Топ 9 покрива татуировка дизайни и идеи Стилове в живота

Съгласен съм, че новата мания в младежката секция днес е татуировка; но татуировките са били наоколо, доколкото мога да си спомня, когато в древните дни хората биха направили чрез болезнени мерки постоянно изкуство, гравирано върху тялото им. В онези дни числата броиха и бяха ограничени, но сега татуировката се разпространи като горски пожар. Като човек, ние се раждаме, за да правим грешки, а дори и постоянна марка като иглена рисунка може да бъде покрита за по-добро.

Най-доброто покриване на татуировка дизайни:

Ето 9-те най-добри татуировки за татуировки и идеи за мъже и жени, както следва.

1. Диамантената грешка прикрива татуировката:

Най- diamond mistake

Млади и глупави, ние се влюбваме, очакваме да стигне дотам, докъдето бъдещето ни мига пред нас, само за да бъде разбито от силното погрешно схващане, което ни е измило, което ни кара да вярваме, че ще продължи. Същото се случи и с кой се влюби в Исаак и сега красивият диамант отново се уви в търсене на самотно сърце.

2. Цветът Perfected Cover Up Татуировка:

Покрийте up tattoo

Татуировката първоначално започна като проста малка розова роза, комична в природата, с две малки зелени листа от двете страни. Имаше и малка пеперуда в непосредствена близост напред към цветето. Това е чудо как красиво две рози изпълнени в лилаво са покрили предишната комична татуировка. Това е един от най-добрите покрива татуировка дизайни за жени.

3. Дракон срещу рибата покрива татуировка:

Най- dragon vs the fish

Първоначалната картина беше красив мащабен китайски дракон, който разтърсваше в гърдите си пожар и дим от себе си. Но това не беше това, което тя имаше в съзнанието си тогава, и следователно красиво прикритие последва. Тук в тази картина има красива риба с люспи и кралско синьо с леки розови сенчести цветя.

4. Красивите открити лалета покриват татуировки:

Най- beautiful open tulips

Започна с обикновена петна от боядисване като татуировка, изобразяваща някакъв елемент, но това не трябваше да чака дълго, откакто татуировката на бебето тук е прекрасно покрита от тези отворени цветя. Проверете точността, с която са създадени и засенчени красивите венчелистчета.

5. Tribal Gone Wrong:

племенен gone wrong Tattoo

Тази жена започна с един прост 3 инчов черен силует на племенна форма, малък и избледняващ с времето. Това беше груба схема, почернела, за да се избегнат недостатъци в прецизността. Това по-късно се превръща в по-голямо значение, красиво племенно изкуство в най-добрия с екстравагантно използване на размери и цветя, за да запълни района.

 

Виж повече: Трябва ли да получа татуировка

6. Татуировки за покриване на перата:

перце cover up

Започна отново с черно мастило, показващо две срички, които оформят писмо, което изглежда неразбираемо и разчленено. Тези думи, написани на бенгалски, могат да бъдат красиво изваяни и покрити с многоцветно перо на дъбови нюанси. Перото изглежда хипнотизирано на нюанси на синьо и лилаво, като върхът е зелен и мек.

7. Делфин скок покрива татуировка:

делфин jump

Татуировката е била направена по-рано на крака, където е показал щастлив делфин скокове. Особеностите на синьото мастило в задния край на иначе малката и компактна татуировка означават вода. Това по-късно е променено на този красив букет цветя с тъмнозелената зеленина на гърба.

Виж повече: Как да премахнете татуировка у дома

8. Татуировки за покриване на пеперудите:

Най- Butterfly Tattoo

Още веднъж тук е красив начин да се обхване младежките грешки. Когато свърши любовната афера с Кир, човекът тук тактично реши да прикрие порочния недостатък, като красиво извади пеперуда върху него.

Виж повече: Неща, които трябва да имате предвид при получаване на татуировка

9. Татуировката на Смъртта на Скелета:

Най- deathly skeleton

Първоначалното татуировка изглеждаше подобно на плевелен лист с странно създание, за предпочитане дракон, на няколко крачки от него. Съжалявайки незабавно за решенията, човекът тук използва мозъка си, за да създаде това прекрасно дъхче, като издава изкуство. Това е един от най-добрите татуировки за мъже.

Leave A Comment

52 − 45 =