Топ 9 Места за меден месец в Tripura | Стилове в живота

Трипура, малка североизточна държава, е пълна с невероятни туристически дестинации. Тя е дом на красиви езера, планини, дворци, музеи, храмове и манастири. Мястото е туристически център със зелени долини и красиви планински вериги. Това красиво състояние е перфектно бягство за вас и любимата ви за перфектен меден месец. Ето някои от най-добрите меден месец дестинации в Tripura.

Отлични меден месец места в Tripura:

1. Jampui Hills:

Връх 9 Honeymoon Places In Tripura - Jampui Hills

Jampui Hills са идеално място за романтично бягство. Пътуването трябва да бъде направено по пътя, за да се насладите на красотата на мястото. Насладете се на горещите извори и живописния изглед на мястото. Джампи Хилс са сред любимите места за меден месец в Tripura.

2. Езерото Kamalasagar:

Връх 9 Honeymoon Places In Tripura - Lake Kamalasagar

Kamalasagar е изкуствено езеро в Tripura. Това е популярно място за романтичен пикник. Това е чудесно място за отдих наоколо и да се насладите на природата. Мела се провежда по време на Наварат, привличайки много туристи.

3. Държавен музей "Трипура":

Меден месец places in Tripura

Създаден е през 1970 година. Сега се помещава в двореца Уджаянта в сърцето, ако градът е. Той запазва някои редки образи и епиграми нумизматични доказателства, които подчертават славното минало на Трипура и някои от съседните държави. Това място може да доведе до обличане, докато изследвате всяко от вашите факинации.

Виж повече: Меден месец дестинации в Uttaranchal

4. Матабари:

Връх 9 Honeymoon Places In Tripura - Matabari

Древният Tripura Sundari или храмът Matabari е доста популярна туристическа дестинация в Tripura. С благословиите на божеството там, не може да има по-добро място да започнете брачния живот.

5. Dumboor:

Връх 9 Honeymoon Places In Tripura - Dumboor

Dumboor е евтин дестинация за меден месец в Tripura. Насладете се на невероятна гледка към хълмовете от групата от 48 острова. Гледането на птици и разходките с лодка правят преживяването още по-запомнящо се.

6. Unakoti:

Връх 9 Honeymoon Places In Tripura - Unakoti

Изчерпани с прегръдките на скални релефи, които се смятат за лорд Шива, местните жители празнуват уникална традиция, известна като Шавизъм, което означава молитва само за Шива. Скалните рисунки тук са невероятни, а стенописите със своята красота със сигурност са спомени. Водопадите добавят към целия пейзаж, което го прави незабравима меден месец дестинация.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Telangana

7. Дворецът Кунджабан:

Връх 9 Honeymoon Places In Tripura - Kunjaban Palace

Kunjaban, който е зеленият хълм на мястото, е известен със своята живописна красота. Мястото е идеално за почивка и похвала зелената красота, зелените градини, овощната градина и малката зоологическа градина. Този дворец е божествено свидетелство за творенията на Рабиндранат Тагор. В двореца има чисти и добре оформени градини. Освежете ума си и се насладете на разходка из мястото с партньора си. Това е сред големите места за меден месец в Tripura.

8. Malancha Niwas:

Връх 9 Honeymoon Places In Tripura - Malancha Niwas

Бунгалото, в непосредствена близост до двореца "Кунджабан", разположено на хълм, първоначално е било "къщичка на кахха", където Тагор остава по време на посещението си през 1919 г. Впоследствие е построена сградата "Пуцци", която сега получава името Маланча Ниуас. Това е идеалното място за посещение и опознаване, докато сте на меден месец.

9. Парк за красота Tripura:

Връх 9 Honeymoon Places In Tripura - Tripura Heritage Park

Той е оазис на спокойствие върху площ от около 4 хектара земя в двореца Кунджабан, разположен в Агартала. Той пренася посетителя на сюрреалистично място, като визуализира флората и фауната с добавка към културата на Tripura. Паркът изобилства от разнообразни местни растения и дървета. Това е идеалното място да отидете по-далеч и да се отпуснете, докато сте на медната луна.

Направете романтична разходка с лодка през езерото и направете спомени докато го правите. Изгледът на Махал, който е обърнат към езерото, ще ви направи още по-интригуващо. Погледът, който получавате, може би ще накара сърцето ти да прескочи ритъма.

Виж повече: Меден месец петна в Утар Прадеш

Това бяха едни от най-добрите места за меден месец в Tripura. Разгледайте живописните места и буйната природа с любимия си. Посетете уединените места за това перфектно романтично бягство и направете своя меден месец още по-специален. Насладете се на всеки момент, който прекарвате с партньора си в това малко Индия. Изненадите всъщност идват в малки пакети!

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 2