Топ 9 прически за диамантени форми Стилове в живота

Ако скулите ви са сравнително по-широки от вашата челюстна линия, тогава можете да заявите лицето си като диамант. Следователно, всяка прическа няма да изглежда добре за вас. Избирането на правилните прически за себе си ще бъде предизвикателството. За да ви помогнем по най-добрия начин, ние представихме списък с топ 9 прически за вашата форма на лицето. Следва списък на най-добрите прически, подходящи за диамантено оформено лице.

Най-добрите прически за диамантени форми:

1. Дължина на брадичката:

прически for diamond shaped faces

Лицата с форма на диамант имат изключително остри челюстни линии. Тази прическа обаче ще ви помогне да скриете такава текстура. Тя ще регулира цялата рамка на лицето и ще направи краищата по-меки, отколкото изглеждаха. Косата изглежда много лъскава в този стил и осигурява забавен и младежки вид.

2. Странично разделяне:

прически for Diamond Shaped Faces2

Страничното отделяне е чудесно решение за скриване на острите ръбове на лице с форма на диамант. Тя осигурява на лицето с добър ъгъл и ви освобождава от суровите ръбове. След като сте оформили косата си по този начин, хората вече няма да гледат на здравата ширина на лицето, а по-скоро ще обърнат главите към ангелските къдрици на дъното.

3. Layered Long Hairstyles:

прически for Diamond Shaped Faces3

Дългите и пластове прически ще бъдат един от най-добрите стилове, които можете да приемете за вас. Този тип слоеста коса ще скрие широките точки на скулите и ще направи лицето ви привлекателно и ще даде женствен вид. Лицето обаче ще остане отворено, за което зрителите ще поставят повече акцент върху челото, а не върху брадичката.

4. Среден взрив:

прически for Diamond Shaped Faces4

Този вид е направен от световно известната певица "Rihanna". Този външен вид ще даде пропорционален външен вид и ще покрие частично челото. След като оформите косата по този начин, хората няма да обръщат много внимание на долната част на лицето.

Виж повече:  Прически за продълговати лица

5. Кратка прическа за диамантени форми:

прически for Diamond Shaped Faces5

Можете да подобрите формата на лицето си с помощта на тази кратка прическа. Този тип ъглова прическа наистина работи за форми с диамант. Изгледът е популярен след като Виктория Бекъм го носеше.

6. Разкъсани вълни:

прически for Diamond Shaped Faces6

Жените с диамантени лица могат да оформят косата си по този вълнообразен начин, където косата е объркана. Тази прическа облекчава ъглите на лицето и осигурява обемност на косата. Можете да поддържате този външен вид лесно без много караница.

Виж повече:  Прически за овални лица

7. Върнато опашна опашка:

прически for Diamond Shaped Faces7

В тази прическа, по-голямата част от косата е издърпана и вързана, за да образува опашка. Това е един от най-лесните стилове за диамантено оформени лица. Обикновената опашка на дълга коса винаги изглежда елегантна. Дългата и обемна коса може да бъде оформена по този начин.

8. Централизирани центрове:

прически for Diamond Shaped Faces8

В тази прическа косата е добре разцепена в средата. Слоевете от коса се издърпват, за да скрият страните на челото. Този вид вид прикрива и лошите ъгли на скулите. Прическата изглежда много природна и привлекателна.

Виж повече:  Най-добра прическа за лицето ми

9. Bardot Bangs:

прически for Diamond Shaped Faces9

Тази модерна прическа се фокусира върху обема на страничната коса, а не върху предната част. Дългата коса е най-добрият спътник за възползване от този външен вид. Този вид прави лицето да изглежда много по-малко. За жени с форма на диамант, тази прическа ще бъде перфектният външен вид за носене при всяко събитие.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

36 − 27 =