Топ 9 прически с ъгъла на Боб Стилове в живота

Сред няколкото стилни прически на Ъглова bob прическа е направила завръщане сред модерните хора. Тя е лесна за поддръжка и може да бъде усукана по интересен начин, за да ви даде нов облик всеки път. Най-хубавата част от тази прическа е, че тя изглежда добре с всички видове дрехи. Някои от вариантите, които можете да опитате, са описани по-долу.

1. Long Angled Bob:

ъглова bob

Ако сте човек, който обича да държи косата ви дълго, опитайте тази прическа. Това ще ви направи елегантен и стилен. Косата тук е оставена дълга и ръбовете са под ъгъл според формата на лицето. Като цяло държите предната коса по-дълга от задната.

2. Закръглени назад Angled Bob:

пенирани Back Angled Bob

Това ще е особено подходящо за млади момичета, които имат добър обем коса. Човек може да грее предната коса назад и да я закрепи с щифтовете на боби, за да даде скромен поглед към колежната мода. Това е една очарователна прическа за следобеден изглед. Това е най-добрият вариант, ако искате да изглеждате по-високи и да имате малко лице.

3. Изваденият Ъглова Боб:

Най- Flipped out Angled Bob

Това е толкова лесно да се създаде и добавя интересен обрат на вашата ежедневна подстригване. Просто се нуждаете от плоска ютия, за да изправите косата навън след добър шампоан. За да завършите външния вид, можете да направите сигурни странични части, ако имате дълго лице.

4. The Loose Curled:

Най- Loose Curled

Една от най-елегантните и красиви промени в обикновения боб е къдренето на косата ви. За да станете по-интересни, можете просто да ги подчертаете в цвета, който ви подхожда. Този стил ще добави много обем към вашата коса и е добър вариант за момичета с тънка коса.

Вижте повече: Най-добрите прически на Боб за тънка коса

5. Половината свит мед:

Най- half curled Honey

Ако сте по-скоро смесени и отговарят на човек, можете да се откажете от половината навити и полу-изправени ъгъла bob нарязани. Това ще ви направи да изглеждате уникални и различни и ще отговаряте на всеки, който може да го носи с увереност. Тя работи добре с всеки тип коса и човек трябва да се наслаждава на фънки вид.

6. Слоестата брава Angled Bob:

Най- layered locks Angled Bob

Ако имате асиметрична дължина на космите, можете да я оформите с пластирани краища, за да дадете малко отклонение на косата си. Жени на средна възраст с фина коса и дълго лице изглеждат най-добре в този стил. Можете да го екипирате с някои принадлежности за коса и разширения за коса. Ще трябва да изсушите малки части с помощта на кръгла четка.

7. Обвързани с гръб Боб:

завързан back Angled Bob

Краката с къс ъгъл Боб могат също да бъдат вързани, за да ви дадат нов облик, който ще удиви гаджето ви. Просто трябва да изгладите косата си на сухо и обратно гребен, за да направите груб коктейл с помощта на щифтовете на боби. Можете да оставите няколко отворени ключалки, за да изглеждате по-секси. Този стил може да отговаря на всички видове структура на лицето.

Вижте още: Прически на Шаги Боб 2016

8. Дебютният Ъглова Боб:

Най- Demure Angled Bob

Това е класически стил на рязко изрязан Боб с малко модерно докосване до него. Краищата на косата се изглаждат, за да се поставят правилно в правилната посока, като се използва кръгла четка върху 70% суха коса. Хората с космат коса трябва да избягват този стил и не забравяйте да приложите някакъв серум, за да го завършите.

9. Елегантен ъгъл на Боб Стил:

лъскав Angled Bob style

При лош ден за коса, можете просто да поправите косата си, като загладите косата си направо с плоско желязо. Краищата на косата ви трябва да бъдат правилно подравнени, за да ви осигури драматичен вид. Кръглите жени могат да подобрят своите функции с този стил.

Така че, не чакайте да опитате от толкова много различни ъгловати прически за боб и изглеждайте красиво всеки път, когато излезете от къщата си с няколко прости стъпки.

Вижте още: Блондинки Боб прически

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

30 + = 32