Топ 9 увеличаване на обувките за мъже в Индия | Стилове в живота

Знаете ли как да увеличите височината си, като носите обувки? Търсите ли обувки за увеличаване на височината? Повечето от хората, които имат малка височина, предпочитат асансьорните обувки, както и обувките за увеличаване на височината. Това зависи до голяма степен от производителя и стила на обувката, но обикновено обувките за обувки се добавят между 2 и 4 инча. Всеки допълнителен инч ще ви предложи доверието чрез комфорт и стил.

височина increasing shoes

Търсите обувки с височина в Индия, а тези обувки са едни от най-добрите там. Човек лесно може да се влюби в някоя от тях и да ги носи, за да изглеждат стилни и да увеличат височината си по едно и също време.

Най-добър ръст на обувки за мъже в Индия:

Представени по-долу от списъка на най-добрите обувки за увеличаване на височината за мъже, които са много удобни и добре познати маркови обувки, налични в Индия.

1. Tek-Tron Talent Derby защитна обувка със стоманена пръст:

Tek tron Talent Derby Safety Shoe

Това са кафяви обувки за безопасност и горният му материал се състои от кожа. Единичният материал се състои от PU. Изработена от истинска мека кожа, 200 джаула Isi Steel toe капачка, дебелина на кожата - 1,8 до 2 мм, импрегнирана нетъкана стелка, подплатена подплата на яка, нетъкан дишащ синтетичен Vamp подплата, водоустойчив и маслоустойчив, вътрешен Campbrell ламиниран с пяна , Инжекционен полиуретан (Pu), двойна плътност, директно впръскан PU, планирана външна подметка за конфронтация с максимален плъзгач.

Освен спецификациите, има още един важен факт, че човек трябва да знае за обувките, т.е. те са най-добрите там за увеличаване на височината. Няма нищо по-добро от тях, а когато става дума за обувки за увеличаване на височината, хората изискват това най-много. Това е първото нещо, което идва в съзнанието на хората, когато мислят за обувки, които увеличават височината.

2. Обувки за безопасност на Allied Houston:

съюзнически Houston Safety Shoes

Това са черни предпазни обувки и горният материал е изработен от кожа, докато единственият материал се приготвя от PU. Кодът на SKU е ALHO12. Характеристиките са пълни Зърно Кожени горни, Вътрешна облицовка е дишаща нетъкан плат, двойна плътност PU единствен; Анти статични, пробивни, устойчиви на абразия, киселини с маслени киселини и устойчиви на слепване, с гънки подплатени заедно със стоманена пръст.

Обувката е различна от описаната по-горе. Предната част има овална форма, а обувката е доста голяма. Този бум ще бъде подходящ за тези, които имат здрави и големи крака. Обувката идва с нулеви недостатъци и може без съмнение да се твърди, че е една от най-продаваните обувки на пазара за увеличаване на височината в момента. Обувката изглежда толкова готино, че някой лесно ще се влюби в този. Това е една от перфектните високи обувки за мъже в Индия.

3. Зимни обувки:

зима taller boots

Тези черни обувки се предлагат във всички размери с дантела. Горният материал е изработен от пълнозърнеста кожа, а облицовъчният материал е приготвен от свинска кожа. Единичен материал на този ботуши martin с кръг пръст стила включва каучук. Неговият популярен елемент е Шевна резба, заедно с цилиндър, висок 10-20см, стил на мека тесто. Този мотоциклет ботуши за мъже увеличава височина около 8 см / 3.15 инча. Ботушите са стилни и доста модерни в същото време. Те са удобни и някои от най-добрите ботуши за каране на велосипеди. Обувките обслужват повече от една цел и поддържат вашето състояние. Човек може лесно да се побере в тези ботуши, някои компании правят свободен размер за тези обувки, това означава, че те са предназначени да се поберат почти всеки между 9-12 фута размер.

Хората с по-малък размер на крак обикновено не предпочитат да носят такива обувки. Тя се е доказала като ефективна при увеличаване на височината и може да се каже, че те са една от най-продаваните високи обувки, увеличаващи височината на пазара на Индия, които са и доста стилни. Цветът на обувката е доста красив и всъщност допълва дизайна. Това е едно от най-добрите обувки за увеличаване на височината, което някога ще намерите. Обувката е толкова готино, че някой лесно ще се влюби в нея. Формата и размерът правят обувката доста удобна, каквато е в действителност. Обувката може да накара човек да се чувства добре за себе си и човек може доста лесно да го покаже.

