Топ 9 места за меден месец в Хайдерабад | Стилове в живота

Хайдерабад е добре известната столица на южния град Телангана и общата столица на Андхра Прадеш. Това е град, покрит с буйна зеленина и богато наследство, разположено върху огромна площ от земя. Това принцово състояние, простиращо се до Низамите на Мурската империя, е богато на флора и фауна, което го прави идеална дестинация за туристи и меден месец за хора от цяла Индия. С огромните си участъци, позволяващи множество национални паркове, водни пътища и увеселителни паркове Хайдерабад, си струва посещението.

Най-добрите меден месец места в Хайдерабад:

1. Golconda:

Топ 9 места за меден месец в Хайдерабад | Стилове в живота

За да прегърнеш красотата на Хайдерабад, няма по-добро място да бъдеш от Golconda или golla konda, както е по-добре известно. Това е идеалното място да посетите първа на вашия меден месец, тъй като тя ви помага да разберете напълно историята на красивия град Хайдерабад, заедно с отлична гледка от върха на самия паметник. Разположен на 11 километра западно от Хайдерабад, Golconda е идеалното място за медените места в Хайдерабад.

2. Хюсеин Сагар:

Меден месец places in hyderabad

Hussain Sagar е езеро, разположено в Хайдерабад, построено от великия Hazrat Hussain Shahi Wali през 1562 година. Той дава великолепен изглед към космическия триъгълник на Луната, Юпитер и Венера, който е блестящо място за всички любители. Красивият аспект на околната среда и буйната зеленина го превръщат в идеалното място за меден месец в Хайдерабад през цялата година.

3. Раможи Филм Град:

Меден месец Places In Hyderabad - Ramoji Film City

Градът на киното от 2000 акра в Хайдерабад се счита за най-големият интегриран филмов град в света и е идеалното място за любителите на филми от цял ​​свят. Това е задължително да видите в маршрута на Хайдерабад и е идеалното място, ако вие и вашите младоженци се забавлявате заедно. Това е голяма площ от земя, заобиколена от всички асортименти от кино, което го прави забавен и приятно ден с много работа. Наличието на водачи прави работата много по-лесно, което я прави една от най-добрите места за меден месец близо до Хайдерабад.

Виж повече: Места за меден месец близо до Мумбай

4. Палат Чоумахала:

Меден месец Places In Hyderabad - Chowmahalla Palace

Този дворец на Нидамс от Хайдерабад е красива и буйна зеленина, създадена от династията Асаф Джахи. Този велик дворец беше седалището на властта на великите Низами, докато управляваха държавата. Основите, които са възстановени от правителството на Андхра Прадеш, сега трябва да видят туристическото място и могат да бъдат чудесно романтично място за младите любители. Градините, последвани от великолепни гледки по двореца, са идеалното място за една двойка меден месец и е една от най-изисканите дестинации близо до Хайдерабад.

5. Палат Falaknuma:

Меден месец Places In Hyderabad - Falaknuma Palace

Дворецът Taj falaknuma е идеалното място отново за всяка двойка меден месец, ако искате да прекарате малко повече, за да имате страхотно и запомнящо се преживяване. Плюшени и елегантни стаи в 19-ти век назад на двореца, последвани от отлична гурме храна и брилянтен басейн и спа са всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате поглезени в тази великолепна обстановка, което го превръща в един от най-добрите места за меден месец близо до Хайдерабад.

6. Парк Lumbini:

Меден месец Places In Hyderabad - Lumbini Park

Lumbini е малък публичен парк, в непосредствена близост до хюсеин сагар, покриващ около 7,5 акра земя, покрита с буйна зеленина и с прекрасен изглед към статуята на Буда, която е култово наследство на великия град Хайдерабад.

Виж повече: Меден месец петна в Бангалор

7. Снежният свят:

Меден месец Places In Hyderabad - Snow World

За да се насладите на един ден с любимия си, посетете изящния снежен свят, който е увеселителен парк, разположен в Хайдерабад. Наред с езерото Хюсеин се простира на около 2 дка.

8. Национален парк Kasu Brahmananda Reddy:

Меден месец Places In Hyderabad - Kasu Brahmananda Reddy National Park

Един от многото големи и разнообразни национални паркове, разположени в Хайдерабад, тази част от земята е чудесно място да отидете на сафарита с любимия си, ако обичате приключенията и дивата природа.

9. Национален парк Mrugavani:

Меден месец Places In Hyderabad - Mrugavani National Park

Вторият голям национален парк в Хайдерабад, Mrugavani е изпълнен с редица разнообразни флора и фауна, което го прави още веднъж чудесно място за меден месец, ако се насладите на малко приключение.

Виж повече: Дарджилинг меден месец места

Тази статия говори за Хайдерабад като страхотна дестинация за меден месец във всички страхотни места, които трябва да видите, когато посещавате града. С редица изящни места, от които да избирате, със сигурност ще бъдете разглезени за избор.

Leave A Comment

87 + = 95