеница също помага да се отървете от пърхота и сърбежа на скалпа, тъй като той хидратира скалпа.
 • Почистването на косата също може да бъде предотвратено чрез изплакване на косата с този прах.

13. Почистване и детоксикация:

Съдържанието на хлорофил в прахообразната трева е около 70%. Помага да се повиши нивото на кислород в кръвта. Ето защо се смята за голяма детоксикация за тялото. Frees wheatgrass е невероятно високо в биологично активни ензими, а също и аминокиселини. Те се активират от глутатион, който действа като катализатор при разграждането на различни лоши съединения в тялото.

Wheatgrass се счита за естествен очистващ тоник и по този начин доставя най-доброто си под формата на сок.

14. Пилоти и хемороиди:

Пшеницата от пшеница е пълна с мощна комбинация от хранителни вещества, което ги прави много добър естествен лек за купчини и хемороиди. Това се дължи на наличието на минерали и витамини, съдържанието на хлорофил и влакна, които са много ефективни при лечението на заболяването.

 • За да получите пълни резултати, препоръчва се редовно приемане на прах от пшеница, сок, сос или само пшенична напитка, два пъти дневно в продължение на три месеца.

15. Благоприятно за зъбите и очите:

Пшеницата от пшеница се смята, че житото е отлично средство за разграждане на зъбите, а също и пиорея, което е заболяване в тъканите, които поддържат зъбите.

 • Gargle зъбите си с пшеничен трева прах се размесва във вода и се повтаря за няколко минути.Тя ще очисти устата си от токсини, re-минерализира зъбите и също се отървете от неприятен мирис.

Добавките от житни треви също помагат за ясно виждане и ярки бели в очите. Включете wheatgrass в ежедневната си хранителна схема и можете да предотвратите появата на възрастови дегенеративни очни състояния като катаракта. Той поддържа нашите лещи чисти.

Но кои са най-добрите органични пшенични прахове, които можете да купите? Ще ви помогнем да изберете правилните.

Виж повече: Moringa Leaf Powder Предимства

1. Д-р Берг сурова Wheatgrass Juice Прах:

Wheatgrass Powder Предимства за кожата, косата и здравето Стилове в живота

Биологично отглеждана пшеница, тя е пълна с основни хранителни вещества. Прахът от сок от пшеница се изсушава, използвайки био активна хидратация. Това ще гарантира, че хранителните вещества и ензимите се запазват безопасно, дори когато са печени на слаб огън.

2. Pure Synergy Organic Wheatgrass Прах:

Wheatgrass Powder Предимства за кожата, косата и здравето Стилове в живота

Компанията твърди, че житните треви са събрани на първия етап, за да се гарантира запазването на хранителните вещества. Растението се отглежда на органична почва в САЩ и е популярен избор сред много хора.

3. Amazing трева органични пшеница трева прах:

Wheatgrass Powder Предимства за кожата, косата и здравето Стилове в живота

Тук има още един силно зареден пшеничен пшеничен прах, който служи за многобройни ползи за здравето. Той е 100% органичен и неговите корени са дълбоко вливащи се в почвата, за да вземат най-здравите хранителни вещества. Изпробвайте този продукт!

4. Terrasoul Супер храни Пшеница сок Прах:

Wheatgrass Powder Предимства за кожата, косата и здравето Стилове в живота

Това е хранителна плътна храна и е известно с тяхното качество. Това е още един най-добър органичен пшеничен прах, който можете да изпробвате.

5. Сега Foods Organic Wheatgrass Juice Powder:

Wheatgrass Powder Предимства за кожата, косата и здравето Стилове в живота

Пшеницата от този продукт се отглежда на плодородна почва. Ако търсите джобно приятелско споразумение, тук е най-добрият избор, с който можете да си сложите ръцете.

Но тогава не би ли трябвало да знаете и страничните ефекти на продукта. Ето някои неща, които трябва да внимавате.

 • Главоболие и гадене: Най-честата нежелана реакция е гадене и главоболие. Ако почувствате това, е време да спрете да го приемате.
 • Оцветени зъби: Това е друго обичайно оплакване от продължително използване на прах от пшеница.
 • Загуба на апетит: Докато пшеницата от пшеница може да подпомогне загубата на тегло, общ проблем, който ще възникне, е загубата на апетит.

Бъдете предпазливи от малките промени, които тялото ви сигнализира.

Ако възнамерявате да включите това магическо зелено в храната си, бихме искали да ви разкажем за 15-те най-добри предимства на праха от пшеница, което ще ви направи още по-нетърпеливи да го направите. Той има множество ползи за здравето и красотата, които могат да бъдат постигнати, като този мощен прах ежедневно.

Източник на изображението: Shutterstock

Leave A Comment

42 − = 38