4. Tek-Tron кафява кожа Дълги обувки:

Tek tron Brown Leather Long shoes

Това е още една кафява обувка за безопасност, имаща горна част от кожа, както и PU Sole Material. Кодът на SKU е 39TTTL01. Характеристиките са както следва; готови от истинска мека кожа, импрегнирана нетъкан стелка, дебелина на кожите - 1,8 до 2 мм, 200 джаула Isi Steel острие от подметка на главата, впръскан полиуретан (pu) подметка, нетъкан дишащ синтетичен вампийски подплата, , Inner Campbrell ламинирани от пяна, двойна плътност директно впръскани Pu, платформа за подметки, планирана за максимум Slip конфронтация.

Цветът на обувката е доста красив и всъщност допълва дизайна. Това е едно от най-добрите обувки за увеличаване на височината, които някога ще намерите. Обувката е толкова готино, че някой лесно ще се влюби в нея. Формата и размерът правят обувката доста удобна, каквато е в действителност. Обувката може да накара човек да се чувства добре за себе си и човек може доста лесно да го покаже.

5. спортни обувки за асансьори:

спортен Elevator Shoes

Този спортен асансьор обувки-K19A03 е от 5,490 / -. Цветът му е синьо платно с височина 7 см. Тази обувка съдържа невидима пета вътре и изглежда нормална и стилна отвън и може да създаде лице, което изглежда по-високо от 2,75 до 5 инча. Това не е като всичко, което сте виждали преди. Обувката е толкова готино и лъскава, че всяка марка би искала да пусне на пазара този продукт. Обувката обучава два различни цвята отвътре и отвън. Това може да бъде един от най-добрите и един от най-красивите начини да увеличите височината си. Можете да дадете на височината си допълнителен тласък, като показвате хладните си обувки едновременно. Наистина няма нищо по-добро от това!

Виж повече:  Висок растеж добавки в Индия

6. Британска издълбана асансьорна обувка:

британски carved elevator shoe

Това е за мъжете, за да получите по-високи 7 см / 2.75 инча и на разположение във всички размери. Като дантела, тази черна бродирана обувка има материал от кортекс за облицовка и горна част на материала от първият слой на кожата от кожена материя с монолитен цвят. Най-доброто за пролетта и есента, а някои от характеристиките са каучукови подметки, посочен стил и стил. Тези посланик обувки ще бъдат идеални за мъже, които работят в корпоративни институции и трябва да се справят с клиенти доста често. Обувката е доста красива и съвсем уникална по същото време. Няма буквално начин да се избегне гледането на тези обувки. Дръжте ги чисти и всички очи ще бъдат върху вас.

7. CALDEN - K333011:

Calden K333011

Тази черна обувка предлага 3 инча по-висока височина с Super Lightweight. Характеристиките са горната част на велосипед и горната част на кожата, приплъзване, скрит еластичен гор. Удобен дизайн без дантели, височина на петата: 1 1/4 "и височина на вала. 5 3/4 "и висококачествена кожена горна част и гумено дъно. Ако предпочитате кожени обувки, тогава се очаква да отидете за този. Тази обувка спортува уникален дизайн и ще изглежда страхотно за почти всеки, който я носи. Обувката ще направи лицето да изглежда уникално и това е една от най-добрите колекции от тази марка. Обувката е проектирана и направена с любов и грижа и се очаква, че потребителят прави същото. Това е още една обувка за увеличаване на височината от марка, която също е предназначена за мъже.

Виж повече:  Как да увеличите височината с 4 инча

8. CALTO - G5828:

CALTO G5828

Характеристиките Текстилна кожена оксфорд, Полу-квадратни пръсти и Скрит еластичен гор. Теглото му е 18 унции, елегантно зашити за допълнителна издръжливост и стил, пълнозърнести висококачествена кожа горна част, пълно зърно висококачествена кожена горна част. Съдържа гумено дъно, което също има обувки с височина на обличане. CALTO е един от най-добрите имена за производство на обувки в бизнеса тези дни и това всъщност е едно от многото красиви продукти, произвеждани от марката.

9. TOTO - H252112:

ТОТО H252112

Това черно шоу за обувки съдържа красив капак, красив дантелен елемент в класически стил, конструкция Goodyear и горна част от мека кожа, плюс елегантно зашити за допълнителна здравина и стил. Висококачествена горна кожа, стилна, внесена и изработена от висококачествена кожа.

Виж повече: Как да използвате Yoko Height Increaser

В тази статия сте получили подходящи данни за някои от най-добрите обувки, които ще помогнат за увеличаване на височината. Обувките, обсъдени в тази статия, са добре достъпни на пазара в Индия и човек може да ги закупи без колебание. Ако сте склонни да купувате обувки с височина, увеличавате обувките, тогава се препоръчва да отидете за някоя от тях (или повече).

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Leave A Comment

46 + = 51