Топ 9 Места за меден месец в Мумбай Стилове в живота

По пътя към вашия меден месец в Мумбай? Сега, когато сте избрали града, може да искате да знаете и идеалните места за меден месец, за да посетите и да направите спомени.

Най-популярните меден месец места в Мумбай:

1. Aksa Beach, Malad:

Меден месец Places in Mumbai Aksa Beach, Malad

В рамките на един час път с кола от Мумбай, Aksa Beach може просто да бъде идеалното романтично място за вашата първа среща като семейна двойка. Тихият и уединен плаж привлича много по-малко стъпала, което го прави идеално място за двойки. Величественият плаж, заобиколен от няколко частни вили и хотели, е един от най-предпочитаните места за меден месец близо до Мумбай.

2. Арнала Бийч, Виарр:

Меден месец Places in Mumbai Arnala Beach, Virar

Намира се на около 60 километра от град Мумбай, на запад от град Виар се намира плажът Арнала. Плажът, в близост до Форт Арнала, има няколко къщи за почивка и курорти около него. Ако трябва да избягате от хаоса на ежедневния си трудов живот с партньора си, живописната красота на това място е да ви даде почивката, която заслужавате, и е една от най-търсените дестинации за меден месец близо до Мумбай.

3. Чота Кашмир, Горегаон:

Меден месец Places in Mumbai Chota Kashmir, Goregaon

Разположен на около 30 километра северно от град Мумбай, Chota Kashmir е добре, както подсказва името на мини Кашмир. Зелената зеленина, лодките, колоритността, изведена от цветята и т.н., дават името. Тя е и единственото място в Мумбай, където можете да се насладите на разходка с лодка и да бъдете капитан на вашите лодки или лодки. Първоначално разработена, за да заснема песни и сцени с фон Кашмир, това място вече е бръмчене за двойки. Мини Кашмир определено го превръща в списъка на медените места близо до Мумбай.

Виж повече: Меден месец дестинации в Kullu Manali

4. Bhandardara:

Меден месец Places in Mumbai Bhandardara

Тихата зеленина и зашеметяващо спиращите дъха водопади са онова, което прави Бормандара. Затворете очи и просто изберете това място и се възхищавайте на красотата му. Двамата от вас са уверени, че ще имат тихо и спокойно време без никакво безпокойство, което е толкова различно от чуруликането на птиците и звуците на водата, удрящи скалите. Това е безспорно най-добрата дестинация за меден месец близо до Мумбай.

5. Lonavala:

Меден месец Places in Mumbai Lonavala

Пещери, езера и язовири, заедно с природата, която може да намерите подобно на мини Ирландия, Lonavala е една от забележителните меден месец дестинации в Мумбай. Разположен в района на Sahyadri, подобен на този на Bhandardara, Lonavala е улов за природолюбивите двойки. Ако сте една от онези двойки, които се наслаждават на пътешествие, вие сте на почивка.

6. Lavasa:

Меден месец Places in Mumbai Lavasa

Сега нищо не може да се подобри от Лаваса, ако сте двойка, които копаят пътувания по пътищата. Тази станция на хълма предлага облаци за вас като част от основните й характеристики. Вдигнете и карайте и може би ще свършите най-доброто време някога в един от най-добрите места за меден месец в Мумбай.

Виж повече: Най-добрите меден месец места близо до Бангалор

7. Матеран:

Меден месец places in mumbai

В Мумбай, все още далеч от целия свят. Матеран е само едно от спиращите дъха места, където можете да разгледате изгрева на слънцето или дори залеза.

8. Кандала:

Меден месец Places in Mumbai Khandala

Mist, долини и зеленина навсякъде около вас го правят най-добрите меден месец места близо до Мумбай.

9. Силваса:

Меден месец Places in Mumbai Silvassa

Едно докосване на португалската епоха, екзотичните хотели и западните Ghats. Сега може ли тази комбинация да се подобри? Едно от най-малко проучените романтични места в града ще ви даде уюта, от който се нуждаете.

Виж повече: Меден месец места в Дарджилинг

Сега чувствате ли някаква необходимост да излезете от страната за меден месец, когато можете да имате едно право в град Мумбай? Бъдете сигурни, никое от тези места няма да ви разочарова. Така че продължете и направете някои планове.

Leave A Comment

− 3 = 4