Топ 9 LOreal червила нюанси в Индия | Стилове в живота

Червилата са най-добрата приятелка на жената. Когато говорим за червилата на L'Oreal, няма да е погрешно да казваме, че те правят някои много страхотни нюанси! Нежните цветове от колекцията Colour Riche и колекцията "Infallible" наистина са задължителни в гардероба на всички! Горещите розови, голи и кремообразни червила са обичани от всички. По-долу са първите 9 любими нюанси от бандата L'Oreal.

L'Oreal направи за мен Naturals Червило: Голо 235:

Топ 9 LOreal червила нюанси в Индия | Стилове в живота

Това е гол цвят от L'Oreal и идва с лек златен намек. Тя е фина и просто седи на устните, правейки ги да блестят! Това е многофункционален цвят и с едно почистване ще можете да почувствате богатия си кремообразен ефект. Това червило може да се използва и като блясък над други нюанси за устни за по-добър ефект! Това е така, защото ще даде ефект на гланц, без да бъде над върха. Това червило е на цена Rs. 900 само.

Виж повече: Облечи момичетата на червилата

L'Oreal Color Riche Червило: Crazy Fuchsia 370:

L Oreal Color Riche Lipstick Crazy Fuchsia 370

Този сянка е толкова ярък! Той е наистина пигментиран и нещата могат да излязат от ръцете ви лесно. Ето защо, ако искате перфектно приложение, използвайте много по-малко количество на устните си. По други начини това червило може да се използва и за очертаване на устните. Тази сянка е кремообразна и дебела поради това има тенденция да кърви! В блясък и текстура на червилото са наистина хубаво и тя ще отговаря на почти всички тонове на кожата, ако се използва по правилния начин! Този цвят на устните се цени само при Rs 825.

L'Oreal Color Riche Червило: Класическо вино 752:

Loreal Color Riche Lipstick Classic Wine 752

Това трябва да има в гардероба на всички. Това червило идва с интензивна формула за хидратация. Сянката е дълбока и богата, без да е твърде над върха! Този цвят на устните е с кремообразна текстура. Този сянка може да бъде ваш за Rs. 2865 само.

L'Oreal Paris Infallible Червило: Трайно Бери 130:

Топ 9 LOreal червила нюанси в Индия | Стилове в живота

L'Oreal Париж представя неописуемата гама от нюанси за устни, които са дълготрайни, богати на цвят и удобни за носене. Тази сянка на устните остава на устните за 10 часа и предлага ярки нюанси. Витамин Е в сянката на устните ни помага да хидратираме устните си, като държим блясъка дълго време. Този продукт идва за цена Rs. 990 само.

Виж повече: Най-добър син червило

L'Oreal Color Riche: Silky Toffee 381:

Топ 9 LOreal червила нюанси в Индия | Стилове в живота

Този диапазон от Color Riche има добротата на витамин Е и Омега-3 масла. Те предпазват устните ни от сухота. Интензивният кафяв цвят идва с кремообразна и мека текстура, която е лесна за употреба. Тази сянка на устните дава драматичен завършек! Това червило е на цена Rs. 825 само.

L'Oreal Paris Цвят на боята: Стара роза 123:

Топ 9 LOreal червила нюанси в Индия | Стилове в живота

Това червило действа като балсам за устни и също така дава лъскав ефект, когато се носят! Розовото желе е специална съставка в червилото и когато се прилага се топи върху устните, за да придаде блясък, гладко покритие. Този цвят на устните също съдържа масло от shea, витамини А и Е. Тази устна сянка е на цена Rs. 825 само.

L'Oreal Color Riche Intense: Perfect Red 377:

Топ 9 LOreal червила нюанси в Индия | Стилове в живота

Това е любим цвят на устните на повечето жени там! Това е страхотен сянка и остава дълго време. Тази сянка на устните почти остава в продължение на 6 часа. Ако очертаете правилно устните си, преди да приложите този цвят, то никога няма да изчезне! Тази сянка идва с кремообразна и блестяща текстура. Това червило идва за цена на Rs. 825 само.

L'Oreal Color Riche: Пърл Роуз 265:

Топ 9 LOreal червила нюанси в Индия | Стилове в живота

Това е атрактивен ярък розов стил на устни, който идва със златен блясък. Тази сянка на устните е идеална за тези специални случаи, когато искате да изглеждате като принцеса! Златният блясък е изключително лек и се слива със сянката. Това червило идва за цена на Rs. 825 само.

Виж повече: Диора Червило Цветове

L'Oreal Цветна риза: Мъбъри 710:

Топ 9 LOreal червила нюанси в Индия | Стилове в живота

Това е лилаво розово устни, което изглежда изключително ярко в епруветката, но изглежда много леко на устните! Най-добрият начин да приложите този цвят на устните е да използвате четка за устни, тъй като осигурява равномерно сянка на всички устни. Тази устничка има кремообразна текстура и остава в продължение на шест часа. Това червило е на цена Rs. 825 само.

L'Oreal Paris има някои много вълнуващи нюанси, които трябва да предложите, когато става дума за червила. В крайна сметка, винаги трябва да помните, че сянката на устните, която купувате, трябва да отговаря на вашите тонове на кожата и да изглежда добре при вас, когато се носи!

Leave A Comment

− 3 = 1