Топ 9 прически на Кейти Пери Стилове в живота

Изпълнете своята "Тийнейджърска мечта", като изпробвате тези невероятни прически на Кейти Пери, които са изброени по-долу. Прочетете и вижте кой ви подхожда най-добре!

1. Side Bangs Bang:

страна swept bangs

Това е прическа с средна дължина, която има асиметрична рязане, като косата е сравнително къса отпред. По-голямата част от областта на челото й е покрита от странично преместени ресни, които са оформени с помощта на предната коса. Това е лесна работа и това е простотата, която говори дълги тук.

2. Bohemian Braid:

бохемски braid

Стилът на коса е прост, с красива и различна средна част, а това, което го прави интересно, е мястото, където повечето жени слагат косми, след като приличат на косата си така, косата липсва! Вместо това, Кейти Пери използва косата си като лента за коса, като я оформя в плитка и я носи по дължината на главата си настрани. Стилирането на плитката не е прекалено фантазия, тя е просто проста плитка, която трябва да бъде оформена с дълга коса (разбира се).

Виж повече: Снимки на прическите на Ким Кардашиан

3. Елегантна коса:

елегантен hairdo

Това прически прилича на чист, полиран и "добър момичен" външен вид, нали? С блестяща странична част, косата е изгладена равномерно по главата, като почти симулира структурата на черепа. Плоската коса продължава до ушите, след което се допуска известно количество, с което тече, докато постепенно преминава от прав на леко вълнообразен.

4. Многобройни акценти:

Многократни highlights

Кейти Пери знае перфектния начин да се подхлъзне къдрици, когато става въпрос за това. В тази прическа, тя не само е сложила някои страхотни къдрици, но и е преувеличила своята природа, като е добавила в някои акценти няколко цвята. Тези цветове не само допълват къдриците, но също така добавят допълнителен елемент на сладост към цялостния външен вид.

Виж повече: Викториански прически за момичета

5. Bun Duo:

Най- bun duo

Когато един кок не е достатъчен за двама, това е толкова просто. Имайки много коса на главата си, има много предимства и служи за много цели, което определено е едно от тях. Прическата се отличава с гладка и полирана коса. Двете секции на косата след това се оформят в две високи кифли, които почти приличат на сладки зайчета. Определено трябва да изпробвате тази прическа, ако искате този коефициент на чистота във вашия външен вид.

6. Сини вълни:

Син waves

Постигнете нови висоти в фънки прически с този външен вид. Косата е оформена по такъв начин, че почти прилича на Кати Пери, носеща синя шапка на главата си. Елегантните и гигантски къдрици текат до линията на челото си. Поддържането на тази прическа може да бъде проблем, тъй като от външността й, поддържането на навита на място, изисква някои допълнителни грижи и енергия. Освен това, ако можете успешно да издърпате тази прическа, определено и безспорно ще бъдете шоуто.

Виж повече: Тейлър Суифт Нова прическа

7. High Bun:

Високо bun

Това е един от по-професионалните облик на Кейти Пери, където тя плътно се отдръпна (или по-скоро отметна назад) косата си и го завърза във висок кок. Начинът, по който всички косъмчета са опитомени, е най-важната особеност, която придава на тази прическа официалния "проявена дама"!

8. Високо пони:

Високо pony

Въпреки че високата опашка е обща прическа, тази е забележителна само заради примамливия цвят на косата. Козината е вързана с косъмчета, които са вързани в малки плитки и дългите коси се носят над рамото, показвайки ярката си цветова палитра.

9. Среден Син Боб:

среда blue bob

Тази прическа за боб е доста разпространена, както видяхме това предимно на знаменитости като Дженифър Анистън. Косата е странично разделена и синя на цвят. Чрез анализа на нейните прически, едно нещо, което знаем със сигурност, е, че Кейти Пери има очарование за цвета на синьото и затова дава на този цвят и този асиметричен боб.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 2