Топ 9 традиционни дизайнери на колиета от Мангалсутра Стилове в живота

Моделите на модерните мангалстра от горещото лято се стремят към стилни и изключителни стилове. Днес черните мъниста не само остават проектирани с веригата от черни мъниста, но и изкусен стил на изработени камъни от камъни и злато и кундан и много повече, за да направят дизайнерските колиета mangalsutra. Жените, които си отиват за работа, определено ще обичат съответната двойка обеци и гривни от същия дизайн на мангалсутра. Жените, които трябва винаги да носят мангалстура, определено могат да избират различни дизайни в различни моменти. От най-простата верига до най-дебелите пет верижни мангалсутра колиета костюм страхотно за приличен външен вид. Да, петте верижни мангалсатра, проектирани с модерен удар, изглеждат красиви в облеклата за офис облекло.

Последни и красиви дизайни на Мангалсутра за колиета за жени в модата:

Тук са най-добрите мангалстра колие дизайн за дами в тенденция.

1. Lakshmi висулка копринена резба Mangalsutra Колие:

Лакшми pendant silk thread mangalsutra necklace

Традиционното и все още модерно докосване в дизайна на огърлицата от мангалстура е тенденцията. Висококачествената верижка дизайн mangalsutra колиета изглежда модерен с подчертан външен вид с традиционните облекло. Подобни съвпадащи гривни и обеци правят красива двойка. Големите черни мъниста и златните мъниста оказват подчертано въздействие върху линията на врата.

2. Три колелца Mangalsutra:

Три chained mangalsutra necklace

Дизайнерска мангалстура с огърлица, с различна верига, също печели сърцата на младите дами. Ексклузивният дизайн на трите верижни мангалсута изглежда красив, с рокли и сардеи добре.

3. Тежки Mangalsutra колие:

тежък mangalsutra necklace

Мангалсутра колие дизайн с пет верижен черно златисто и златна конец mangalsutra колие са един от дизайнер булчински mangalsutras. Тежката мангалстра е не само широка с пет вериги, но и дълги, висящи от шията.

4. Fancy Mangalsutra Колие:

фантазия mangalsutra necklace

Освен черните мъниста mangalsutra огърлици, златни верижни границата черни мъниста дизайн е изключително нов за дизайна на mangalsutra колиета. Дизайнерската висулка и подобни обеци правят тежък сватбен дизайн на мангалстура.

Вижте повече: Мангалсутра верига дизайни в злато

5. Зашеметяващ дизайнер Mangalsutra Колие:

зашеметяващ designer mangalsutra necklace

Зашеметяващ дизайнерски огърлица от мангалстура с грандиозно висящо око, улови лице, което го оглежда. Такава дизайнерка мангалсутра подчертава в брачните функции да се съберат. Златният висулка и съвпадащите обеци с черни мъниста съчетават чудесен дизайн.

6. Червена резба Mangalsutra Колие:

червен thread mangalsutra necklace

Червената нишка mangalsutra огърлица дизайн се носи от много жени, които също считат конец мъниста и червена нишка като един вид mangalsutra по традиционния начин. Една купчина червена нишка, обвързана със златен висулка и подобни обеци, изглежда брилянтна двойка за традиционното облекло.

Вижте още: Fancy Mangalsutra Designs

7. Пет линирани сребърни колиета Mangalsutra:

пет lined silver mangalsutra necklace

Веригите Mangalsutra с невероятно деликатно докосване на среброто и малките черни мъниста изглеждат елегантни. Малки мъниста от мангалсутра, вързани в сребърна нишка, правят куп пет вериги изглежда красиво носен на шията за традиционен вид мангалстура.

8. Ruby Studded Mangalsutra Колие:

рубин studded mangalsutra necklace

Красивите дизайнерски колиета с маргалсутра, с рубини, покрити с всяка златна връзка, създават изцяло динамична мангалсутра. Предната част на мангалстура покрива шията с бижута, включваща черна конец от мангалсутра и червен рубинен щит в злато.

Вижте още: Изкуствен Мангалсутра

9. Кратка нова мода Mangalsutra колие:

Къс new fashioned mangalsutra necklace

Малката мангалстра от нов моден стил изглежда изключителен и стилен с новия си облик. Колиетата с къси ръкави с мангалсутра имат черни мъниста, заплетени в центъра на златните връзки, съединени с верига в гърба, която държи високо мангалсутра до врата.

Благодарността за носене на мангалстура в тази епоха е по-малка от ден на ден. Но тези красиви дизайни ще накарат която и да е дама да отиде на традиционния моден стил за новия си стар. Новосърдените момичета определено ще изберат да бъдат страстни за традиционните, когато такива прекрасни дизайни трябва да бъдат там, за да отговарят на техните дизайнерски облекла.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 3