Топ 9 упражнения, които можете да направите през третия триместър на бременността

Най-трудната част от бременността на една жена започва веднага след като месеците започват да минат и тялото й става все по-тежко и нейното заболяване става редовно. Консултацията на всеки лекар включва набор от упражнения, които трябва да се направят от майката, така че тя да не се чувства болна и да остане здрава навсякъде. Третото тримесечие упражнения за бременност са най-важната стъпка да останете здрави и да имате здраво бебе. Бременните жени, които тренират през третото тримесечие на бременността си, се радват на много физическо и психическо здраве.

УПРАЖНЕНИЯ YOU CAN DO DURING THIRD TRIMESTER

Всички лекари предполагат, че жените трябва да продължат да се движат по време на третото тримесечие на бременността си. Те не трябва да седи или да лежат на едно място. Тяхното движение на тялото ще повлияе силно на фитнес и здраве на детето.

Имаме няколко тренингови тренировки, които могат да бъдат направени от бременните жени, за да се пазят себе си и бебетата си.

Упражнения за третия триместър на бременността:

Виж повече: Упражнение по време на бременност

1. Затопляне:

бременност exercises third trimester

Това е универсално правило за затопляне на тялото, преди да започнете каквито и да било тренировки. В случай на бременни жени, особено преди да започне тренировка тренировка тренировки за бременност те трябва да направят бързо загряване, така че те да не се нараняват или да получите мускулна издърпайте болка телата им.

2. Повдигане на тежестта:

adigina daniki samadanam cheppu mundu - WEIGHT LIFTING

Това не е толкова мускулесто и смъртоносно, колкото звучи. Жените по време на бременност могат да използват малки и леки тежести, за да направят упражнения, за да поддържат ръцете си здрави и във форма. Те могат да опитат да го правят всеки алтернативен ден. По този начин те могат да отнесат един ден почивка между тях, което ще им помогне да се спъват надолу.

3. Сърдечно тренировки:

Упражнения You Can Do During Third Trimester - CARDIO WORKOUTS

По време на третото тримесечие тренировка за бременност, едно важно нещо е кардио тренировка. Тя поддържа тялото във форма и годни, което ще повлияе на бебето по положителен начин. Жените могат да направят тези тренировки след дните за вдигане на тежести, така че те да не правят мускулите си твърди.

Виж повече: Пренатални упражнения Втори триместър

4. Разходка:

adigina daniki samadanam cheppu mundu - WALKING

Упражненията през третото тримесечие ще бъдат много полезни, ако бременната жена също ходи една до друга. Отивате на разходка е идеален метод за тренировка от векове насам. Бременните жени трябва да изберат правилния път и да ходят поне 10-15 минути.

5. Стационарен тренировка на велосипед:

Упражнения You Can Do During Third Trimester - STATIONARY BIKE WORKOUT

Всички ние сме се движели с крака във въздуха, докато лежи в детството си. Този набор от детски упражнения е много добър начин да останете здрави и здрави за бременните жени. Жените трябва да имат три до четири комплекта от тези упражнения на правилни цикли и след това да си почиват.

6. Разтягане:

Упражнения You Can Do During Third Trimester - STRETCHING

Едно от най-важните упражнения през третия триместър на бременността е разтягане на тялото ви. Винаги е облекчение, когато опъвате тялото си. Жените могат да помагат на стената и да разтеглят ръцете и краката си с пълна сила.

7. Клетки:

Упражнения You Can Do During Third Trimester - SQUATS

Всички тренировки за третото тримесечие на бременността включват клякам, който е много ефективен начин да се държите здраво и здраво. Жените могат да използват стени или дори да го направят, като лежат. Помага при поддържане на бебетата и подобрява здравината на краката ви.

Виж повече: Бременност Упражнения Първи триместър

8. Удар на коляното:

Упражнения You Can Do During Third Trimester - KNEE PUSH UPS

Бременните жени не могат да правят лицеви упражнения по подходящ начин и нито е подходящо за тях да правят това. Вместо това те трябва да легнат на колене и след това да направят набор от лицеви опори. 4-5 комплекта дневно ще бъдат идеални, за да останете в състояние.

9. Butterfly Move:

Упражнения You Can Do During Third Trimester - BUTTERFLY MOVE

Седни със сгънати крака, задръжте краката си с ръцете си и след това преместете краката си нагоре и надолу. Тази тренировка е най-подходяща за упражнения в третия триместър. Той държи краката ви по форма и поддържа бебето здраво и удобно.

Сега, когато знаете, че тренировките от третото тримесечие упражняват дами, се надяваме, че ще ги следвате редовно и ще имате здравословен живот и здравословно бебе.

Leave A Comment

41 − = 40