Топ 9 най – новите сватбени сандали за жени Стилове в живота

Здравейте красиви момичета,

Тази публикация е посветена на най-новия сандал. Това са сандалите, които правят вълни в днешно време. Днешният пазар е сегрегиран в две основни форми - онлайн и офлайн. Офлайн пазарът се разшири много в настоящия момент. Така че, независимо от тенденцията, която виждате днес на местните пазари, можете да ги видите и в онлайн магазините. Всъщност предпочитам онлайн много повече в сравнение с офлайн магазините. В онлайн магазините получавате много опции и марки в доста различен ценови диапазон. можете да получите наистина качествени бюджетни продукти в онлайн магазини. Е, аз не се хваля и взема страна на онлайн магазини. Обичам и двамата еднакво.

Е, нека се придвижим към днешния пост. Така че тази публикация е компилация от най-новите сандали както в онлайн, така и в офлайн магазините.

1. Апартаменти:

Flats

Това са плоските сандали. Това са най-удобните обувки. Те имат много тънки подметки, които дори не са с малко токчета или платформи. Те са подходящи за ежедневно износване и дълги излети. Те са идеални както за лета, така и за зими. Платформените сандали могат да бъдат както плавни, така и плъзгащи. Така че момичетата правят своя избор по отношение на широко достъпни опции в момента.

2. Бедра:

Гърди

Коремът е най-новият сандал в днешно време. Намирам го огромен хит в отдел "Обувки". Това са по-лесни за носене и удобни за носене. Това са един от най-лесните и по-малко отнемащи време сандали. Коремът се предлага в голямо разнообразие от цветове и модели. Това стартира като плоски сандали и спечели много популярност.

Виж повече: Детски сандали

3. Ботуши:

ботуши

Ботушите са огромен хит и зимни щапелни. Те напоследък стават модни щапелни. Ботушите служат на перфектната двойка, когато имате нужда от допълнителен слой за защита и топлина.

4. Токчета:

Обувки на токчета

Саковите сандали са перфектният подарък за високи дами за тези къси малки дами. Това дава илюзия за височина. и още нещо, което обичам за тези наконечни сандали, е, че те дават красиви размери и стил на краката и разходката ви. По-рано използвах да усещам как вървят красивите модели. Но напоследък разбрах, че токчетата дават толкова красива разходка. Носете помпи с висок ток и вижте разликата и стойността в ходенето си.

5. Клинове:

Клиновете

Wedges дойде на пазара няколко години назад, предполагам, 3-4 години назад. Но чувствах, че те са направили живота много по-лесен. По-ранните токчета бяха единствената възможност да достигнат височина, но след като се появиха клинове, момичетата имаха още една възможност. Така че, повярвайте ми, че всички, които четат там, клинове са направили живота много по-лесен. Те са удобни и болезнени в сравнение с токчета.

Виж повече: Фантастични сандали

6. Джапанки:

Flip Flops

Друга случайна форма на обувки. Това са като обикновените приплъзвания. Вие буквално трябва да се хлъзгате на обувките си и да се движите по целия свят. Не е ли просто просто ??? Джапанките се предлагат в редица модели и цветове. Те идват както в апартаменти, така и в платформа.

7. Обувки:

Обувки

Обувките са друга форма на хитове за обувки. Обувките имат доста разнообразни форми и стилове. Те идват с маратонки, платнени обувки, ботуши и много други. маратонките изглеждат доста спортни, но също толкова привлекателни. Той идва в разнообразни цветове, модели и различни материали. Материалът прави обувката доста разнообразна по отношение на издръжливостта. Ботушите са друга форма на обувки. Те са удобни през зимата. Ботушите са направени от дебел материал и понякога също са направени с козина.

8. Масла:

мокасини

Loafers са доста лесни и прости закачки на s. Те са изработени от малко труден материал и го правят по-трайни и дълготрайни. Лозарите са идеални за ежедневно износване. Това улеснява дневните екскурзии. Той се предлага в голямо разнообразие от отпечатъци, шарки и цветове.

Виж повече: Спаркс Сандали

9. Mules и Slip on S:

Мулета and Slip on S

Мулетата и приплъзването са доста стари и удари чифт крака. Това са доста подобни на приплъзване на s. Подхлъзване върху са идеални за носене. Трябва просто да поставите крака си вътре и всички сте готови да тръгнете.

Така че това са най-новите сандали. това са някои обувки, които правят вълна в сърцето на момичето и не забравяйте и момичетата крака.

Leave A Comment

4 + 1 =