Топ 9 Места за меден месец в Сиким | Стилове в живота

Sikkim е една от тихите, мирни и красиви хълмисти станции в Индия. Тя осигурява перфектната обстановка за романтична почивка с любимия човек. Разположен сред подножието на Хималаите, Сиким има какво да предложи на своите туристи. Ето списък на деветте най-добри меден месец дестинации тук.

Красиви меден месец места в Сиким:

1. Gangtok: Меден месец places in Sikkim

Столицата Сиким, Гнагток има какво да предложи. Сред тях са обхванати сняг с височина на връх Kachendzonga, Jhakri Falls и Kyongnosla Water Falls, живописна красота, природата в най-добрите и мирни манастири като Енчейския манастир.

2. Езерото Цомго:

Меден месец places in sikkim 2

Пътят до това езеро е живописен и невероятно красив. Пътищата, разположени сред заснежените бели планини, правят едно романтично шофиране. Ако сте любител на природата, ще видите някои редки красоти, които включват цветя като Primulas, Blue and Yellow Poppies и други ирландски цветя. Езерото предлага също пони и яки вози, които може да изглеждат авантюристи на един, в зависимост от техния темперамент. Достатъчно е да кажем, че това езеро ще отговори на всичките ви очаквания.

3. Namchi:

Меден месец places in sikkim 3

Повече от бял този град е зелен. Разполага с няколко различни цвята, разпръскващи всички улици и градини - покриващи целия град. Тук тук е задължително посещението на манастира Шердуп Чоелинг. Рок Гардън, чай градини, Khangchendzonga гама и Namchi Mahotsav са основните атракции на това място.

Виж повече: Място за меден месец в Западен Бенгал

4. Yuksom:

Меден месец places in sikkim 4

Този малък град, разположен в Сиким, се намира на един от най-вълнуващите пътеки за походи на Сиким. Това е спокойно, малко и уютно място с малки вили и покрити със сламени покриви. Това е като нещо от картинна книга. Един спокоен ден, прекаран в проучването на празни, но красиви места, е идеалният начин да започнете меден месец. Разположен е на няколко места за любителите на природата, като например национален парк Khangchendzonga и историческия парк Norbugang. Той laos има манастири, най-известните от които са Dubdi Gompa и Kathok Wodsalin Gompa. Tashi tenka е исторически паметник, разположен тук.

5. Зулук:

Меден месец places in sikkim 5

Друго малко селце, разположено на висока надморска височина, Зулук има какво да предложи. Той има ключови забележителности като храма Nag, планината Kanchenjungha и Thambi View Point. Това е една от най-добрите места за меден месец в Сиким.

6. Nathula Pass:

Меден месец places in sikkim 6

Това се намира на границата на Индия и Тибет. Тя е част от стария копринен път на търговията и по този начин е място с голяма историческа стойност. Също така има какво да предложи по отношение на естетическата обжалване. Разположен в скута на Хималаите, той е заобиколен от снежни покриви. Освен че се разхожда в снега, той също има красив военен паметник, който туристи обичат да посещават.

Виж повече: Места за меден месец в Мизорам

7. Lachung, Lachen и Yumthang Valley:

Меден месец places in sikkim 7

Малко селище, това е резиденцията на няколко тибетски племена. Разположен нагоре в Северен Сиким, това място има най-романтичното предложение - сняг! Разхождайки се по улиците му, просто се наслаждавате на всяка друга компания и се наслаждавате на гледката е идеален начин да прекарате медения си месец. Това е една от най-добрите меден месец дестинации в Сиким. Тук езерото Gurudongmar е замръзнало през зимата и е задължително посещение. Lachung Gompa е един от най-известните манастири, намиращи се тук.

8. Теста река:

Меден месец places in sikkim 8

Неговата река е замръзнала по време на зимата и изглежда лек и чист по време на лятото. В зависимост от месеца, в който посещавате това място, можете да се занимавате с различни приключенски спортове тук. Те включват речен рафтинг и каяк през летните месеци. Това място има и най-красивите птици.

9. Ravangla:

Меден месец places in sikkim 9

Малкото градче Сиким Равангла има панорамни гледки, язди и други типични забележителности. Той предлага спокойна обстановка, подходяща за романтично бягство.

Виж повече: Дестинации за меден месец в Мегалая

По този начин, Сиким има някои от най-добрите меден месец дестинации в Индия и е невероятно подходящо място за меден месец.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

79 − = 74