Топ 9 Места за меден месец в Телангана | Стилове в живота

Новооткритото състояние на Телангана, което включва Хайдерабад, Уарангал, Кариманар и Низамабад, двореца Фаакнума и гробниците на Кутуб Шахи, са основните туристически места, които да посетите в Телангана. Мястото има редица известни стари храмове и паметници. Някои от най-добрите меден месец дестинации в Телангана са както следва.

Известни места за меден месец в Telangana с снимки:

1. Charminar:

Меден месец places in telangana

Монументалната красота на Хайдерабад е сред една от най-красивите структури на страната. Разположен на източния бряг на Музикалната река, той е известен с перлата и атара. Красивата джамия има зашеметяваща визуализация. Прекарайте медения си месец сред стълбовете на този архитектурен гений.

2. Fort Fort Golconda:

меден месец-места-в-telangana_golconda-форт

Той е част от списъка на най-популярните фараони на Индия. Фортът е сред най-добрите места за меден месец в Телангана и е известен със своята структура и дизайн, изработени от красиво издълбани камъни. Той е заобиколен от гъсти градини и зеленина с гробници на Qutb Shahi и Naya Qila. Тази великолепна крепост е идеалното място да прекарате известно време с любимия си човек.

3. Езерото Хюсеин Сагар:

меден месец-места-в-telangana_hussain-Сагар-езеро

Язовирът Hussain Sagar е резултат от водния поток от река Муси. Колосална статуя на господаря Буда стои в средата на езерото на острова. Езерото има много важна роля за разграничаването на близките градове Хайдерабад и Секъндарабад. Има лодка до острова в центъра. Крайбрежието на езерото е сред любимите места за меден месец в Телангана.

Виж повече: Място за меден месец в Uttaranchal

4. Birla Mandir:

меден месец-места-в-telangana_birla-Мандир

Birla mandir е едно от най-важните места в Хайдерабад. Хинду храмът, който е един от сериите на Birla mandir, е построен от Свами Ранганантананда. Вземете своята благословия от красивия мандир, за да направите вашия меден месец още по-благоприятен.

5. Палат Chowmahalla:

меден месец-места-в-telangana_chowmahalla-дворец

Това е дворецът Нидамс от Хайдерабад. Той е известен със своята елегантност и спокойствие. Това трябва да се види за древните любители на наследството на града. Великолепната структура, красивата майсторска изработка и елегантният външен вид са идеалното бягство за меден месец. Това е сред най-добрите места за меден месец в Телангана.

6. Какатия Кала Торраном:

меден месец-места-в-telangana_kakatiya-кала-thoranam

Историческата арка и символът на династията Какатия, Какатия Кала Торанана също се нарича Warangal Gate в Telengana. Мястото има кралски облик, озаряващ чар в съществуването му.

Виж повече: Дестинации за меден месец в Трипура

7. Кунтала Водопад:

меден месец-места-в-telangana_kuntala-водопад

Водопадът на Кунтала е сред най-претъпканите и огромни водопади в района Adilabad в Telengana. Разположен е на река Кадем в Нерангонда мандал и е най-високият водопад в щата Телангана. Това е живописно място за прекарване на вашия меден месец.

8. Светилище за дива природа в Кавал:

меден месец-места-в-telangana_kawal-дивата природа-светилище

Kawal Wildlife Sanctuary е резерват с дължина 893 километра. Известно е, че е най-богатите тикови гори в Телангана. Удивително убежище за дивата природа, включително тигри, леопарди, гаври, самбар, ленивец, лаец и много други видове птици и влечуги присъства там. Природата в пустинята си винаги е сред най-добрите дестинации за меден месец в Телангана.

9. Езерото Лакнавар:

меден месец-места-в-telangana_laknavaram-езеро

Трябва да прекосите гъстите гори, за да стигнете до това невероятно място. Крайбрежното езеро "Laknavaram Cheruvu" се намира сред зелени хълмове, които са заобиколени от гори. Разходката до висящия мост е задължителна. Това е перфектно бягство, за да имате незабравимо пътуване за меден месец.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Утар Прадеш

Тази нова държава все още не е напълно проучена. Това са само няколко от дестинациите за меден месец в Телангана. Нека любовта да се случи сред красивите локали на Телангана.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 7 =