Топ 9 прически на Стилове в живота

Искате ли да промените дългата прическа в къса коса? Можете да отидете за начупена подстригване и се почувствате добре за прекрасния външен вид. Можете да избирате между различните стилове на bob cuts, споменати по-долу, и да го опитате веднага, колкото искате. Трябва да бъдете внимателни при избора на правилния разрез за себе си.

Най-хубавите прически на Боб:

1. Choppy Layered Bob:

развълнуван Bob Hairstyles

Това е отличен избор за жените, които искат да имат къси коси, които не са кратки. Средно бежовата блондинка върви много добре с тази прическа на почти всички видове лица. Този стил ви помага да акцентирате върху лицето си и да изглеждате доста по всяко време.

2. Flipped Up Edges Боб:

развълнуван Bob Hairstyles2

Едно тийнейджърче или млади жени изглежда много сладко в прическа, където ръбовете се обръщат нагоре, като й придават различна текстура. Сърцето и овалното лице ще изглеждат най-добре при този тип коса в различни цветови нюанси според тона на вашата кожа. Можете да решите да опитате тази прическа за всекидневния живот и да я изсушите за специални поводи.

3. Начупено Боб с пресечени бръчки:

развълнуван Bob Hairstyles3

В тази прическа ще разберете, че задната коса е отрязана по-къса в сравнение с тази на предната коса, която е по-дълга и отнесена от едната страна. Тази прическа е подходяща за жени, които имат голямо чело и искат да я покрият с коса. Бретонът трябва да бъде нарязан под ъгъл, за да му се даде пълен облик.

4. Обърнат Боб:

развълнуван Bob Hairstyles4

Тази прическа също има накъсана текстура и е малко по-дълга от обичайното изрязване на боб. Бретонът ще подчертае очите ви и космите на бузите ви придават по-умен вид. Това е интересна прическа за жени, които искат да увеличат обема на косата си чрез правилно рязане.

Виж повече:  Сладко боб

5. Навит и слоест Боб:

развълнуван Bob Hairstyles5

Сгънатата слоеста коса дава на косата си развълнуван и разхвърлян ефект и предлага стилен външен вид. Можете да решите да запазите тази прическа, ако сте забавно любящ човек, който обича да бъде прост, но стилен. Тази прическа е подходяща за жени с кръгло лице и квадратно лице. Можете да решите броя на слоевете, които искате, в зависимост от плътността на косъма.

6. Закръглени Боб:

развълнуван Bob Hairstyles6

Тази прическа е създадена чрез нарязване на вътрешната коса, за да даде заоблен вид. Подстрижката ще ви помогне с много гъвкавост, така че да можете да играете с косата си според случая и настроението си. Можете да помолите фризьора си да използва някои продукти, така че косата ви да е във форма за по-дълго време.

Виж повече:  Най - известните прически на Боб

7. Сладко разкъсан Боб:

развълнуван Bob Hairstyles7

Късата коса изглежда страхотно, когато е къдрава и нарязана, за да даде много текстура. Калчетата, ако са нарязани по начин, който очертава лицето ви, ще осигури много свежест на вашия стил. Обикновено тежки лица и заоблени лица жените ще отидат за тази прическа, защото намаляват обема на лицето ви и ви карат да изглеждате по-тънки.

8. Straight Choppy Bob:

развълнуван Bob Hairstyles8

Тази прическа е различна от останалата част, поради правилната коса, включена в изрязването на боб. Блестящото изрязване изглежда фантастично при младите жени и ако е нарязано отвътре, също така дава много обем и скача. Така че, ако мислите за промяна в прическата, изберете този външен вид.

Виж повече:  Обърнат коса на Боб

9. Pixie Bob:

развълнуван Bob Hairstyles9

Най-накрая, но не и най-малко друга прическа с нарязан боб нарязан е вид пиксе. Вие бихте искали да носите този стил, ако сте жена, която не харесва дълга коса и нейните графици за поддръжка. Посетете добър фризьор, докато се поднасяте тази прическа, защото той трябва да бъде опитен да го направи перфектно.

Сега сте готови да намерите подходящ за вас боб за този летен сезон и не се колебайте да излезете с тревога за вашата дълга коса.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

79 + = 86