Триша Кришнан Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Триша е красива актриса от Колиуд, която дебютира във филми повече от десетилетие назад. Тя се е опитала да направи марка в Боливуд, но не успя и по този начин се върна в филмите на Тамил и Телу, където е била доста успешна от години. Изненадващо е, че дори с растящата си възраст тя все още поддържа своя външен вид точно както преди десет години. Тя все още прави феновете й омагьосани от чувствения й вид и изразите на убийците. Сега ще видим как продължава да върви.

Тук най-добрите съвети за красота на Триша Кришнан и фитнес тайни.

Поддържането му естествено:

Триша Кришнан Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Триша е навършила 30 години и тя казва, че тя не се тревожи за лицето си и много си струва. Тя запазва естествения си облик и позволява знаците на стареенето да се проявяват, защото това естествено е така. Тя няма добра фигура, но поддържа здравословна диета и тренировки добре.

Виж повече: Шахназ Хюсеин домашни съвети за красота

Грим, очи, устни и коса:

Триша Кришнан Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Коливуд излезе с "HD грим", който е специално използван за HD камери и Триша го обича, защото винаги е била любима на обличането и грима. Тя е много запалена по грима от детството си и вярва, че правилното приложение на грима е като изкуство и по този начин продължава да се справя толкова перфектно. Тя основава грима си с фундамент, който съвпада с нейния тон на кожата. За обикновения си поглед тя просто добавя очна линия, маскара и блясък за устни след основаването. Триша обича да държи косата си отворена и да ги раздели настрани, което е нейният стил на подписване. Тя обича светлокафявите акценти за косата си и е подходяща както за къдрави, така и за прави прическа за себе си. При партита и събития тя обича да носят западни и индийски облекла. Тя ги носи перфектно поради тънкото си тяло и все още може да даде на по-младите актриси конкурс.

Виж повече: Тамана Бхатия Тайните на красотата

Тайните на диетата:

Триша Кришнан Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Триша е наставник на всички фенове, които са пожелали да следват рутинната си диета. Преди всичко за течности пие много вода заедно с сок от портокал и нар. Обича да има зелен чай, защото съдържа антиоксиданти и избягва редовното чай и кафе. Тя живее толкова много на течности, защото това задържа ранното стареене.

Триша приема много витамин С за здравословен начин на живот и яде купа с плодове, която включва лимони, портокали и други цитрусови плодове. Те запазват кожата си блестяща, дори когато тя е в нея по-късно на 30-те години и са причината зрението й да остане силно за идните години.

Триша набляга най-много на закуската си и има тежка храна, пълна с парати, омлет, извара и т.н. Започва от деня си, в който има много енергия и я държи дълбоко в стомаха.

Виж повече: Анушка тайни тайни

Фитнес тайни:

Триша Кришнан Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Триша подчертава много упражнения. Тя е фитнес изрод и не може да отиде на ден без нейния редовен тренировъчен режим. Тя е най-напред фен на свободни ръце упражнения, които получава тялото си и ръце тонизирана нагоре. Йога също е любимото й, защото успокоява ума й от стреса на забързаните леторасти и стимулира метаболизма й, което е здравословен начин за намаляване на мазнините. Има роли, за които тя трябва да постави тегло и роли, за които тя трябва да загуби, йога е най-доброто средство за тези чести колебания. Триша обича да прави кардио упражнения, които поддържат горната част на тялото си здрава. Тя някак успява да тренира всеки ден, въпреки че има забързан график. Освен това актрисата обича да се гмурне във водата и да плува. Тя се радва толкова много на вода, че може да прекара часове в басейна.

Leave A Comment

7 + 3 =