Топ 9 ръчни памучни сарди | Стилове в живота

Когато бях малка, баба ми би обвила малък лист около тялото ми като саре и ние и двамата щяхме да вървим ръка за ръка през полето. Оттогава моето очарование за сареите никога не е спряло. Това беше моята история и като мен има милиони хора, които все още се опитват да се придържат към последната нишка на нашата култура. Западането е поставило в Индия и сега хората са роб на това. В нашето ежедневие ние подлагаме на западните методи и начин на живот за по-лесен живот, а за останалите части имаме тези случайни традиционни изблици на индийската култура в нас.

Красива памучна салфетка:

1. Земните цветове:

Handloom cotton sarees

Сарее тук спортува красив нюанс на ярко и жълто, смесено с бутилка зелен красив сянка. Това е памучен сарей, където се появява зеленият цвят на бутилката и се появява на интервали в палето на сара, докато се състезава в долния край на сара. Горната част се фокусира върху ярко жълт цвят с страхотни тънки линии с червени линии.

2. Chic в синьо:

памук sarees 2

Синът е един такъв цвят, който може да гел добре във всяка ситуация. Независимо дали става дума за ежедневно износване или обикновен повод с приятелките ви, цветът на синьото говори за елегантност, смесена с простота. Сарее тук е направено от чисто пруско синьо с фини небесносини шарки, гравирани по цялата тъкан на сарее.

3. Цвят:

цвят Galore

Сарее е в черно с красива памучна мрежа. Това е управляемо памучно сарае, където основният цвят е черен, но разбираемото вграждане на меки и сладки цветове го прави забавен вид. Сарее има красива златна граница със зелено, червено и жълто. Към края на палубата има сладки ивици в долния край.

4. Sultry In Red:

памук sarees 4

Основната атракция за тази сара е красивата свежа кръвна сирена от червения цвят. Сарето е страхотно в мекия гол нюанс, който формира основата на саре. Към края, от долната страна, има фини дизайни, направени на гола. Границата за тази сара е в черно и бяло с флорални мотиви и златни граници.

5. Претоварване на дизайнерите:

памук saree 5Изработена от сурово меко полунощно синьо, сатирът на сарее изглежда небесно, когато се съчетава с меката бяла флорална работа. Сарее е в сатен в горната половина, което е граница, облицована с красива зарядна работа. За долния край сарите се смесват в бели бели нюанси с добавен цвят.

Виж повече:  Копринени памучни сари

6. Печатницата:

памук sarees 6

Ето още един страхотен флорален облик за топлите изпотяващи летни дни. Не можем да спрем тенденцията само защото времето е прекалено влажно и затова тази памучна мантия ще бъде перфектна за топлите лета, където на бяла основа ще бъде гравирана обширна художествена творба на цветя и лозя. Паллът има мек червен цвят.

7. Majestic In Maroon:

памук sarees 7

Ако простотата ви е чаша чай и искате да подобрите външния си вид по това правило, мекият кафяв трябва определено да ви накара да се заблудите. Тялото на сарее е в плътен цвят с чувствена златна граница в паллу. Останалата част от границата е в черно с тежки флорални произведения на изкуството.

Виж повече:  Бенгал памук Sarees

8. Ombre Hues:

памук sarees 8

Това не е перфектна омраза, тъй като преходната точка е очевидна. Тялото е синя, а останалата част е зелена. Двата цвята чудесно гел заедно.

9. Decked Up Black:

памук sarees 9

Тази сара е идеална за издигнат вид, където основата започва с мека черна, но скоро настроението се променя през разтварящия се преход на бежов цвят. Базата има красив златист цвят.

Виж повече: Канчи памук сари

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =