Топ 9 шампоани от арганово масло Стилове в живота

Посочва се като течно злато, аргановото масло се признава за едно от етеричните масла, използвани не само като козметичен продукт, но и за широкото му използване в лечебните несъвършенства на кожата. По принцип, продукт от финес, това масло се извлича от арганските дървета, произхождащи главно от Мароко и Алжир. Аргановото масло обаче не се ограничава само до Мароко и Алжир. Той е широко разпространен и международно признат продукт за тяло и коса, който използва своите съществени предимства при лекуване на увредена кожа или коса, съживяващи оригиналната си златна светлина, като същевременно действа като превъзходна овлажняваща и възлестна кожа. В днешната статия обаче ползите за аргановото масло са ограничени до косата ни, само защото ще обсъдим един от най-добрите начини да омазните косата си с арганово масло и все пак да не оставяте никакви мазни остатъци. По-долу е даден списък на някои от най-добрите шампоани, които се интегрират в себе си, предимствата на аргановото масло.

1. Organix шампоан от мароканско арганово масло за подновяване:

арганово oil shampoos

Organix шампоан за регенериране на арганово масло е едно от залозите шампоан, вливан в арганово масло, съвпадащ със самия град на Мароко, който прониква в най-тежките слоеве, за да запази косата ви сатен мека и освежена.

2. Organix гладко хидратиращ арганово масло и шампоан от мас от ший:

Organix smooth hydration argan oil and Shea Butter shampoo

Перфектно решение за суха коса, аргановото масло, сдвоено с масло от шията, осигурява перфектната комбинация от овлажняване, което незабавно успокоява сухата жажда и леко успокоява и изглажда грубата повредена коса, която я възстановява до оригиналната си блясък.

3. Renpure Originals Арганово масло Луксозен шампоан:

Renpure Originals Argan oil luxurious shampoo

Тъй като аргановото масло осигурява защитна обвивка над вашето издухване, тя прониква дълбоко в грубите повърхности на косата, за да овлажни и подхранва косата ви от вътрешността. Защитата от ултравиолетовите лъчи в този шампоан позволява на косата да остане защитена от слънцето, като по този начин очевидно намалява фризата и триенето.

4. Шампоан за почистване на масла Babyliss Pro Argan Oil:

BaByliss Pro argan oil moisture repair shampoo

Заключването на влаганите частици в космените фоликули, извлечени от аргонските дървета на Мароко, аргановото масло се използва като основен подбудител на безупречната здрава коса. Защитните силикони се смесват с този шампоан за ремонт на повредена коса.

5. Мароко шампоан за арганово масло:

Мароко Argan oil shampoo

Почиствайки скалпа и принуждавайки мръсотията и продуктите да се натрупват в скалпа ви, този шампоан от арганово масло влага в себе си не само ползите от чисто мароканско арганово масло, но и мастни киселини заедно с протеини от фибри и витамин Е, който се грижи за цялата ви коса проблеми.

Виж повече:  Шампоан Сатиник

6. Шампоан от CHI Argan Oil:

CHI argan oil shampoo

Не е арганово масло или масло от Moringa, смесено в него, което прави този шампоан специален, а по-скоро използването на CHI керамични съединения, които съдържат керамични и протеинови тела, които се грижат за вашата коса, изграждайки ги, за да бъдат по-здрави и здрави, мек и управляем.

7. Шампоан за Garnier Ultimate Blends:

Garnier Ultimate Blends shampoo

Трансформирайте мрачната си лимузина с Ultimate Blends от Garnier, която използва най-важното масло от арган и камелия, което възстановява и възстановява увреждането на косата, включително крехкост и разцепване, докато подхранвате и омекоте косата си веднага след първото използване.

Виж повече:  Най-добър креманов шампоан

8. Марк Антъни Масло от Мароко Шампоан за лечение на арганово масло:

джибри Anthony oil of Morocco argan oil treatment shampoo

Маслото от Мароко използва вековната мароканска тайна на красотата, която влива гроздови семена и арганово масло със съществени кератинови активности, които допълват и овлажняват косата ви, дълбоко подготвящи я, така че да можете да спортувате без блясък свежа коса, без да се налага да преминете през караница.

9. Орландо Пита ARGAN Шампоан за блясък:

Орландо Pita ARGAN gloss shampoo

Шампоанът на ARGAN от Орландо Пита Използва най-доброто качество на мароканско масло от арган, което интегрира и инфилтрира структурата на грубата коса, подхранваща и хидратираща косата ви от клетъчното ниво, за да придаде на косата си толкова желания кадифен блясък. Изглаждайки косата си, това предотвратява изглаждането или грубостта на косата веднага след шампоана.

Виж повече: Wella Шампоан Професионален

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

42 − = 37