Топ 9 прически за коси за училище Стилове в живота

Парти или училище, погледът никога не е завършен без перфектната прическа. Сред всички прически една опашка не винаги е първият избор, а един съблазнителен. Ето девет такива прически за коси, които ще ви накарат да спортувате този стил по-често, отколкото знаете.

Най-новите и най-добрите коси стилове за училище:

1. Висока опашка с риба:

конска опашка hairstyles for school

Много лесен, но най-горещият стил на спорта това лято. Всичко, от което се нуждаете, е да плете косата си в риба и да я вържете нагоре с сладка козирка, отговаряща на вашето облекло.

2. Цветна опашка:

конска опашка for school2

Много проста прическа за всеки път, когато искате да я запазите минималистична, но все пак перчеща. Всичко, от което се нуждаете, е оцветена лента и обичайната ви коса. Започнете плетене на косата си и в процеса добавете цветната панделка по ваш избор, точно като част от вашата коса. След това вратовръзка косата си и всички сте готови за вашия ден.

3. Класическа опашка:

конска опашка for school3

Нищо не може да победи класиците, дори и в прическите. Този стил е най-лесният, но най-елегантният от всички. Завържете косата си нагоре, като вземете част от косата си от дъното на опашната опашка, която я увива върху косата, за да я покриете. След това го закрепете с щифт bobby.

4. Опъване на опашката:

конска опашка for school4

Както подсказва името, това не е обикновената опашка. За този стил трябва да разделите косата си на две части и да направите редовен възел, уверете се, че е здраво. Повторете процеса още веднъж и го закрепете със сладък косъм.

Виж повече:  Прически за момиче

5. Bubble опашка:

конска опашка for school5

Балона опашката е чудесен начин да дадете на редовната опашка опашка. Завържете косата си в класическа опашка, сега използвайте еластична лента, за да завържете косата си на няколко сантиметра надолу по опашката. Повторете процеса до края на опашката. Можете да обвиете еластичната лента с помощта на коса или да я оставите така, както е. За да добавите балона, внимателно издърпайте косата навън. Това ще доведе до равномерни мехурчета.

6. Навийте го:

конска опашка for school6

Искате да дадете на опашката си златен поглед, опитайте това! Увийте косата си в навити къдрици. Сега изтрийте косите си с пръсти и ги вържете нагоре. Използвайте панделка или сладък цвят на косата, за да вратосвате косата си. Сега, за да завършите този ретроспективен външен вид, извадете няколко козина до ухото си. Можете да го навиете или да го завъртите малко.

Виж повече: Хубава прическа за момичета

7. Bow Tail:

конска опашка for school7

Чувствате се сладък с вашето облекло? Тази прическа ще ви накара да се почувствате още по-хубави. Издърпайте косата си в чиста опашка. Сега, като вземете част от косата от вашата опашка, направете контур и я закрепете с ясна еластичност. Разделете цикъла на две, за да образувате лъка и да го закрепите с щифт bobby. Завършете този вид, като вземете малка част от косата и я обвиете върху ясния еластичен слой. Защитете го с щифт bobby и сте готови да отидете.

8. Въже въже:

конска опашка for school8

Не се чувствате странно, но не можете да правите без добра опашка? Това е видът, който търсите. Завържете косата си на чиста опашка. Сега разделете опашката си на две части. Обърнете ги всеки и ги завъртете един с друг. Защитете ги с чиста коса. Това ще ви даде много чист и прост, но различен поглед за деня.

Виж повече:  Кратки прически за малки момичета

9. Покрийте го:

конска опашка for school9

Лош ден за коса? Този вид ще ви спести време и ще ви направи супер сладък. Завържете косата си на висока конска опашка и можете да я завържете настрани, за да я върнете. Сега добавете сладко оребрена коса или широка космическа лента на вашата опашка и вие сте готови за вашия ден в училище.

От всички стилове, опашките никога не излизат от модата. Те са вашият комфортен стил и вашият спасител, когато имате нужда от тях.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 4