Топ 9 полски зелени чайове Ползи Стилове в живота

Знаете ли, ползите от зеления чай листа? Защо предпочитате да пиете зелен чай? Зеленият чай предлага редица ползи и от тях най-добре се обсъждат в това написване. Днес зеленият чай става много популярен в наши дни и се консумира от всички възрасти. Зеленият чай се възползва от уменията си да намали жаждата, тъй като умението му да предотврати раковите му кардио-защитни ефекти. Зеленият чай вероятно ще съчетае разнообразие от лечебни, здравословни свойства.

зелен tea leaves

Ползите от зелен чай Листа:

1. Сърдечно здраве:

Листата на зеления чай има способността да понижава холестерола в кръвта, показва, че помага на тялото в своето умение да изгори вредната форма на мазнини, като им попречи да се поставят бавно в кръвта. Големите проучвания, извършени върху зеления чай, го свързват с дългосрочното избягване на сърдечни заболявания. Консумирането на поне 4 чаши зелен чай дневно би могло да доведе до по-малка острота на сърдечните заболявания при мъжете.

2. Анти-бактериален анти-вирусен плюс:

Катехините в чая са тежки антибактериални, както и антивирусни мениджъри, които ги изграждат полезни за лечение на всичко от грип към рак. При няколко четения зеленият чай е изложен, за да намали увеличаването на много заболявания.

3. Отслабване:

Зеленият чай увеличава метаболизма. Полифенолът създава в зеления чай работи за укрепване на нивата на окисляване на мазнините плюс скоростта, с която тялото ви върти храната в калории.

4. Предотвратяване на алергии:

EGCG, присъстващи в зеления чай, възпрепятстват ключовите клетъчни рецептори, които правят хистамин, както и имуноглобулин Е (IgE), които са съединения, загрижени за предизвикване на алергичен отговор, освен това помагат да се спре тялото ви да реагира на алергени подобни на прашеца както и прах сред другите.

Виж повече:  Amla Churna Предимства

5. Спрете артрита:

Тя може да помогне за спиране заедно с намаляване на опасността от ревматоиден артрит. Тя има печалба за вашето здраве, тъй като защитава хрущяла чрез заглушаване на производството на ензима, хемокин. Хемокините са протеини, които подкрепят възпалението в тялото, което се предполага, че разрушава гъвкавостта на хрущяла, която е общ признак на артрит.

зелен Tea Leaves

6. Здраве на черния дроб:

Голямото количество зелен чай поддържа хаос на черния дроб в залива. Зеленият чай предпазва черния дроб от вредните въздействия на токсичните вещества, например алкохол, заедно с това, че катехините на зеления чай са задължени да намалят чернодробното зачервяване. Зеленият чай сега е едно от многото храни, които пречистват черния дроб.

Виж повече:  Скъпата е добра за бебета

7. Имунно-бустер:

Зеленият чай може да действа като общ имунен бустер. Химическите вещества в зеления чай са използвани за насърчаване на добро здраве по толкова много начини. Някои изследвания върху лабораторни животни дори показват обещаващи доказателства, че зеленият чай може да забави процеса на стареене и дори да ни държи живи повече!

8. Предотвратяване на рака:

Въпреки че не са самостоятелни лечения по никакъв начин, проучванията показват, че зеленият чай има потенциала да се бори с много форми на рак. Антиоксидантите, които се съдържат в зеления чай, могат ефективно да договорят тумори на простатата при мишки. Някои проучвания все още разкриват връзката между употребата на зелен чай плюс понижен риск от рак на стомаха, гърдата, панкреаса, простатата, колоректалния и хранопровода. Това е положително вълнуващо, за да се намерят допълнителни проучвания.

Виж повече: Патанджали Алое Вера Ползи за сока

9. Организация на кръвното налягане:

Зеленият чай съдържа кофеин, който не е по-добър за хора, които се подлагат на хипертония. Въпреки това, тъй като процентът на кофеина е изключително малък в зеления чай чрез положителни ефекти върху общото здравословно състояние на сърцето, той помага при диабет, плюс холестерол и по този начин управлява високото кръвно налягане. Зелен чай е признат за потискане на ангиотензин 1-конвертиращия ензим. Загрижеността за кофеина може безпроблемно да се определи чрез преминаване към декофеинизиран продукт от зелен чай.

Leave A Comment

58 + = 66