Топ 9 + неща, които трябва да знаете, преди да получите татуировка Стилове в живота

Планирате ли да направите татуировка? Сега, татуировки са се преместили от табу към безкраен и се превърна в тенденция. А внимателно планираната татуировка е зашеметяващо нещо. Експерти по татуировки ще разговарят свободно за най-често срещаните хора с проблеми, когато се снемат.

Ето защо в този пост съм изследвал такива неща, за да знам, преди да получи татуировка, която ви улеснява да установите какво да правите и освен това какво да очаквате за основната си татуировка.

вещи To Know Before Getting A Tattoo

Важни неща, които трябва да знаете преди да получите татуировка:

Нека да открием тук с споменатите неща, които трябва да имате предвид при получаване на татуировка.

1. Да се ​​приготви:

Татуирането е болезнен процес, може да седите на този стол за дълги часове, а последното, което желаете, е да сте в неморално състояние на ума. Уверете се, че сте психологически подготвени за това и ще се появи на върха.

2. Уверете се, че се използват нови игли:

Уверете се, че твоят татуист използва стерилни игли за еднократна употреба и за еднократна употреба и татуировки. Те трябва да бъдат запечатани в стерилни опаковки и да се отварят пред вас. Татуировъчните игли трябва да са стерилни и за еднократна употреба.

3. Изберете Spot Мъдро:

Татуировки разположени над костите плюс сухожилията (шията, гръбначния стълб, гърба на глезена), на части на тялото в компанията на относително малко подложки (крака, ръце, стави), както и навсякъде с много нервни окончания (пръсти, зърна, лице) бъдете болезнени. Най-добрите татуировки са тези, които работят биологично с контурите на тялото.

Виж повече: Първи татуировка

4. Въздържайте се от Boozing:

Избягвайте да пиете тежко нощта преди татуировката. Тъй като е, любовта може да намали кръвта ви на следващия ден. Затова пийте много вода!

5. Уверете се, че сте в добро здраве:

Пазете се от татуиране, когато сте болни! Не само това е заразно за служителите, артистите и другите клиенти; това може да попречи на лечебния процес на татуировката ви.

6. Алергични реакции:

Пигментите, които се съдържат в червило или сенки за очи, също присъстват в мастилото за татуиране. Някои хора може да алергират към този пигмент, който може да предизвика алергични реакции. Уверете се, че не сте алергични към пигментите. Говорете с експертите, преди да се потопите.

7. Уверете се, че студиото и оборудването са чисти:

Уверете се, че студиото е чиста и подредено, а използваното оборудване е за еднократна употреба. Посетете студиото и обиколете мястото, преди да вземете решение за получаване на мастило. Поискайте мостри и изберете мъдро.

Виж повече: Най-добрите татуировки в Индия

8. Уверете се, че сте добре отпочинали:

Уверете се, че сте добре отпочинали, преди да получите татуировка. Също така се въздържайте от приемането на аспирин, защото предотвратява коагулацията на кръвта ви, следователно вие ще кърмите повече.

9. Използвайте слънцезащитни продукти:

Ако искате вашата татуировка да продължи дълго, от 10 до 20 години можете да я направите, ако останете далеч от слънцето. Ако искате да защитите онези цветове и да избегнете замъгляването на тези линии, уверете се, че сте покрити със слънцезащитни продукти или носете дрехи с дълги ръкави.

10. Оценявайте вашето изкуство:

Трябва да знаете, че шрифтът на азиатски език е много популярен татуировка от хора, които не са азиатски език, тъй като самите герои са добре изглеждащи. Това е вярно за иврит, арабски език и няколко други езици с елегантни глифи. Най-малкото, уверете се, че разбирате собственото си изкуство.

11. Ценообразуване на татуировки:

"Татуировка от първа класа не е евтина, плюс евтина татуировка не е добра". След като е направен изборът да се получи татуировка, следното нещо, което хората в по-голямата си част трябва да знаят, е: "Колко ще струва?" Не влизайте в по-евтини татуировки, както биха могли да се правят с евтино мастило , които може да ви навредят по-късно.

Вашият татуировка художник вероятно ще ви даде както устни, така и писмени указания, разкриващи ви какво да изглеждате след новата си татуировка през идните седмици. Уверете се, че улавяте / поемате по-голямата част от данните удивително умишлено, тъй като е жизненоважно да се справяте с вашата татуировка по подходящ начин, докато пътувате през етапа след грижите, като имате предвид крайната цел да гарантирате, че всичко се възстановява и в допълнение.

Виж повече: Покрийте татуировка дизайни

Източник на изображението: Складова наличност

Leave A Comment

− 1 = 1