Топ 9 булчински прически за прием | Стилове в живота

Сватбеният ден е голямото удоволствие, което всички знаем, но това, което е също толкова важно, е приемната ви партия, в която човек трябва да изглежда най-добре, особено ако сте булката или една от нейните камериерки.

булчински hairstyles for reception

Всички тези дни на вечеря за репетиции и приемни речи най-сетне ще се отплатят и затова една от най-важните части от вашата рутинна работа за този ден трябва да се замисли коя прическа би трябвало да избереш, че да се побере в лицето ти. Винаги се вгледайте в тези вкусни опции, които ще ви оставят тъпи удари.

Най-добрите булчински прически за рецепция:

Страничната скоба:

булчински hairstyles for reception 1

Страничната плитка е класическата прическа, подходяща за сватба или рецепция. Това е най-бързият начин за модерен външен вид, където можете да използвате прости всеки ден френски плитка, за да създадете страхотна коса за вашите специални дни. Използвайте една част от косата, за да създадете плитка и след това да я влеете в кита.

Задните ролки:

Най- back rolls

За обратните ролки, всичко, което трябва да направите, е да задържите валяка или валяка си върху готовата марка и да изгладите косата си надолу. Хранийте добре косата си и оставете необходимите предни брави отпред. Сега използвайте ролката за навиване и навийте косата за перфектния външен вид.

Виж повече: Южна индийски сватбени прически

Обикновеният банан:

Най- simple bun

Това е ниско висящ кок, който е един от най-често срещаните, но един от най-древните търси перфектна сватба. Стискайте съответно предната брава. Можете или да го вълните или да го държите просто и прави. Съберете космите на гърба на главата си и просто ги вмъкнете в малък бъркотия.

Фронт:

Най- front do

Много пъти, не се чувствате като да получите всички поправени за случая, но вашето събитие за приемане ви призовава да бъдеш елегантен и pimped нагоре. В този момент можете да изберете най-лесния и най-ефективният вид. Просто използвайте предната част на косата, за да я навиете и да я закрепите.

Виж повече: Християнски сватбени прически

Отидете за "Къдриците":

булчински hairstyles for reception 5

Кърли ще ви направи по-драматичен и приятен външен вид и затова просто се обръщайте към основните косми за коса за вашата коса, вместо към всяка друга екстравагантност.

Тежката оплетка:

булчински hairstyles for reception 6

Когато се съмнявате, отидете за плитки. Да имаш лош ден за коса точно в деня на приемането си е просто загуба, но не позволявай това да погуби твоя ден. Ръкавиците могат да дойдат на вашето спасие, когато една свободна плитка може да накара косата ви да изглежда обемна и елегантна в същото време. Използвайте някои декорации или принадлежности, ако е необходимо за перфектния външен вид.

Мега вълни:

Mega waves

Вземете всяка отделна ключалка на косата и я изтъркайте, за да получите този мек моден стил. Съществуват различни видове вълни, по-специално това е доста интензивно и се нарича скромен. Това ще ви даде перфектната объркана обемна глава на косата, която търсите. Докато големите планове за сватбата все още очакват, този смачкан външен вид може да се справи добре на приемната страна.

Виж повече: Махаращрински булчински прически

Пуумирани понита:

буфан ponies

Това е елегантен външен вид, който е прост и все пак определящ тенденциите. Никога не излизаме от стил е дългите ни тънки коси, но това, което го прави модерен, е издутата коса отпред. Използвайте дразнене или просто удряйте, за да създадете издуване в средата и след това използвайте останалите, за да го завържете в прави пони.

Половин възел:

наполовина knot

Половината възел е красива прическа за вашия ден на приемане, където можете да изобразите красотата си чрез меки къдрици, които попадат небрежно под разбъркания котлет. За тази цел, вземете горната част на косата от косата си и я разбъркайте в колба. Сега закрепете копчето с щифтове и оставете останалата част на гърба свободно да падне.

Източник на изображението: 2, 3, 4.

Leave A Comment

5 + = 9