Топ 9 индийски прически Приеми Стилове в живота

Всички момичета планират много неща от роклята до грима за прическата и дори да изберат козметиста за сватбения си ден. Все пак, когато става дума за деня на деня на приемане, много момичета излязат от правилния избор за прическа.

индийски Reception Hairstyles

Има различни видове прически, които можете да опитате за прием. Днес ние ще ви предоставим най-добрите избор, който може да ви даде някои идеи за това, което може да бъде добро за вас като индийски прическа принос. По-долу са 9 водещи избора за прическите.

1. Curled Up Bun:

фалцов up bun

Навит котлет може да бъде добър избор за избор на прическа при пристигането. Този стил може да се постигне добре с помощта на много продукти за коса и стила на творчеството от ръцете на добър професионален фризьор. Само вие не можете да направите тази прическа сама. Това ще изисква ръце. Можете да спортувате този външен вид, когато имате сватбена прическа за сватбата. Ако сте гост на сватбата или на прием, тогава можете да спортувате и този външен вид. Това може да е добро за почти всички видове екипировка. Тя също ще даде илюзия за по-висок вас, ако сте краткосрочни. Високият кош, който правиш, ще изглеждаш по-висок.

2. Къдрава Half Up Up Half Down Коса:

Топ 9 индийски прически Приеми Стилове в живота

Една половина нагоре и надолу къдрава коса може да бъде добра за приемната страна. За това ще ви е необходим професионален фризьор.

Виж повече: Прости сватбени прически за средна коса

3. Кратка къдрава коса:

индийски reception hairstyles 3

Ако сте закопчали косата си в гърба за сватбата си, тогава за приемане нека средната ви или късата вик се разхлаби. Създайте няколко къдрици с навивачка и използвайте някои лак за коса, за да ги задържите продължително и да поддържате стил в цялата страна.

Виж повече: Момичета прически за начинаещи

4. Вълна коса:

индийски reception hairstyles 4

Увитата коса никога не излиза от модата. Можете да спортувате с прилепна прическа като тази за приемане. Това ще върви добре с почти всеки тип екипировка.

5. Вълна Perm коса:

вълнообразен

Дългата вълниста коса може да бъде наистина добра, когато искате прическа стил на приемане. Колкото повече главата ви премигва, толкова по-стилен ще изглежда косата ви.

Виж повече: Индийски булчински прически 2014

6. Разхлабена едната страна се измести на мръсната коса:

един side messy hairstyle

Този тип разхвърлян прически може да е добър за прием. Тези дни разхвърлян прически са популярна тенденция и не можете да пропуснете на разхвърлян вид на косата. Можете да преместите цялата коса на една страна за по-стилен външен вид. Това може да върви добре с почти всяка форма на екипировка.

7. Пчелен кошер:

Топ 9 индийски прически Приеми Стилове в живота

Можете да създадете коктейл от коктейли от винен стил, с навити буци на гърба. Това изглежда много елегантно и ако сте спортували нещо сплетено за вашата сватба, то за прием можете да промените стила на нещо подобно. Това може да върви добре с всякакъв вид дрехи и можете допълнително да го аксесоар с аксесоари за коса.

8. Разхлабени съвети:

Топ 9 индийски прически Приеми Стилове в живота

Можете да спортувате с прическа, която има дразнещ връх и върховете са малко навити с голям навит. Този тип прическа може да е добра с всеки традиционен костюм.

Виж повече: Прически с Сарай

9. Teased Vintage Bun:

реколта bun

Това е още една реколта коса, която можете да опитате за вашия прием. Това изглежда приятно с почти всякакъв вид екипировка. Това може да бъде добър дизайн за коса, когато ще носите ghagra choli или saree или дори с тежки костюми за салфей. Можете да украсите прическата с перлени перли и да го направите по-стилен.

Изображения Източник: Shutter stock m1, 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 − = 20