Топ 9 Тсасар копринени сарита със снимки | Стилове в живота

Основното производство на Тсасар копринени сареи е в Раджаши Бангладеш. След това вторият по големина производител на ексклузивни салати от копринена тюсар е Индия. Тюсарската коприна е известна и с няколко алтернативни имена като тисар, тушар и др. Повече от четиридесет процента от продукцията на едро е в Западен Бенгал. Други държави също произвеждат тазар копринени сари. Тусърската коприна се извлича от конвенционалния начин на отглеждане. Саре е основният продукт на коприната на Тусар. Това е традиционно сарие в Бенгал. Модните дизайнери използват тюсарската копринена сара, за да дадат съвременна връзка, поддържайки паралелно традицията. По-рано, тези тюсарски сареи са носени от стари възрастни жени, но сега има гама от цветове, благодарение на въвеждането на химически бои, които могат да се носят от момичета и жени от всички възрасти.

Очарователни Тсасар Копринени Sarees със снимки:

Тук са нашите топ 9 Тсасар копринени sarees с изображения, както следва.

1. Сирената на Синята Тусар Коприна:

Tussar Sarees-Blue Tussar Silk Saree 1

Тази моноцветна обикновена тусарска коприна е конвенционален сарей със сложни златни дизайни на границата и по дължината на паллу. За да поддържате двойката традиционен облик със същата цветна блуза. Синята текстурирана коприна изглежда страхотно в теб.

2. Бял блок печат Tussar коприна Saree:

Tussar Sarees-Off-White Block Printed Tussar Silk Saree 02

Отпечатаните части от белезникавата и черна сара са допълнителна особеност на коприната на тусара, за да изглеждат модерни. Състои се от много тънки черни и белезникави ленти, направени алтернативно. Обикновеният пълен ръкав или три четвърти черна блуза се сдвоява, което осигурява безпроблемна красота на вашата личност.

3. Жълт и виолетов блок Printed Tussar коприна Saree:

Tussar Sarees-Yellow And Violet Block Printed Tussar Silk Saree 3

Многоцветните блокови отпечатъци са отпечатани върху кремавата основа на паллу и границите. Тази сара е амалгамация на виолетово и дълбоко жълто с копринена текстура.

4. Червена Maheshwari Tussar Silk Saree:

Tussar Sarees-Red Maheshwari Tussar Silk Saree 4

Червените живи сареи са предпочитани за някои специални поводи. Тази чисто червена тусарска коприна абсолютно ви кара да изглеждате стилно. Този червен цвят върви с всички тен. Леко докосване се прави с лъскави златни очертания и малки точки в сари.

Вижте още: Коса Саре

5. Златен жълт дизайнер Тусар Сарей:

Tussar Sarees-Golden Yellow Designer Tussar Silk Saree 5

Това е подходящ поглед към приемната страна да изглежда традиционно. Златните отпечатъци в сарината подобряват вашата красота. Това е съчетано със златни орнаменти. Тази дизайнерска копринена коприна поддържа традицията на тази сара.

6. Зелена Tussar изкуствена коприна памук Saree:

Tussar Sarees-Green Tussar Art Silk Cotton Saree 06

Различните нюанси на зелените са специалността на тази конкретна копринена коприна без никаква комбинация от други цветове. Това го прави различно от другите вариации на сарените. Цялата саре е от блестящо светло зелено, заедно с тъмнозелен сянка до долната половина и някакво златно докосване.

Виж повече: Sarees за пилешки бродерии

7. Жълт сос от памук Тусар:

Tussar sarees-Yellow Tussar Cotton Saree 07

Искате да се обличате в официално облекло с някои живи цветове за него, можете да изберете този великолепен жълт и златен сарей. Този памучен тюсър сарей може да се натъпче по чист начин, за да се осигури официално облекло и също може да бъде облечен във всякакви религиозни събития.

8. Лилава бродерия Тусар Коприна Сарее:

Tussar Sarees-Purple Embroidered Tussar Silk 08

Това е дизайнер основава бродирана тусарна коприна. Сватбеният повод е най-подходящ за тази двойка саре. Лилавото и златистото произведение правят това сарее да изглежда контрастиращо. Флорални дизайни са част от тази сара с бродиращи работници по границата.

Вижте още: Креп копринени сари

9. Червена тусарска коприна с блестяща златна граница Сарее:

Tussar Sarees-Red Tussar Silk With Shimmering Golden Border 9

Това saree може да се избере за всякакви булчински поводи. Червеният цвят изглежда чудесно, с блестящи златни граници. Долната част на тази сара има различна представа за увеличаване на ширината на златните ленти по границата. Без съмнение този червен сарий ви похвали.

Посочените по-горе 9 различни вида тесар копринени сареи с традиционни и модерни дизайнерски ефекти са подчертани тук. Това не само ви кара да изглеждате традиционни, но и да подчертавате модерния външен вид.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 86 = 89