Топ 9 шампоани за изправяне на косата Стилове в живота

Чуди се колко пъти сме пожелали нашите просто от душа прави коси могат да бъдат заключени и опаковани за целия ден, без косата да се изплаква или поврежда. Чудим се колко сегрегации на различни мускули, маски и масла за коса сме избрали да използваме най-доброто от едночасовия праг, след което косата започва да се изпарява отново. Право от душа косата винаги е изпълнена с влага, капе и мека, което е, когато косата може да поддържа си четка прав форма. През целия ден обаче съдържанието на влага е някъде изгубено или изпарено, което впоследствие показва, че жертвите разрушават перфектната неподвижност. Изборът за топлинен стилист ще доведе до увреждане на косата ви още повече. Ето защо проверете тази статия, която извлича някои от шампоаните, които ви позволяват да заключите правилност, докато шампоани, така че да можете спортна лъскава коса през деня.

Най-добрите шампоани за изправяне на коса в Индия:

1. L'Oreal Paris Smooth интензивен краен шампоан:

коса straightening shampoos

Усетете буйната коса с шампоан Intense Ultimate, който подхранва и подхранва косъма, за да влее в него копринени протеини, които могат да запазят косата ви управляеми, лъскави и блестящи през целия ден, без да се навиват изправени коси към края.

2. Марк Антъни Style Straight Unwind Шампоан:

джибри Anthony Style Straight Unwind Shampoo

Подмладяваща и ревитализираща варосана коса, шампоанът на Marc Anthony с прави омекотяващ шампоан детонира и изправя къдрици или вълнообразни ключалки, като в същото време захранва със слънчогледово семе, масло от Шей масло и соево масло. Микросиликоновите частици, които се вливат във вашата коса, ще поддържат лъскавия прав поглед.

3. Hydra-Lisse шампоан за прави и изправяне на косата:

Hydra-Лисе Shampoo for Straight and Straightening Hair

Този шампоан е интегриран с технология с полимерна памет и филтри за ултравиолетови лъчи, която предпазва косата от изстъргване или увреждане, без да извлича естествените масла, които подхранват косата ви. Екстрактът от кокос добавя докосване на ревност и блясък на косата ви, докато този шампоан хидратира и блокира правилната коса.

4. Матиращ лъскав изглаждащ шампоан:

матрица Sleek Look Smoothing Shampoo

Възстановявайки повредената коса, многофункционалната технология изглажда и омекотява грубата коса, докато мултифункционалната технология не само ремонтира и възстановява, но и подхранва косата ви, за да заключва влагата, така че да можете да спортувате направо лъскава коса, без да я дърпате под налягане.

5. StraightSexyHair изправяне шампоан:

StraightSexyHair Straightening Shampoo

Сега стил косата си и да носят, че високо пони с лъскав и грация, без топлина или пот унищожаване на топлина удар. Успокояващият шампоан от Straight Sexy Hair почиства натрупването на продукти, които маскират косъма, така че шампоанът да проникне дълбоко в себе си, за да подхранва и хидратира всеки отделен низ.

Виж повече:  Най-добър шампоан за коса

6. Пантене къдрици за изправяне Straightening шампоан:

Pantene Curls to Straight Straightening Shampoo

Патентованата микро изглаждаща система разкрива космените протеини и активните съставки, които оформят къдриците, за да ви дадат перфектен прав поглед. Този шампоан не само ще изчисти косата ви, ще ви накара да се почувствате леки, ще преобразувате къдриците и вълшебните вълни в лъскава права коса.

7. Kerastase Nutritive Bain Олео-Релаксиращ изглаждащ шампоан:

Kerastase Nutritive Bain Oleo-Relax Smoothing Shampoo

Олео-Релаксиращият шампоан Nutritive Bain съдържа масло от Shorea и полимерни силикони, което придава на кожата ви здравословен блясък, докато овлажнява корените на косата, за да придаде на косата си нов поглед отдясно в сърцевината.

Виж повече:  Как да шампоан коса правилно

8. L'Oreal Professionnel X-Tenso Грижа за директен шампоан:

L'Oreal Professionnel X-Tenso Care Straight Shampoo

Шампоанът X-tenso за грижа от L'Oreal използва органични ботанически екстракти, за да поддържате косата мека и здравословна, докато подхранвате и масажирате космените фоликули, за да увеличите кръвообращението, докато формулите Pro-Keratin овлажняват и укрепват косата, докато влагата я заключва за перфектен лъскав външен вид.

9. Sunsilk Perfect Straight Shampoo:

Sunsilk Perfect Straight Shampoo

Съвместното създаване на коприна в слънце използва частици от косми, които инфилтрират грубите нишки на косата, за да подхранват и напълнят нишките с влага и влакна за коса, които заключват прави коси, като същевременно поддържат косата копринено и мека.

Виж повече: Най-добър шампоан за коса

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

52 + = 55