Топ 9 кегел упражнения за мъже Стилове в живота

Упражнението е много важен фактор в нашия живот днес и се изисква да остане годен и здрав. За да поддържате здраво тяло, е необходимо да тренирате цялото си тяло. В днешния свят има упражнение за основно всичко. С по-новите нововъведения хората разшириха умовете си. Те искат да експериментират с по-новите идеи. Те искат да намерят решение за всичко.

Ако имате решение за дебела корема и решение за болка в гърба, тогава имате решение и за вашите лични части. Това е, което наричаме "кегел" упражнения, които се фокусират предимно върху нищо друго освен върху личните ви части. Най-хубавото е, че никой не трябва да знае какво се случва там долу. За да научите и осъществите ефективни упражнения за кегел, ще намерите подробно по-долу.

Загрявка:

топло up

За да започнете да правите много ефективно упражнение за кегел, първо трябва да се затоплите, но това не означава нещо напрегнато, защото няма упражнения, които да изискват прекомерно физическо натоварване. Загрявайте се, като правите някои случайни свободни ръце упражнения, преди да се преместите на каквото и да е упражнение.

Основен кегел:

Кегел exercises for men2

Основното упражнение за кегел, което изисква само основните контракции и релаксации, е първата стъпка в извършването на ефективно упражнение за келфил. Легнете на гърба си и поддържайте гръбнака и краката си изправени. Вратът трябва да бъде подравнен с гръбначния стълб и да започне договора и да се отпусне рутинна.

Режим на спукване:

Кегел exercises for men3

Режимът Burst идва след началото на тренировката и изисква от вас да се свиете и да се отпуснете за една секунда, преди да повтаряте процеса. Цялото упражнение трябва да се направи, като се съсредоточи върху гениталните мускули.

Режим на издръжливост:

Кегел exercises for men4

Следващата стъпка идва след режима на разрушаване и е по-труден процес, защото сега се изисква да се свиете за 8 секунди, което е доста трудно за начинаещи и след това да се освободи за 4 секунди. Трябва да повторите това четири пъти за успешно упражняване на кегел.

Повторение:

Кегел exercises for men5

Всички упражнения за кегел, споменати по-горе, трябва да се извършват ежедневно, така че гениталиите ви да са винаги в добра форма. Ако имате някакви проблеми в уринарния тракт, упражнението с кегел ще работи добре, за да се отървете от този проблемен проблем. Повтарянето на процеса ежедневно ще гарантира, че няма да имате никакви проблеми с гениталиите си в бъдеще.

Виж повече:  Упражнения за болки в горната част на гърба

Змията:

Кегел exercises for men2

Змията е много популярно упражнение за кегел и включва използването на долните мускули за подобряване на движението на червата и формата на дъното. Змията трябва да се извършва ежедневно, за да се постигнат възможно най-добри резултати.

Талиен наклон:

Кегел exercises for men7

Танковият наклон идва след загряващото упражнение и може да се направи незабавно, така че тазовите мускули да останат силни и доминиращи. Понякога тазовите мускули стават летаргични и по този начин изискват добро тазово упражнение, за да останат силни.

Виж повече:  Как да направите Kegel упражнение

Упражняване на урината:

За мъжете е доста лесно да се направи упражнение с кегел чрез уриниране. Когато уринирате, опитайте да спрете урината, ако можете успешно да спрете урината, без да държите дъха си или да опънете коремните си мускули, успешно сте открили този мускул.

Повторно упражнение:

Кегел exercises for men4

За да постигнете добро количество упражнения с кегел, ежедневно изпълнявайте първите пет стъпки ефективно и никога няма да пострадате с генитален проблем, свързан с проблеми с пикочните пътища или нещо подобно, въпреки че е много важно първо да намерите тези мускули преди да носите каквито и да било упражнения. Кегел упражнение е по-скорошно допълнение към упражняване семейство, но тя все още си земята е толкова важно.

Виж повече:  Упражнения за укрепване на долната част на гърба

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 7.

Leave A Comment

71 + = 81