Топ 9 Начало Интериорен дизайн в Индия | Стилове в живота

Днес има много сортове, които идват в интериорния дизайн. В Индия хората предпочитат етническите интериорни дизайни. Предимно тези проекти се основават на индивидуален избор и са различни за различните видове дом. Така че, в тази статия съм покрил някои от най-добрите интериорен дизайн за вашия дом.

Топ 9 Начало Интериорен дизайн Индия:-

Индийското впечатление изобщо не е завършено с използването на топли ярки цветове плюс подробно проектиране, така че трябва да имате предвид, че тук е фина линия между създаването на колоритно уютно гнездо плюс прекалено пълненото пространство.

1. Всекидневна:

У дома interior design

поставени в обичайно проектирани килими от червени, мариони с тире от жълти, земни тонове в интериора. Хвърля възглавници с цветна бродерия плюс огледало работи, за да пренесе в някакъв блясък на интериора. Използвайте хладното осветление и смесите завеси заедно, по-леки и по-топла сянка.

2. Трапезария:

У дома Interior Design india2

Докато става въпрос за идеята за етнически декор в това изискано пространство, допълнително внимание е известно на масата, както и на местата за сядане. Задната част на столовете може да бъде позната като завъртане чрез добавяне в цветни тъкани. Все още на върха на масата може да се даде жив поглед от използването на ярки топли цветни таблици, както и рогозки. За да предложите това пространство допълнително от индийски докосване, добавете в обичайните индийски лампи, луксозни махали в бронз, вази от теракота плюс злато за богат външен вид. Закачете голям полилей точно на върха на масата за хранене. Тя не само ще предложи задължителна осветена светлина за гостите си по време на хранене, но и ще отстрани нежеланото отблясъци на пряка светлина.

3. Спалня:

У дома Interior Design india3

Венецианската щора, дървените мебели, ярката възглавница хвърля в бледо фон, създава уютна топла аура! Използвайте поне 2 свещи за равновесие. Включете декоративни възглавници, защото тези възглавници осигуряват текстури, както и шарки на стая. А перфектният асортимент от завеси, както и завеси добавя грация, както и стил във всяка стая, допълнително гарантира неприкосновеността на личния живот.

4. Баня:

У дома Interior Design india4

отидете с цвета на стените с този на ваната, в противен случай решете обратните цветове, в противен случай контрастирайте цветовете в състояние, което ви харесва да бъде кротък. Изберете цветния лист и създайте най-добрите цветови комбинации за плочки, мебели и стени. Поставете дървена стълба до стената на банята и поставете кърпи над стълбата.

5. Етаж:

У дома Interior Design india5

Елегантният бетонен под работи чудесно в модерен, модерен интериорен дизайн на Индия. Мрамор, плочки, гранитни подове обикновено се срещат в индийски домове, плюс можете да използвате и тъмно оцветен дървен под.

6. Paint a Wall:

У дома Interior Design india6

Оцветете една стена с любимия си цвят и я създайте като фокусна точка. Droop интересни изкуство на стената и да бъде в движение хубава част от мебели там. Излъчващите цветове плюс доброто осветление работят съвместно и произвеждат незабавно щастие.

Виж повече:  Дизайн на мебели за залата

7. Колекция от фигурки:

У дома Interior Design india7

Също добавете любимата си кукла от Китай. Обяснете своята личност. Открийте област на показване плюс групи свързани обекти заедно, в комплект от три иначе пет. Опитът плюс различава формите. Някаква привлекателна статуя, иначе фигурката ще създаде прекрасен доклад, както и разговор.

Виж повече: Идеи за обзавеждане на дневна

8. Вземете в растенията:

У дома Interior Design india8

дърветата за всички времена придават въздух в помещението. В състояние, в което нямате зелен палец, опитайте копринени растения и дървета. Превъзходството е толкова добро, което е трудно да ги разграничим от действителното нещо.

Виж повече:  Идеи за дизайнерски мебели

9. Разсрочване на мебелите:

У дома Interior Design india9

Плъзнете мебелите си от стените. Опитайте да го позиционирате в завладяващи ъгли. Подредете дивана костеливно кръстосаните пътища, които тесният хол, създаващ стаята, изглеждат по-широки, както и предлагат топло, привлекателно оформление. Избягвайте претрупването. Поставете във вертикално пространство с рафтове, в противен случай библиотеки в шкафове или друга област, за да се сведе до минимум претрупването до такава степен, че е възможно.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

14 − 13 =