Топ 9 етажни дизайни на Rangoli | Стилове в живота

Произвеждането на ранголи е популярна форма на изкуството на Индия. Красиви модели се създават на пода в дневните или дворовете с материали като оцветен ориз, сухо брашно, цветен пясък или цветни листенца, особено по време на фестивали като Холи, Дивали и други индийски фестивали. Те са предназначени да бъдат свещени места за посрещане на хиндуистките божества. Дизайнът обикновено се предава от едно поколение на друго, запазвайки живата форма и традиция на изкуството. Ето някои от дизайна на етажа. Ранголи дава и артистичен усет към мястото и го прави приятно изумително. Това е една от най-добрите идеи за украса на домовете, при минимални разходи. Ранголи със сигурност е традиция в много домакинства, където се привлича всеки ден. В останалото може да е просто празнична афера, която идва заедно с Дивали и други фестивали. Ранголи е добре дошъл за просперитет и мир в къщата.

Прости и лесни Индийски етажи Rangoli дизайни:

етаж Rangoli Designs

1. Този дизайн на етажа Ganesha rangoli е най-подходящ за индийски фестивали като Diwali, когато Ganesha е почитан с пълна преданост. Това е традиционно водене с религиозни чувства на повечето от нашите фестивали. Ярките цветове оживяват енергията, която носи един фестивал. Какво по-добро от господаря ти пред твоя вход. Но внимавайте, че е направено на безопасно място.

етаж Rangoli Designs 2

2. Това е художествен модел, основаващ се повече на флоралната страна. Той е красиво проектиран с ярки нюанси, които го носят жив. Този модел е подходящ и за семейни функции като семейство puja. Цветята подхранват живота в естетическото докосване на подовите ранголи.

етаж Rangoli Designs 3

3. Този красив дизайн на ранго на пода е изображение на паун. Дия на върха означава значението на Дивали, фестивал на светлините. Той е пъстър и светъл. Пауни и цветя и двете имат щастлив въздух около тях и изглеждат наистина освежаващо и приветливо. Дия е индикатор за светлината, която отблъсква тъмнината и лошото.

Виж повече: Ранголи със зърна от ориз

етаж Rangoli Designs 4

4. Този флорален Diwali rangoli има жълто като основа и светлина като тема. Тя е проста, но елегантна. Жълтият е цветът на просперитета и е използван елегантно в този дизайн на ранголи за пода. Изглежда топло и приветливо.

етаж Rangoli Designs 5

5. Това ранголи обезсмъртява все по-красивия паун Rangoli с художествено докосване. Има жива цветова схема. Това е най-доброто за този конкурс и оценка.

етаж Rangoli Designs 6

6. Това е геометрично флорални базирани ранголи на пода. Неговият елегантен модел и оживени цветове са визуално отношение. Този модерен дизайн на ранголи подсказва за модернизация, проникваща в индийската традиция, тъй като дори основните културни корени (като ранголи) са оцветени в живите си нюанси.

Виж повече: Идеи за материала на Rangoli

етаж Rangoli Designs 7

7. Това зашеметяващо представяне на паун е сигурен победител за всички състезания по ранголи. Тя може да освежи фестивала и да ви даде очарователен поглед към вашия дом.

етаж Rangoli Designs 8

8. Това е за любовника на симетрията. Този геометричен модел дава хубав и елегантен вид на всеки етаж. Симетрията осигурява баланс, който също така показва поддържането на баланс в реалния живот.

етаж Rangoli Designs 9

9. Тази подова ранголна декорация на базата на червено и жълто е абсолютна красота. Опростеността се разпространява спокойно. Диазите обгръщат красивия модел.

Виж повече: Обикновени геометрични дизайни на ранголи

Това бяха някои от най-популярните дизайнерски етажи за дивали. Ранголи са неразделна част от фестивалите в индийски домове. Цветовете и светлините означават кои са фестивалите. Традиционната форма на изкуството е уникална за нашата култура. Тези красиви дизайни могат само да разпространяват щастието и да донесат благоденствие по време на празничното настроение. Освен това те могат да бъдат избрани и в някои други специални случаи.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 2 =