Топ 9 Шампоани Neutrogena | Стилове в живота

Започната от Емануел Столароф през 1930 г., една козметична компания под името Натоне започва да прави своя кръг. Добра няколко години в компанията разкри новото име Neutrogena, което се превърна в една от най-добрите козметични марки в бизнеса, обслужващи международните пазари в над 70 страни. Понастоящем тя функционира под огромния конгломерат Джонсън и Джонсън. Когато казваме козметика, ние обикновено се отнасяме не само за продуктите за кожа, но и за широка гама от продукти за грижа за косата, които ще ни оставят удивени. Neutrogena не само вярва в красотата и съвършенството, постигнати чрез простота, но и ни показва високо професионална гама от достъпни продукти. В тази статия днес ще говорим за някои от най-добрите шампоани, които ни предлага тази компания, и ползите, които можем да пожънем от това място.

Най-добрите шампоани Neutrogena в Индия:

Нека да разгледаме първите 9 шампоани Neutrogena.

1. Neutrogena T-гел терапевтичен шампоан:

Neutrogena Shampoos

Повредената коса може да бъде основната причина за други спорни проблеми като сух скалп, пърхот, лющене и сърбеж. Фризата и неуправляемостта просто се проследяват и затова терапевтичният шампоан T-Gel на Neutrogena използва патентованата си революционна Neutar, която преминава дълбоко в клетъчните ни нива, за да ви осигури бляскави и меки ключалки с чист хидратиран скалп.

2. Neutrogena T-Gel 2 в 1 Шампоан за контрол на пърхота:

Neutrogena T-Gel 2 in 1dandruff control shampoo

Първият контрол на пърхота от Neutrogena използва витамин Е като един от предстоящите му продукти. дерматологично тестваният шампоан не само премахва остатъците от пърхот от главата ви, но също така намалява космите и заплитането на косата, като омекотява и омекотява косата ви. Получените протеини от инфузията на пшеницата в този шампоан действат като овлажнител, който допълва добре косата ви.

3. Шампоан за почистване на неутрогени:

Neutrogena clean volume shampoo

Плътността и дебелината са просто още един знак за здравословна коса и ако смятате, че липсвате необходимия обем и живот в косата си, изберете шампоана за чист обем, като навлажнява формула за подобряване на тялото, която добавя влакна към вашите косъмчета, укрепвайки и полирайки ги добавяне на обем и скачане към вашите мъртвешки мъртви коси.

4. Neutrogena Triple Repair укрепващ шампоан:

Neutrogena triple repair fortifying shampoo

Тази пробивна система за грижа за косата * е клинично доказана, че незабавно поправя трите водещи признаци на увреждане на косата: укрепва крехката коса; предпазва от счупване. Тази система съдържа кондиционери, богати на хранителни вещества, които могат да проникнат дълбоко в влакната за коса и незабавно да поправят тъпите, сухи и повредени коси, така че косата да остане по-силна, по-гладка и по-хранена.

5. Neutrogena Регенериращ хидратиращ шампоан:

Neutrogena replenishing moisturizing shampoo

Освен премахването на мръсотията и натрупването на продукта, напълващият шампоан от Neutrogena действа като овлажняващ препарат за косата, подхранва и подмладява сухите повредени косъмчета, възстановявайки ги в предишната им слава. Дълбоко подхранване, осигурено от този шампоан, ще подхранва и съживява косата, като същевременно я запазва светло и освежава.

Виж повече:  Марокански маслен шампоан

6. Шампоан против остатъци Neutrogena:

Neutrogena anti-residue shampoo

През целия ден косата ви или по-скоро скалпа ви събира достатъчно остатъци, за да пече и да образуват слой над главата си. Това може да бъде всичко от натрупване на продукт до пърхот, от замърсители до примеси. Ето защо в анти-остатъчния шампоан Neutrogena енергично премахва примесите от скалпа, като по този начин отваря порите, за да диша, оставяйки главата си здрава и подхранвана.

7. Neutrogena T-Gel Мазна коса Шампоан:

Neutrogena T-Gel Greasy hair shampoo

Neutrogena T / Gel Шампоан Мазна коса 250ml облекчава сърбежа и лющенето, свързани с дори най-устойчивата пърхот, докато се грижите за косата си и я оставяте блестящ и управляем. Neutrogena T / Gel Shampoo Мазна коса 250ml е уникална кехлибарена, свежа миризма, която произвежда богата пяна и е достатъчно нежна, за да се използва толкова често, колкото желаете.

Виж повече:  Най-добър шампоан за миноксидил

8. Neutrogena Трипъл обем за подновяване Увеличаване на шампоана:

Neutrogena Triple Renewal volume boosting shampoo

Троен възстановяващ шампоан от Neutrogena се фокусира върху три основни неща, блясък, сила и обем. Това вероятно е причината, поради която аминокиселините се използват в този шампоан за укрепване и подхранване на косата ви, докато извлечените протеини се заключват във влагата, което ви позволява да спортувате със сатен мек блясък. Засилващите вещества се смесват с витамините, за да ви дадат дълбок обем.

9. Шампоан за крем Triple Moisture Cream:

Neutrogena triple moisture cream lather shampoo

Успокояващият шампоан за тютюнев крем за влага използва маслиново масло, бадемови екстракти и семена от медовина, които ви помагат да поддържате кожата си подхранвана, овлажнена и очистена.

Виж повече: Мек шампоан в Индия

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

73 − 70 =