Топ 9 Места за меден месец в Kullu Manali | Стилове в живота

С брачния сезон точно зад ъгъла може би вече сте започнали да планирате медения месец. Ако не сте, може да искате да започнете да ги изследвате точно сега. Всеки мечтае да има меден месец в романтичните места в чужбина, но това, което не знаете, е, че има няколко места в страната, които могат да бъдат също толкова романтични като в моретата. Едно такова популярно място в Индия е Кулу Маннали. Имайки много възможности за приключения като ски, парапланеризъм, рафтинг и алпинизъм, това е едно от най-търсените места за авантюристи. Ето списък на първите 9 места, които бихте искали да разгледате за медените места в Kullu Manali.

Най-чудесните места за меден месец в Kullu Manali:

1. Rohtang Pass:

Меден месец places in kullu manali

Пътят на Рохтанг е висок на височина от 3978 метра над морското равнище в утробата на гамата Пир Панджал. това, което го прави една от най-добрите места за меден месец в kullu manali е живописният пейзаж на района и тайните водопади.

2. Храм Хидимба Деви:

Меден месец Destinations In Kullu Manali - Hidimba Devi Temple

Храмът Хидимба Деви е построен през 1553 г. и е разположен сред гъста деодарска гора. този храм е посветен на съпругата на един от братята Пандав Bheem, че има уникална архитектура и показва смесица от хиндуистки и будистки стил. направени предимно от дърво, това е едно от най-привлекателните места за меден месец в Kullu и Manali

3. Vashist Hot Springs Springs:

Меден месец Destinations In Kullu Manali - Vashist Hot Water Springs

Малко далеч от Манали, този топъл извор е разположен в една от петте реки на древна Индия - Beas. пролетта позволява пълна неприкосновеност на личния живот и черешката върху тортата е турски стил бани домове, които могат да бъдат резервирани на достъпни цени, които го правят един от най-достъпните меден месец места в Kullu Manali.

Виж повече: Меден месец места в Хайдерабад

4. Solang Valley:

Меден месец Destinations In Kullu Manali - Solang Valley

Също известен като снежна точка долината Solang е домакин на много снежни приключенски спортове, като парапланеризъм, ски и т.н. Ако се случи да бъдете едно от смелите сърца, новородени двойки, тогава това е задължително посещение в списъка на вашите меден месец места в Kullu и Манали.

5. Храм Базешвар Махадев:

меден месец-дестинации-In-Kullu-manali_basheshwar-Махадев-храм

Храмът Башхешвар Махадев, разположен в малкия град Бахура, е един от древните храмове в страната, посветен на владетеля Шива. той е известен с каменни резби на божества и докато се качвате на едно ново пътешествие в живота с партньора си, определено трябва да го направите част от вашата дестинация за меден месец в Kullu Manali.

6. Nehru Kund:

Меден месец Destinations In Kullu Manali - Nehru kund

Nehru kund е студена вода, която произхожда от река Birghu. това място предлага специален вид спокойствие и щастие на всички, които посещават. това е трябва да отиде с вашия нов партньор в живота!

Виж повече: Меден месец дестинации в близост до Мумбай

7. Султанпур Палас:

Меден месец Destinations In Kullu Manali- Sultanpur Palace

По-рано известно като двореца Рупи, дворецът Султанпур е наскоро реновиран, след като е бил повреден от земетресение. този дворец се гордее с традиционните рисунки и архитектура, принадлежащи към колониалната епоха. В двореца се помещаваха владетелите на долината Куул.

8. Beas River:

Меден месец Destinations In Kullu Manali - Beas River

Река Бийс предлага различни приключенски спортове на всички, които посещават и по този начин се нарича сърцето на Долината на Кулу. Реката също е известна като източната граница на империята на Александър около 326 г. пр. Хр. Бандата на реката има много романтична атмосфера и живописен пейзаж.

9. Храмът на Ма Шарвари:

Меден месец Destinations In Kullu Manali - Temple of Ma Sharvari

Това е древен храм в Кулу Маннали и ако се случи да отидете там, за да отпразнувате началото на нова фаза в живота, да посещавате и да търсите благословии за щастлив и женен живот!

Виж повече: Дестинации за меден месец близо до Бангалор

Kullu Manali, с температура до 8 градуса, е една от най-популярните дестинации за меден месец в Индия. С ниската температура идва романтиката с висок интензитет, която може да се скрие във вас. Имайки предвид температурата, сигурно ще получите уют вътре. Обаче, не се колебайте да се разходите в град Хималаите и да направите спомени. И да, как можем да забравим снега. Където има сняг, трябва да има сняг. Бъдете внимателни, обаче, да не наранявате партньора си в снежната битка. Като романтичен, колкото може да получи, той има възможност да го унищожи всичко за теб. Сега, ние не искаме такива неща на нашия меден месец, нали?

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

33 − 27 =