Топ 9 балсами за устни за бебето | Стилове в живота

Кога за последен път избрахте балсам за устни точно в средата на лятото? Устните балсами, както се казва в общото знание, са лек за зимните дни, строго използвани за предпазване на устните ви от изпръскване и изсъхване. Но най-новата серия от балсами за устни не само предпазва устните ви, но и осигурява гладък нюанс и овлажняване на устните ви точно в средата на суровото лято. Устните ви са най-меката, най-чувствителната част от вашето тяло и взимате участие през цялата година ще ви оставят с меки сияещи устни устни през годините. Ето защо в днешната статия ще пишем за гамата от балсами за устни за бебета на Майбелин и как те са от полза за нас.

1. Бебешки Устни Кристал Розов Кварц:

бебе lip balms

Бебешките устни от Maybelline винаги идват с целта да правят устни меки и целувани, като същевременно защитават и поправят повредените. Тази гама от кристални бебешки устни използва кристални частици, които подновяват кожата, а блестящите нюанси от 6, включително розовия кварц, блестящ тауп и блестящ корал, придаващ лек нюанс на еластичните ви устни.

2. Baby Lips Rose Addict:

бебе lips rose addict

Розовият наркоман от устните на бебето използва опияняващи плодове и есенция на Centella за подновяване, ремонт и попълване на повредени или сухи устни. Технологията за хидратиране на бръснене в този балсам за устни поддържа устните си и влажна, докато слънцезащитният фактор със SPF20 осигурява отлична защита от увреждане от ултравиолетовите лъчи и слънчево дъбене.

3. Бебешки устни, които захранват оранжевото:

бебе lips energizing orange

Мощното подправление на масло от Шеа и антиоксиданти, смесено с аромата на Centella, позволява на устните ви да останат подхранвани и овлажнени за продължителни часове, докато гладката SPF20 слънцезащита образува защитна обвивка над устните ви, за да предпази вашите меки пухери.

4. Бебешки петна, облекчаващи ментола:

бебе lips Relieving menthol

С балсама за укрепване на ментол за бебе на устните сега можете да надуете устните си до блестящо паут, без да се притеснявате за гънки и фини линии, които са първични признаци на стареене на кожата на устните. Извличащите екстракти от ментол опресняват сетивата ви, тъй като балсамът подмладява и подхранва устните ви.

5. Бебешки устни охладени:

бебе lips quenched

Потапяйте жаждата на сухата си припечена устна с тази гама балсам за грижа за устните за бебета. Дълготрайното овлажняване от този балсам е нищо друго, в сравнение с техниката за хидратиране, която ви позволява да спортувате блестяща мека устна без излишна мазнина.

Виж повече:  Най-добър Blistex Балсам за устни

6. Бебешки лапи Праскова целувка:

бебе lips peach kiss

Меките прасковени праскови със сатенено кадифено усещане са само на една ръка разстояние. Вземете прасковата целувка Бебета устни балсам устна и отпадна сухота и напукани устни. Осигурявайки интензивна дълготрайна хидратация, прасковата целувка ще ви позволи да спортувате с мек прасковен гол нюанс на приложение.

7. Бебешки лисчета Гроздова лоза:

бебе lips grape vine

Обхватът на гроздовата грозност е с мек, лек розов нюанс, който добавя цвят към вашите пюрета, като същевременно осигурява съществените предимства на храносмилането и храненето. Имате меки и еластични устни в рамките на няколко минути на прилагане.

Виж повече:  Балсам за устни Пчелен восък

8. Бебешки устни Electro устна балсам, Minty Sheer:

бебе lips electro lip balm

Кога за последен път сте имали толкова много забавления, като изтеглите балсам за устни. Електронният балсам за бръснене от устните на бебето използва ярки живи цветове на неоните, които добавят тенденция към стила ви, като същевременно ви позволяват да овлажнявате и подхранвате устните си в движение.

9. Бебешки хартия Антиоксидант Бери:

бебе lips antioxidant berry

Плодовете, пълни с антиоксиданти, не само подхранват, но също така възстановяват и освежават тонуса на устните ви, докато слънцето Centella и SPF 20 предпазват от слънцето и кожата, за да ви дадат устни.

Виж повече: Avon Balms за устни

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 2