Топ 9 Места за меден месец в Малайзия Стилове в живота

Малайзия е една от най-икономичните ваканционни дестинации в Азия. Той е подходящ както за луксозни пътници, така и за туристи. Прекрасният климат е определен плюс. Мястото, предлагащо слънце, пясък, дъждовни гори, хълмове, приключения и вкусна храна, е идеално за мечтания меден месец. По-долу са някои от най-добрите меден месец дестинации в Малайзия.

Най-популярните меден месец места в Малайзия със снимки:

1. остров Тиоман:

Меден месец places in malaysia

Тиоман Айлънд е омагьосано място с легендата за драконовата принцеса, която е починала тук, за да посети своя принц. Самият остров е оформен под формата на дракон. В буйни тропически джунгли, планински потоци, девствени плажове и разпространение на екзотичен морски живот правят това място един от най-добрите дестинации за меден месец Малайзия. Можете да лежите около плажа или аква спорта като каяк, сърф и джет-ски.

2. PulauLangkawi:

меден месец-места-в-malaysia_pulaulangkawi

PulauLangkawi е екзотичен остров, заобиколен от бели пясъчни плажове и тюркоазени сини води. Синята морска зона със зелени вътрешни орехи и живописни живописни села прави този остров един от перфектните места за меден месец в Малайзия. Можете да се потопите в водопадите на Седем кладенеца, да се потопите в кабинковия лифт до върха на Gunung Matchincang и да изследвате подводния свят, за да направите своя меден месец приключенски.

3. Batu Ferringhi Beach:

меден месец-места-в-malaysia_batu-Феринги-плаж

Batu Ferringhi Beach е един от най-популярните плажове в Penang на западния бряг на Малайзия. Тази перфектна дестинация за меден месец в Малайзия е идеална за отдих на плажа и наслада на морето. Характеризира се с километри от мек бял пясък, простиращ се от двете страни и дълъг път на навиване. Вземете приключения с партньора си и отидете на конна езда, пара-ветроходство и джет-ски. Уверете се, че сте проучили улиците в тришауа.

Виж повече: Меден месец места в Калифорния

4. Pangkor Island, Perak:

меден месец-места-в-malaysia_pangkor-остров-Перак

Този остров има някои от най-красивите плажове в Малайзия, което го прави любима дестинация за меден месец в Малайзия. Плажът Nipah и плажът Coral Beach са идеални за младоженци. Зашеметяващите визуални образи на корали, риба и морски краставици допълват блясъка на този остров. Красивите плажове правят това място най-вълшебното място за меден месец в Малайзия.

5. Cameron Highlands:

меден месец-места-в-malaysia_cameron-възвишения

Cameron Highland е идеална дестинация за меден месец, разкрасена с чаени плантации, ферми за ягоди, буйни долини и хълмове. Хладният и прохладен климат е добре дошъл от топлината в другите части на Малайзия. Това е любимо място сред любителите на природата.

6. Sabah река Safari:

меден месец-места-в-malaysia_sabah-река-сафари

Това е за двойките, които искат да изпитат природата по нетрадиционен начин. Вземете си тантализираща река Сафари по река Kinabatangan и опитайте дивата природа в пълната му слава. Вземете нощен сафари, за да хванете нощната дива природа за едно вълнуващо преживяване. Насладете се на простия естествен живот в Природната ложа сред тропическите гори. Посетете костенурския остров и разгледайте наоколо.

Виж повече: Калифорния меден месец дестинации

7. Taman Negara:

меден месец-места-в-malaysia_taman-Negara

Направете невероятно пътуване сред тропическите дъждовни гори в Таман Негара с любимия си. Вземете романтична разходка през най-дългия малайзийски окачен мост в света. Отидете на приключенски джунгла treks.Take нощни сафари, за да се чудите на цветя, които само цъфтят през нощта като водни дракони, светещи в тъмни гъби и други нощни чудеса. Това зашеметяващо чудо на природата е сред популярните дестинации за меден месец Малайзия.

8. Куала Лумпур:

меден месец-места-в-malaysia_kuala-Лумпур

Куала Лумпур е оживен град с множество неща, които можете да разгледате. Разгледайте архитектурното чудо на кулите Петронас и пещерите Бату с партньора си. Направете романтичен ден, който се скита по улиците и по улиците на града, пазарувайки до сърдечното си съдържание и давайки на вашите вкусове някои невероятни местни ястия. Това е любима дестинация за меден месец в Малайзия.

9. Кота Кинабалу:

меден месец-места-в-malaysia_kota-Кинабалу

Кота Кинабалу е страхотен приключенски пакет. Тя предлага огромно изобилие от вълнуващи преживявания за дявола-дяволите. Отдайте се на приключенията на скално катерене, гмуркане, гмуркане за свободното време или гмуркане с шнорхел. Ембарк в речния круиз по влажните зони в резервата "Klias Wetland Mangrove Forest" с любимата си и се насладете на природата в цялото му разнообразие.

Виж повече: Най-добрите меден месец Дестинации Австралия

Малайзия е място с перфектна комбинация от модерност и пан-азиатски култури. Отдайте се на уединени обиколки, приключения, красиви разглеждане на забележителности и прекарайте мечтания си меден месец. Отидете на най-добрите места в Малайзия за меден месец.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 49 = 54