Топ 9 блузи дизайни за булчински сари Стилове в живота

Сватбеният сезон е почти тук, а преди да пристигне, трябва да сте перфектно оборудвани. Много жени вероятно мислят за това, какво ще носят на тази сватба и ще изглеждат красиви. Е, в тази статия ще обсъждаме някои наистина готини дизайни на блуза, които ще ви позволят да станете по-объркани, тъй като всички те са толкова невероятни. Но въз основа на описанието, заедно с картината, ще можете да идентифицирате вашите изисквания, ще можете да изберете един и рок, че в сватбения сезон.

Следва списъкът на някои от най-добрите дизайни на блуза, които ще бъдат подходящи за носене със сандали за булчински рокли.

1. Дизайнът на топ блуза:

блуза Designs for Bridal Sarees

Ако търсите булчинска блуза, която да задоволи почти всяка сара, тогава тази е наистина страхотна. Много жени търсят неутрален цвят, за да могат в крайна сметка да решат какво ще носят сара и ще го накарат с неутрална цветна блуза. Тази специална дизайнерска булчинска блуза ще бъде подходяща за почти всички дизайни на сари. Тя идва с красив дизайн и може да бъде сортирана от жени от почти всички възрасти. Можете да носите такива храни, ако не се омъжите и просто присъствате на брачната церемония.

2. Южна индийска червена блуза Дизайн:

блуза designs for bridal sarees (edited)2

Ако искате да отидете за нещо червено, изберете ярките. Те са най-добрите и спортно на Южна Индия вибрация, както добре. Този конкретен дизайн идва с големи декорации, които вероятно се правят с помощта на ръка, което го прави още по-специален. Блузата отговаря напълно на сара и прави булката да изглежда още по-красива, че изглежда с привлекателното си лице. Тези блузи обикновено се спортуват от знаменитости в сватбените събития и сега могат да се преструват, че са един, като го спортуват на вашата собствена сватба.

3. Цветната розова булчинска блуза за булчински сари:

блуза designs for bridal sarees (edited)3

Ако имате булчински сарей съвпадащ или дори контрастен цвят на някъде близо до лилаво, тогава тази блуза може да бъде перфектното нещо за вас. Той идва с красиви дизайни в неговата предната част и заради неговия уникален модел, може да се каже, че е един от най-добрите дизайни на блуза за саре сватбени рокли. Много от жените ще бъдат вдъхновени от този дизайн и ще се кандидатират до стилиста си, за да ги направят подобна блуза. Това ще създаде равнодушие сред любителите на блуза и като го облечеш, ще изглеждаш като голям успех.

4. Кунданската сватбена блуза Дизайн:

блуза designs for bridal sarees (edited)4

Търсите най-новата дизайнерска блуза на саре? Тук е страхотно, което е типична блуза от Кундан и има красив цвят на дрехите и сладки модели, направени върху него с помощта на изкуствени декоративни материали. Блузата може да се носи с бяла сара и светлочервена. Това е красива блуза и всяка жена ще я носи с готовност. Образът на гърба на гърлото прави това да изглежда още по-красиво.

Виж повече: Блуза дизайни за коприна Sarees Сватба

5. Модерна булчинска блуза Дизайн:

блуза designs for bridal sarees (edited)5

Ако отидете за булчински сари тази година, тогава тук е наистина страхотно дизайн. Гръбната страна на блузата изглежда много красива с цялата работа, извършена там. Вероятно е един от най-добре изглеждащите блузки, които ще дойдете през този сватбен сезон. Деликатната работа, направена на гърба, прави тази блуза много уникална и ръкавите също са доста красиви. Накратко, може да се каже, че е една от тези блузи, които някой би искал да носи с любов. Въжето на гърба заедно с приставките прави тази блуза една страхотна.

6. Уникалният дизайн на блуза за сватби:

Най- Unique Blouse Design for Weddings

Това е доста готино блузка дизайн, който е различен от тези, обсъдени тук. Тя спортува страхотен цвят заедно с някои уникални привързаности, които го правят толкова красива.

Вижте още: Дизайн за блуза за сватба

7. Дизайнерската блуза за булчинските сари:

блуза designs for bridal sarees (edited)7

Ако търсите дизайнерски блузи, то това вероятно е един от най-добрите за спорт на сватби. Привлекателните модели, направени върху него, го отличават от тези, които са обсъдени тук.

8. Бродираната флорална блуза:

Най- Embroidered Floral Blouse

Това е една от тези блузи, които идват с модерно докосване, но поддържат традиционните дизайни непокътнати.

Вижте повече: Модели на сватбената блуза

9. Дизайнер булчински блуза:

блуза designs for bridal sarees (edited)9

Този конкретен дизайнер булчински елемент ще убеди някой да падне за него и да го носят. Това определено е едно от най-красивите неща, които всеки може да спортува на сватба.

Това са някои от дизайни блуза за булчински sarees, които можете да изберете от. Останете уверени, определено ще привлечете вниманието на гостите. Тъй като булката е най-важният човек на сватбения ден, тези блузки ще ви накарат да се почувствате така.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Запази

Leave A Comment

+ 35 = 44