Топ 9 Фрайда Пинто без грим | Стилове в живота

Кой е Фрейда Пинто? Сигурно сте виждали това момиче в номинирания за Оскар филм "Slumdog Millionaire". Тя е индийска актриса, която се появява и в някои модни ревюта. Тази актриса е изпълнена със спираща дъха харизма и изключителни актьорски умения. Кой е Фрейда Пинто? Сигурно сте виждали това момиче в номинирания за Оскар филм "Slumdog Millionaire". Тя е индийска актриса, която се появява и в някои модни ревюта. Тази актриса е изпълнена със спираща дъха харизма и изключителни актьорски умения. В повечето филми на Фрейда се дава ролята на не-спирала, тъй като естествената й красота е достатъчна, за да открадне външния вид на зрителите. Ето някои от най-добрите снимки без грим на младата красота, Фрейда Пинто.

9 Най-добра Фрайда Пинто без грим Снимки:

1. Преместване в нов апартамент:

Топ 9 Фрайда Пинто без грим | Стилове в живота

Тази картина на Фрийда без грим е била направена, докато тя помагала на гаджето си, Дейв Пател корабът им до един съвсем нов апартамент. Тук тя спортува по небрежен външен вид, носейки розов връх, придружена от тънки вдлъбнатини и все още успява да изглежда изключително горещо. Тази дама едва ли изисква продукт за красота да подобри нейния привлекателен образ.

2. Сцена от нейния нов филм:

Фрейда Pinto Without Makeup 2

След като участва в многобройни награди, Фрейда работи по съвсем новия си филм "Desert Dancer". В по-голямата част от филма, Фрейда няма шанс да постави OP по някакъв грим, тъй като цялата сцена е предназначена да покаже естествената си красота и очарователни ъгли на лицето, които биха могли да бъдат скрити при нанасянето на грима.

3. Има нещо за момичето с очила:

Топ 9 Фрайда Пинто без грим | Стилове в живота

Тази снимка бе натиснат, когато Фрейда просто се оттегли от летището след дълъг полет. Всички знаем колко уморителни са дългите полети. Но все още Фрейда Пинто успява да носи своето трайно блажено красиво лице и да предложи някакъв положителен и приятелски поглед към лещата на камерата.

4. Това индийско момиче:

Фрейда Pinto Without Makeup 4

Въпреки че е замесена в Холивуд, Фрейда все още успява да запази това типично индийско момиче, което се докосва в нея, тъй като тя е родена в Бомбай, Индия. Това е все още от един от нейните филми, където играе ролята на индийско момиче. Лицето без грим на Фрейда е вдъхновение за много жени, които все още се колебаят да излязат без да се грижат за грим.

5. Джогинг Vibe:

Фрейда Пинто--Без-грим-05

Фрейда беше забелязана, че бягаше по улиците и излъчваше топлината на една хубава сутрин, когато си слагаше тренировъчните си дрехи. Кой носи грим докато бяга или работи? И няма, Фрейда. Тук тя изглежда напълно естествена и освежена след стресиращ час на бягане и бягане.

Виж повече:  Марая Кери без грим

6. Стара снимка:

Фрейда Pinto Without Makeup 6

Това е стара снимка на Фрейда Пинто. Тук тя изглежда малко кльощава, но все пак достатъчно голяма, за да впечатли околните. В онзи ден тя беше заета да е малко момиче, но тя не знаеше вниманието, което тя събра с естествената си красота и усмивка. Една обикновена кожена горна част и дънки могат да я накарат да изглежда божествена. Това е нейната сила.

7. На летището:

Фрейда Pinto Without Makeup 7

Тук Фрейда изглежда малко уморена, след като е посещавала дълъг полет, но все пак по някакъв начин основният фокус в онова време е нейният, а не стотиците хора, включително известни личности, които идват от борда за регистрация след кацане. Има нещо за това момиче, върху което козметичните продукти нямат ефект.

Виж повече:  Фърги без грим

8. В The Gym:

Фрейда Pinto Without Makeup 8

Фрейда обича да остане готова и обича да играе ролята на обикновеното момиче. След изтощителна тренировка, Фрейда все още има много ентусиазъм, останала в нея, за да се усмихне за камерата.

9. С един стар приятел:

Фрейда Pinto Without Makeup 9

Това е картина на Фрейда със стара приятелка Скрикришна Кулкарни, където тя спортува много прост черен връх и атрактивно огърлица.

Фрейда Пинто наистина красива, дори без да се забърква с усмивката си. Съветите, които тя следва за кожата й, наистина засилва красотата й повече.

Виж повече: Златотърсач

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 2 =