Топ 9 Avon часовници за мъже и жени с цена

Avon е един от най-големите американски международни производители в категориите красота, лична хигиена и домакинство. В продължение на повече от 130 години компанията се стреми да достави най-добрите продукти по отношение на качеството и удовлетвореността на клиентите. Освен че е утвърдена търговска марка в красотата, Avon пуска също и редица стилни часовници за мъже и жени. Всеки от китките на Avon е уникален по своя дизайн и стил. в индийския пазар марката за часовници Avon е един от най-добрите от всички продукти на Avon.

Най-добрите часовници Avon за мъже и жени в Индия:

Ето една колекция от най-добрите и невероятни часовници на Avon за мъже и часовници на Avon за жени в Индия, заедно с цените им, които със сигурност ще ви накарат да се разпадне над тях.

1. Аналогов цифров часовник за мъже:

Avon Watches

Това е идеален часовник за мъжете, които винаги са в движение. Снабден с множество функции, той също е двуфункционален часовник с аналогово и цифрово отчитане. Копчето показва датата, AM / PM заедно с час, минута и секунди. Този силиконов гъвкав часовник в черно с червена джанта е устойчив на изпръскване и е оптимално на цена от 3350 INR.

2. Дамски часовник Zig Zag:

Avon Watches 2

Това е един от елегантните часовници на Avon за дами, които комплиментират ръката й, пълна с гривни. Широкият метален маншет с зигзагообразен дизайн се предлага в живи цветове като малина, ванилия и сладник. Можете да си купите този часовник от Avon, като плащате само INR 2010.

3. Грижа за диамантен акцент за мъже:

Avon Watches 3

Това е задължително условие за мъжете, които притежават богат стил. Направен в сребрист тон, главният акцент на този настолен кит на Avon е акцентираният диамант на марката 12 часа. Има ръбове навсякъде около рамото на часовника и циферблата се откроява с неговите черни пясъчни ивици. Този мъжки диамант с акцент ще бъде ваш само за INR 3350.

Виж повече: Avon Beauty Products

4. Quilt Ladies Strap Watch:

Avon Watches 4

Ако търсите стилен часовник, който определя високия ви вкус в модата, този часовник Avon за жени е това, което търсите дълго. Този модерен часовник с правоъгълен златен каменен диск има кожена каишка в червено и бяло. Вземете го само на IMR 1340. Това е една от най-добрите и красиви дамски часовници Avon, която се предлага в Индия лесно.

5. Патриотичен мъжки часовник:

Avon Watches 5

Това е един от най-добрите мъжки часовници на Avon, които са на цена от 2680 INR. Чифтът на часовника показва американското знаме в синьо, бяло и червено. Не можете да пропуснете дизайна на орела отгоре. Вземете този стилен мъжки часовник с кафява кожа като каишка с затваряне на ключалката.

6. Часовник за лятно часово време:

Avon Watches 6

Това е още един от часовниците на Avon за дами с красив дизайн на летния театър. Вземете този кръгъл часовник за лице в избора си на Melon, White и Aqua цветове само в INR 1340. Можете да рок стил с този красив часовник Avon.

Виж повече: Абон чанти

7. Поп на цветен часовник:

Avon Watches 7

Този ярък спортен часовник е за момичето, което обича да се облича. Кръглата ламарина с кожена лента се предлага в лилаво-синьо и липо-зелено. Той също така притежава съответстващ декориран панел, за да изглежда още по-ярък. Часовникът е на цена 1340 INR.

8. Мъжки отбор Батман Гледайте:

Avon Watches 8

Уникален часовник за часовник с батман, този часовник Avon е задължителен за всеки филмов любимец. Този пълен силиконов каишка за часовници в черно е перфектно парти износване. Перфектен подарък за вашия човек, който е на идеална цена на INR 2680. Това е един от най-добрите и превъзходни часовници Avon за мъже с люлеещ стил, който се предлага на индийски пазар.

9. Гравиран дантелен ръкав:

Avon Watches 9

Друго вечнозелено парче от колекцията на Avon часовници за дами. Направен в златен тон, той има малък овален диск с гравиран надпис над маншета. Той е перфектен часовник за случаите, когато искате да изглеждате най-добре. Класически дизайн часовник за всяка жена. Платете само 35 INR 2345 и вземете очи където и да отидете.

Виж повече: Авон Парфюми

Преди всичко най-добрите и красиви Авен часовници за мъже и жени в Индия, заедно с техните цени. Можете да получите часовници Avon пръстен и на пазара. Опитайте всеки един от тях и вземете всички външности.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 2 =