Топ 9 ниски коне Стилове в живота

Ниска опашка винаги е била вечнозелената прическа. Никога не променящата се прическа, удобната прическа. Но с течение на времето това също се промени, официална среща или парти или само семейна вечер, с правилния стил, който можете да разкарате на ниски опашки при всяка поява!

1. Част-A-Опашка:

ниско Ponytails 1

Искате да го направите прост, но професионален? Това е видът, с който искате да отидете. В средната част косата ви и го вратовръзка в ниско пони. Нанесете изглаждащ гел или блясък, за да завършите облика си. Прост, но много шлифован стил за Вашия професионален ден.

2. Завъртане:

ниско Ponytails 2

Трябва да присъствате на парти, но не искате да оставите косата си отворена? Това правиш. Издухвайте косата си така, че да ви даде вълнообразен външен вид. Завържете косата си нагоре и я обръщайте, това ще ви даде подскачащи краища. Извадете няколко бримки отстрани и напръскайте косата, за да запазите изгледа си на място.

3. Side Sweep:

ниско Ponytails 3

Искате ли да обърнете главите си? Това е, което трябва да направите. Увийте косата си с кърлене и напръскайте спрей за коса, за да я запазите непокътната. Сега отстранете косата си и я завържете. Вземете част от косата си под опашката и го увийте около вратовръзката. За да й дадете блестящ ефект, можете да добавите скъсана лента за коса и вие сте добре да отидете.

4. Увита опашка:

ниско Ponytails 4

Разделете косата си в средата и разделете косата си на три части по короната. Сега закрепете средната част в опашка. Започнете да завъртите една от секциите до задната част на понито. Пресечете усуканата секция над опашната опашка и я закрепете с щифт bobby. Повторете процеса с другата секция, за да завършите облика.

Вижте още: Прически с прикачени коси

5. Въжета Braid:

ниско Ponytails 5

Лесно е да се потърси мързелив ден. Обърнете косата си и я завържете в чиста опашка от пони. Сега разделете опашката на две части, завъртете всяка секция и ги завъртете една към друга надолу по опашката. Защитете го с ясна еластичност.

Виж повече:  Как да правим половин конски прически

6. Месимизиращо мръсно:

ниско Ponytails 6

Когато се съмнявате, объркайте го. Номерът е да се подрежете косата си с ръцете си. Хранийте ги, завъртете ги, ако искате, и ги вмъкнете на ниска опашка, използвайки ясна еластичност. Вземете част от косата от дъното на опашката и я увийте около еластичната. След това го закрепете с бомбовиден болт. Извадете няколко направления отстрани, за да ви даде по-мек поглед. Не забравяйте да използвате спрей за коса, за да запазите външния вид непокътнат.

7. Boho Braid:

ниско Ponytails 7

За тази прическа, името казва всичко. Спретнато преплитайте малка част от косата си, като започнете от вашия храм. Продължете да го опънете докрай и след това го закрепете с ясна еластичност. Вземете останалата част от косата и я вкарайте в ниска опашка.

Виж повече:  Разширенията за коси от коси

8. Side Twist:

ниско Ponytails 8

Протривайте косата си от лявата страна на главата. Вземете част от косата отгоре и я закрепете с щифт по-късно. Сега, започвайки от дясната страна, точно над ухото си, започнете да завъртате цялата коса до лявата страна. След като сте издърпали цялата коса, отворете защитната част и я увийте около опашката. Поемайки ясна еластичност, обвийте го около цялата опашка и го затегнете нагоре. Можете да добавите и всеки аксесоар за коса, за да завършите облика си.

9. Бягай готов:

ниско ponytail 123

За този поглед трябва да разделите предната половина на вашето, точно над ухото си. Осигурете короната с козирка. Вземете лявата част на предната половина и я обвийте около понито и го закрепете с щифтове. Повторете процеса с дясната страна, за да завършите облика.

Това са някои ниски дизайни на опашка, които ще ви осигурят през деня. Стискайте го и оставете главите да се завъртат.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

85 − = 82