Топ 9 дизайни на жълта блуза Стилове в живота

Жълтото е привлекателно! Жените обичат нещо, което ги кара да изглеждат по-привлекателни, а жълтото може да се каже, че е просто нещо. Това е един от най-добрите цветове, когато става дума за традиционен индийски външен вид. Ако планирате да отидете на традиционния облик, жълтото ще бъде чудесен избор. За жълта сара се изисква и жълта блуза, а в тази статия ще обсъждаме някои хладни блузи за жени, които идват с цвят жълт и имат наистина страхотни дизайни. Спрете се да станете свидетели на някои от най-хубавите блузи с жълти цветове за жените някога и тук отиваме!

1. Жълтата блуза съблазнителна:

жълт Blouse Designs-The Alluring Yellow Blouse 1

Е, това е нещо ново. Тази конкретна блуза парче спортува страхотна текстура, заедно със съблазнителен модел отстрани. Горната част на блузата, ако е различна от останалата част и затова тази блуза е толкова уникална. Човек може лесно да се влюби в него и ще може да го спорт почти навсякъде. Блузата получава много внимание напоследък и по всички правилни причини, тази жълта блуза парче може да се каже, че е един от най-добрите дизайни на жълта блуза някога.

2. Дизайнът на блуза на знаменитостите:

жълт Blouse Designs-The Celebrity Blouse Design 2

Що се отнася до жълтите блузи, индийските жени не искат нищо друго освен най-доброто. Този конкретен дизайн стана доста популярен, след като се носи от един от най-добрите знаменитости в страната. Aishwarya носеше това на събитие и получи много внимание. Тя ще бъде най-подходяща за тези жени, които имат физика като този знаменитости и те могат доста да рок това като Aish направи в тази картина. Има много деликатен дизайн, направен в блузата, която завършва сара и нейния външен вид.

3. Южна индийска жълта блуза Дизайн:

жълт Blouse Designs-South Indian Yellow Blouse Design 3

Този дизайн на Южна индийска блуза е доста прост и почти всеки ще го обича. Заедно с примамливия цвят, този дизайн има сърце и точно това изискват жените от това поколение. Има малки и прости цветни дизайни, направени върху него, които са разпръснати навсякъде в доста отдалечени места. Това е една от най-красивите блузи, които някога ще дойдете. Заедно с прохладния дизайн на блузата има малки червени ръбове в края на всяка секция на блузата, което я прави още по-привлекателен и подходящ за жени от всички възрасти.

4. Късът на ризата жълта блуза Дизайн:

жълт Blouse Designs-The Short Shirt Yellow Blouse Design 4

Тази блуза без ръкави изглежда като къса риза, която се простира не много далеч от нивото на гръдния кош. Това е един от най-модерните продукти на пазара в момента и ако сте в цвят жълт, то това е точното за вас. Това е една от най-добрите жълти блузи за жени. Блузата ще бъде подходяща за сарее с контрастен цвят. Ако търсите нещо традиционно жълто, това може да е идеалното за вас.

Вижте още: Розовата блуза за Сарее

5. Жълтата блуза дизайнер:

жълт Blouse Designs-The Designer Yellow Blouse 5

Ако търсите жълти блузи за жени, това е доста добра. Дизайнът, направен върху него, го прави много привлекателен. Блузата ще бъде подходяща за млади жени. Той идва с малки пунктирани дизайни, направени на прозрачна част от плата, което го прави много привлекателен. Всеки би обичал да го носи с гордост. Това е нещо, което ще накара индийските жени да се гордеят с традиционното си облекло, тъй като красотата ще убеди жените от друга култура да го изпробвате. Това е последният списък, но със сигурност е един от най-добрите.

6. Жълтата блуза с форма на триъгълник:

жълт Blouse Designs-Triangle Shaped Yellow Blouse 6

Това е дизайн дизайнер блуза и ще върви ръка за ръка с еднакво красива жълта саре.

Вижте повече: Дизайн на черна блуза

7. Жълтата блуза дизайнер:

жълт Blouse Designs-Designer Yellow Blouse 7

Жените с малък тъмен тон на кожата ще изглеждат като истинска богиня в тази блуза.

8. Жълтата блуза за черни сари:

жълт Blouse Designs-Yellow Blouse For Black Sarees 8

Когато една черна сари е ефективно носена с жълта блуза, може да се окаже нещо страхотно като това.

Виж повече: Червена блуза за сари

9. Жълтата блуза с лъскави приставки:

жълт Blouse With Shiny Attachments 9

Ако предпочитате приставките в блузи, това ще бъде перфектната жълта блуза за вас, която показва примеси, подобни на стъкла.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Запази

Leave A Comment

84 − = 78